Keresés

Részletes keresés

Devin Creative Commons License 2001.05.01 0 0 1734
Akos & Kentaur - Szem cimu szama megvan valakinek mp3-ban??

nagyon halas lennek

thx

Oberic Creative Commons License 2001.05.01 0 0 1733
Oops... bocs a hibákért! :)
Előzmény: Oberic (1732)
Oberic Creative Commons License 2001.05.01 0 0 1732
Helóka!

Nemértem minek felfújni a hangyát...
Ha buzi lennék és azt mondanák nekem, hogy buzi vagyok, egyet értenék vele.
Ha paraszt lennék,
természetes lenne, hogy parasznak neveznek.
Miért a nagy háborogás? :)

(Az egészséges buzikkal
amúgy sincsen baj,
csak a buzeránsokkal,
mert azok megtagadják magukat
és ezér' beteges kitörésekben nyilvánulnak meg.

Az igazság meg annak fáj,
akit hazugságok súlya nyom.

Meg egyébként is.)

Üdv,
Oberic

Előzmény: MichaelPatton (1721)
Holden Caulfield Creative Commons License 2001.04.29 0 0 1731
ha "működne" a mailcímed, már gazdagabb lennél a kért információval... :o(
Előzmény: lordring (1728)
TMK Creative Commons License 2001.04.29 0 0 1730
Második koncertem volt az egri után. Köszi Nektek. Ez is hihetelen jó volt.

Sagítsetek ha tudtok: ha valaki megy Szegedre is és beférnék az autóba és még éjszaka vissza is jönne az kérem szóljon. Beszállok a benzinbe természetesen. Ja, tápos pesti vagyok. :)

TMK

Törölt nick Creative Commons License 2001.04.28 0 0 1729
Szerintem Ákosnak igenis jó hangja van; és mostanában legalább tiszta is, ami nem mindig volt jellemző rá. Nem csak "mű-vész", hanem művész is; azért értékelnivaló, hogy - nem csak magyar viszonylatban! - jók a szövegei, szólnak is valamiről. Szerintem nem ő az egyedüli ilyen a popszakmában, de ő mégis annak hiszi magát; ami, elismerem, kiváltott nála némi Übermensch-tudatot; vagy ön-mítoszt, nevezzük, aminek akarjuk. Megpróbálok ettől elvonatkoztatni és a zenéjére koncentrálni, ami tényleg színvonalas; és ezért rajongónak is vallom magam.
Előzmény: üVegpohár (1726)
lordring Creative Commons License 2001.04.28 0 0 1728
Hali!

Nem tudtok véletlenül vmi címet,ahonnan Ákos első 2 albumát le lehet tölteni?Napsterrel nem találtam.

MichaelPatton Creative Commons License 2001.04.28 0 0 1727
Szerintem Ákosnak nincs rossz hangja - mondjuk nem egy Mike Patton [:)]

Sőt a zenéje(jük) üde színfolt a magyar poppiac sekélyes pocsolyájában...mondhatni a legminőségibb produkció hazánkban a maga területén!
De én azért inkább mennék Fresh Fabrik-ra :) !!!
sziasztok

üVegpohár Creative Commons License 2001.04.28 0 0 1726
azért buzizott Ákos mert látta hogy itt a forumon nagyon leált az élet és most legyen min rágózni

"én egyébként hányok az ákostól, mert egy nyálas buzi, aki művésznek hiszi magát"

igazad van, Ákos hangja elég nyálas és buzis néha... és ő meg teljesen azt gondolja hogy milyen szuper a hangja.

Életembe először Ákost akkor hallottam amikor az EDDA hűtlent letőltöttem a netről amit Ákos énekel..(igazábol az EDDÁS verziót kerestem) akkor még nem tudtam ki az Ákos és ahogy hallgattam elrémültem hogy ki ez a barom aki ilyen rosszul énekli amit már Patakytól megszoktam... azt hittem valaki hülyéskedik, de komolyan.. aztán persze később több számot is letöltöttem Ákostól meg kölcsön kaptam CDt és rájöttem hogy a zenéje nem rossz, sőt, és a szövegek is elég jók a többi mostani magyar zenekarokhoz képest... meg a Bonanzába is eléggé belemerültem azt sem ismertem régen. De a véleményem az hogy Ákosnak szar hangja van! és egy beképzelt, elkényeztetett sznob aki nem birja a kritikát csak másokat kritizál!
De azért a koncertjére elmennék ha nem lennék ilyen messzi usaban :)

