Abban vitatkoznék, hogy Hendry könnyedén használta ki a hibákat, kétszer is belerontott elég váratlanul. Nem a régi már az ő idegrendszere sem. Pinches meg bebizonyította, hogy nem véletlenül verte meg Jimmyt, nagyon jól játszott, de sok volt neki a tét.
Nézd, sin, ha nem ismernélek már régóta, komolyan kihoznál a sodromból. Így neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy differenciálj a mondatok között (ahogy azt én is teszem a te zrikáidnál).
El vagy tévedve, ember. Tudni kell különbséget tenni komoly és komolytalan mondatok között. Huntert közelről sem utálom annyira, mint esetleg azt gondolni lehetne.
Na most értem haza, pont 12-12-re állt Hendry és Pinches, beszarás, hogy ez is milyen meccs volt !!!
Nem olvastam vissza, nem tudom miket írtatok róla, de szerintem Barry Pinches fantasztikusan szimpatikus figura !!! Olvastam, hogy honnan kapaszkodott fel, nincsenek szponzorai, nem vett részt rangos versenyeken, saját erőből küzdötte fel magát, már ez mindenképpen tiszteletre méltó, de amilyen sportszerű volt végig, ahogyan elsőként gratulált (őszintén) Hendry-nek, Pinches igazi sportember. Nagyon sajnálom, hogy Hendry-vel kellett összekerülnie, Stephen mindig tudja hozni ezeket a kiélezett helyzeteket, döntő frame-eket.
De az biztos, hogy én mostantól nagyon szurkolok Pinches-nek is, szenzációsan játszott. Tegnap az utolsó 3-4 frame-ben olyan fantasztikusan játszott, hogy Hendry szinte végig ülte azt a session-t, azért ez vele ritkán fordul elő :-)
Egyszóval szép volt Hendry, de hattttalmas nagy gratula Barry Pinches-nek is !!!!!!
Barry nagyon ideges volt a vegen. lett volna lehetosege forditani, de mar az elso pirosnal sokaig tetovazott, nem volt magabiztos. a rutinos Hendry konnyeden hasznalta ki a hibakat.
hát igen, Pincsi nem bírta a nyomást és hatalmasat hibázott a feketénél és a szerencséje is elhagyta annál vonatos piros-nál: most nem ment be második koccra :))))))
Grat Stephen!!!!
:))))))
Hu megcsinalta Hendry.
Kicsit sajnalom Pincsit nekem o is szimpatikus dehat Hendry ellen mindegy.
Kommentator azt mondta hogy Hendry szamtalanszor volt mar ilyen helyzetben, Pincsi meg nem nagyon szokhatott hozza.
Hat igen.
üdv!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Huhhh!!!!
Mivoltittt?????? este hattól (11:11) nem láttam, de úgy látom jobb is mert engen megütött volna a guta....
Zombienak teljesült a kívánsága, döntő frame lett,
De megvan!!!!! Grat Stephen, akárhogyis volt!!!!!!!!!!!!!!!
:))))))))))))))))))))
A snooker istene(ha van egyáltalán ilyen) tartozik nekem ennyivel!!!
Tessék hagyni Hendryt győzni!!!!!!!
Nem bukhatom őt is!!!!
GOOOOOO STEPHEN!!!!!!!!!!