Törölt nick Creative Commons License 2001.04.28 0 0 1725
Kéretik élménybeszámolót írni! :-) Nekem még 2 napot várnom kell!!! Mindennel 1etértek, az 1984-et kivéve.
Előzmény: zolix1981 (1717)
MichaelPatton Creative Commons License 2001.04.28 0 0 1724
aham.
értelmes gyerek vagy te...
vagy mégsem???
Előzmény: krég (1723)
krég Creative Commons License 2001.04.28 0 0 1723
hát mongyuk nem, de mindegy
Előzmény: MichaelPatton (1722)
MichaelPatton Creative Commons License 2001.04.28 0 0 1722
krég!

Majd szólok, jó?

Előzmény: krég (1720)
MichaelPatton Creative Commons License 2001.04.28 0 0 1721
Én pont azt mondtam - úgy látszik nem olvastál elég figyelmesen -, hogy Ákos NE azért ne buzizzon mert ő sztárművész, érted?
A rajongókra tett hatását meg szerintem hűen mutatja ezen a topicon - ezzel a témával kapcsolatban - elejtett megannyi hozzászólás.
Téged is a szüleid neveltek, de gondolom nem minden viselkedésmódodat, ill. abban megmutatkozó cselkményeidet írod az ő számláikra. Ugye pajtikám?
Az meg majdhogynem mindegy, hogy a "buzi" szócska Fridi nemi identitására vonatkozott-e vagy csak nemtetszés kinyilvánítására, mert az előbbi ismert a közvélemény számára...vagyis könnyű összekapcsolni a két dolgot, s jelzem, nem mindenki gondolkodik el ezen (ahogyan te megtetted), hogy ez most így értette, vagy úgy, éppen az előbbiek miatt! Legalábbis egy 12 éves sikitozó leányrajongó biztosan nem...
krég Creative Commons License 2001.04.28 0 0 1720
kurva szar a nicked
Előzmény: MichaelPatton (1719)
MichaelPatton Creative Commons License 2001.04.28 0 0 1719
Figyelj diesel!
Szerintem te hülye vagy!

diesel()diablo Creative Commons License 2001.04.28 0 0 1718
mosz miért hiszi bárki is, hogy úgy 'buzizott' a kovács, hogy itt a homoszexualitására célzott a friderikusznak?!?!? Hát én is azt mondom, hogyha valaki/valami nem tetszik, én is azt modnom, hogy 'buzi'--és egyáltalán nem azt fejezi ki ez, hogy utálom azért, mert homokos. ( ez a szavak jelentésbővülése, tehát az eredeti jelentéstől eltérő értelemben is lehet használni, de ebbe ne menjünk bele, utálom a nyelvtant:-)
ez nem függ attól, hogy valaki nagy sztár, viszont ne mondja már meg akárki, hogy azér tmert valaki az, ami, akkor már nem mondhatja ki a véleményét, mert ez kibaszott képmutatás.
ráadásul az, hogy az általad említett 12 éveseket nem az ákos tanítja beszélni, hanem a szülei, meg a közvetlen környezete. tehát ezek a srácokra nem hat ez úgy, hogy most akkor mindenki buzizni fog, hidd el. ez csak egy olyan pszeudoindok, amit azok használnak, akik tudják, hogy nincs igazuk, de mivel nem szeretik az ákost, kell mondanuk valamit, hogy jól eső érzést okozzanak maguknak.
én egyébként hányok az ákostól, mert egy nyálas buzi, aki művésznek hiszi magát, de csak mű-vész, de sokkalta jobban hányok attól, hogy névtelen senkik gyártanak szórakozásból/szórakozásra (gondolok itt a wantedre, meg a sok egyetértőre) mert jól esik rugdosódni anonym.
üdv
Előzmény: MichaelPatton (1714)
zolix1981 Creative Commons License 2001.04.28 0 0 1717
hello,hello Végre eljött a nap amire régen vártunk! Intro,Mindenki táncol,Hűség,Ikon,1984-libabőrös lett a hátam!
Este 1/2 8 után mindenki táncoljon!!!!!!! Én is ott leszek.Remélem teltház lesz. zolix
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.27 0 0 1716
Sziasztok Mindenki!
Ki jön a szögedi koncertre? Én a gyulain voltam, de rögtön utána elhatároztam, hogy a 30.-ait sem hagyom ki. A fehérvárira nem megyek, pedig fehérvári vagyok, és itthon fogok csücsülni és rohadt ideges leszek, hogy nem vagyok ott a koncerten, de egyszerűen nincs ennyi pénzem :-(
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.27 0 0 1715
Na, ez azért már túlzás... Én eddig csak olvasgattam a topikot, de most, hogy valaki ilyen nyíltan lebunkózza Ákost, muszáj tollat (számítógépet) ragadnom. Igaz, nekem sem tetszett Ákos beszólása, mivel Fridi munkájához abszolúte semmi köze sincs annak, hogy a fiúkat vagy a lányokat szereti, így nem értem, ilyen indokkal hogy lehet elutasítani a vele való hivatalos (vagyis munkára vonatkozó) kapcsolatot. Személy szerint engem nem érdekel a szexuális beállítottság, ha az illető jól csinálja, amit csinál. Lehet, hogy Ákos esetében az unszimpátiának más oka is van, nem csak ez, de ha ez a véleménye, ne titkolja; szerintem az őszinteség pozitív tulajdonság.
Egyébként az sem igaz, hogy Ákos "tipikus szár", erre az a legjobb példa, hogy nem tárja a nyilvánosság elé a magánéleti problémáit, nem teregeti ki a szennyest, hogy aztán a pletykalapok jól elcsámcsoghassanak rajta, hogy "jé, tegnap X.Y.-nal láttuk együtt a cukrászdában; vajon több is van a dolog mögött?" meg: "ekkor és ekkor vesztette el a szüzességét" és hasonló baromságok.
Ákos nagy érték a könnyűzenei piacon, és azt hiszem, ezt tudja is magáról, de hogy bunkó lenne...
Akkor már inkább a wantedosok azok, de nagyon.
Előzmény: MichaelPatton (1714)
MichaelPatton Creative Commons License 2001.04.27 0 0 1714
nem, sajnálattal közlöm, hogy nem tetszettek Patton beszólásai sem.

Csak annyit akarok mondani ezzel, hogy ha mondjuk te valamilyen etnikai, v. más kisebbség tagja lennél, neked se tetszene, ha lebuziznának (-zsidóznának, -cigányoznának)! Ne azért ne buzizzon Ákos, mert nagy művész, vagy annak tartja magát - vagy tartják -, hanem azért, mert etikátlan, a mai társadalomban, civilizációban elítélendő magatartásforma, s negatíve hat például a 12 éves - könnyen befolyásolható - rajongóra.
Lényeg: Ákos bálványátoknak túl nagy az arca, el van szállva magától (el is lehet!), ezért nekem nem szimpatikus. De. Nem ez a probléma. A probléma a magatartásával van, a "sztár" azt hiszi, ezen a szinten mindent megengedhet magának. Továbbra is fenntartom véleményemet - Kovács Ákos bunkó (és elnézést kérek ezért, tudom hogy itt mindenkit sértek ezzel, de nem szándékosan, csak a véleményemet mondom el)
sziasztok!

MarK Creative Commons License 2001.04.27 0 0 1713
Teljes mértékben egyetértek! :))
Előzmény: diesel()diablo (1712)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.04.27 0 0 1712
szerinted az tényként való közlés, hogy utána írtak 'tanító jellegű kinyilatkoztatást'?? Hát teljesen nyíltan elítélte, basszus.

gondolom, az viszont teljesen bejött neked, mikor a mike szólt be a puffy ellen, hogy hogy lehet elmenni a kornba dobolni, szar ember, csak a pénzre hajt, meg hogy nem szállní be egy liftbe a jim martinnal.

ez a geciskdés a wanted részéről (meg azok, akik ezzel egyetértenek) kibaszott nagy képmutatás, nem hiszem, hogy ezt túl kéne ragozni. Egy kibaszott újság azt hiszi, hogy van valami a kezében, és hogy ők az igazi megmondók. nevetséges. azért -és most lehet, hogy nagyszavakat fogok használni, de,- nehogy már az illem a 'szólásszabadság' fölött álljon (azért van idézőjelben, mert persze ez nem úgy szólásszabi--tudom, kicsit nevetséges hasonlat, meg elvonatkoztatott, dehát)

én még bunkónak sem érzem, hogy kimondta a véleményét. ha valaki ilyet képzel, meg akar hallani, hogy azért mert nagy művész valaki, akkor már nem is beszél így, az olyan, mintha azt hinné, hogy a naomi campbell nem szarik! majd a friderikusz ellenezheti, meg visszaugathat, neki van esetleg joga, vagy inkább értelme az ő részéről még van a sértődésnek, meg a replinek. Elég baj, hogy ez ekkora hírértékkel bír, na mindegy.

a médiának nincs feladata, legalábbis a néző felé: az arra való, hogy emberek 'szórakoztaztásából' csináljon rengeteg pénzt.

Előzmény: MichaelPatton (1708)
BBEA Creative Commons License 2001.04.27 0 0 1711
Trixy: sajna nem tudok menni a fehérvári koncertre,mert céges kirándulás lesz .((
pedig ,amikor anno az indiántánccal turnézott,nagyon bejött a székesfehérvári aréna :))
a sulihoz pedig sok sikert,most már biztos fog sikerülni

MichaelPatton: én is láttam a Hölgyválaszt,igaz csak részleteket,de csak annyira cikizte a női nemet,amennyire kell,csak a tipikus buta nőket színezte ki..ez természetes,az ilyen nőket/pasikat senki sem kedveli és jókat lehet rajtuk humorizálni
amúgy szerintem tiszteli a női nemet,csak magasra teszi a mércét ...

Előzmény: Trixy (1705)
TMK Creative Commons License 2001.04.27 0 0 1710
Márcsak egyet.........
TMK Creative Commons License 2001.04.26 0 0 1709
Márcsak kettőt kell aludni.

Trixy: jó volt a vicc. :)

MichaelPatton Creative Commons License 2001.04.26 0 0 1708
Már bocsánat, de a Wanted magazin nem ítélkezett, vagy mondott véleményt. Tényként közölt egy kijelentést - amit kicsiny országunk egyik leg(el)ismertebb előadója mondott. Ennyi. A médiák feladatáról (ha van ilyen egyáltalán) egyébként nagyon sokat lehetne veszekedni.

Én személy szerint nem vagyok Ákos(h) rajongó.
De. Vannak kimondottan jó szerzemények a "művész" repertoárjában (pl. Szabadíts fel, Méreg, stb). Nekem pont azzal a modorral van bajom, amit Kovács Ákos megenged magának úgy általában. És nem ez a "buzizós" eset az első, hogy ilyen bunkó módon mutatja ki a foga-fehérjét. Gondolok itt Ernyei Béla királyi televíziós műsorára (talán Hölgyválasz a címe), ahol a nőkre tett vmilyen hasonló lealacsonyító megjegyzést. Csak ennyit szerettem volna. köszönöm
ja, és nem vagyok homoszexuális :)
sziasztok

krég Creative Commons License 2001.04.26 0 0 1707
Nem akartam hogy vége legyen, bárcsak örökké tarthatna kívántam.
Előzmény: TMK (1690)
LoviGabi Creative Commons License 2001.04.26 0 0 1706
Hali.

"Jött még a hello című szám is mikor mindenki letérdelt vagy leült. Bár előttem volt néhány ember aki nem de biztos nekik most műthették a térdüket, "

Vagy a levlistásokat láttad, akik nem is szoktak letérdelni ;)))

LoviGabi

Előzmény: TMK (1690)
Trixy Creative Commons License 2001.04.26 0 0 1705
Bea: GATE Gyöngyösi Főiskolai karra járok, marketing szakra, és most éppen a természeti erőforrások c. frenetikus tantárgyat tanulom. Sajnos a múltkor meghúztak belőle, de majd most megmutatom nekik!!
Nem jössz szombaton a fehérvári koncertre?

Előzmény: BBEA (1703)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!