A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
akkor légyszíves nem megoldást próbálj írni, hanem mondd el a te szavaiddal, hogy mit tudtál meg a lámával való kapcsolatomról. ki a láma, hogyan tud erőszakolgatni, meg ilyenek.
hogy lássam mit képzelsz róla, mert nagyon úgy tűnik, hogy nem azt, amit leírtam.
még a bibliában is le van írva, hogy van ilyen kapcsolat, de még te is úgy veszed ezt mint a mese, mert nem tudod feldolgozni, hogy valóság.
Te egy szubjektum vagy. Mér csinálsz úgy, mintha nem az lennél? Innen kívülről úgy láccik, hogy kapcsolatfüggő vagy. Őszintén szólva én szívesen adnék mindent, de az exnejem varázslás alatt tart. 2000-ben beleharapott a nyakamba, azóta érzem, hogy valamit beleköpött a vérembe és félek csajjal szexelni. X éve a csaj is érezte és dobott. Átment a boszorkányság az ő agyába és 50 évet öregedett fél óra alatt. Nagyon durva volt. Mondtam má 100x járj templomba és kérjé imát gyóntatófülkében a paptól. Persze felöltözve. És bízz a Krisztusban. Én úgy másztam ki a szarból
paleo meg azzal húz, hogy nem is a láma erőszakolgat, hanem ők mind egyszerre. ami azért felháborító, mert egy normális nő nem fekszik le idegenekkel, akiket nem szeret. a láma iránt bonyolultak az érzéseim, és mivel rengeteget árt,önző, ezért feltételezem, hogy nem szeret, és az érzéseimet csak szándékosan manipulálta az irányába. el kellett telnie egy időnek, hogy felfogjam mi folyik itt valójában, és segített ebben ez a sok rohadék démon is a fórumon. így már nem érzek semmit a láma iránt, ezért szex sincs, amit kifogásoltak ezek a szerencsétlen barmok.
Mindenesetre akkora áldást nem látok az életedben: vágysz egy kiegyensúlyozott, kielégintő párkapcsolatra, de sosem kapod meg. Más pedig - akár ateista létire is - igen...
elmondtam ezerszer, hogy mi van. vagy be voltál baszva, amikor azokat olvastad? mondtam, hogy a láma az osloi templomában él, de neki nincs is arra szüksége, hogy a teste ott legyen, hogy szexuálisan vagy akárhogyan zaklathasson embereket. ezér láma. szerinted angyal. szerintem meg ördög. és van még egy pár ilyen a fórumon, csak olyan vak vagy, hogy az már fáj.
Nem értelek. Aszontad te jól el vagy egyedül. Akkor mi a f@szér nem lépsz tovább és mész amerre teccik? Ha van miből élnek, hol laknod, vagy a láma etet téged vagymi?
Nekem sincs kivel, mert velem mindig szemétkedtek a nők és Miki egér mondta, ha lesz nőm az is szemétkedni fog. Írtam már hogy a Biblia szerint a nők 95%-a genetikai hulladék. A férfiaknál ez jóval kevesebb, mert a transzneműek közössége Mo-n összesen 5000 fő és mind adventista.
nem én tehetek róla, hanem azok az ördögfiókák, akik nem küldenek fényképet, hogy tudjak válogatni, és lecserélhessem a lámát. mer azt mondta ő nagyon jól elvan egyedül vagy a jógaribanccal. úgyhogy nem lesz nehéz elengedni.
Nem minden sperma fogan. Én ismerek egy kurva kövér gyereket akinek a farkából döglött spermák jöttek ki és a Kaáli Intézetben kellett orvosoknak életet lehelni a spermáiba. Költőien fogalmazva. Itt van pl Béla, neki is azér nincs gyereke mer ami kijön belőle az is halott
biztos, hogy lenne kivel, ha nem válogatnál, de megértelek..., de ha szereted azt, akkor kellene napi, vagy heti rendszerességgel, hisz minden embernek szüksége van a kielégülésre...
Nincs fogamzásgátlás, a nemzéshez meg kell a férfi..., de te tudod, hogy minden egyes sperma fogan is és akkor használsz fogamzásgátlót, vagy le sem fekszel inkább senkivel, nem élvezed a szexet és besavanyodtál?
Igen, mindég olyan zavarosan írsz, és aztán rendre vitapartnereid értelmi képességeit vonod kétségbe, amikor nem értik, hisz' nem érthetik összefüggéstelen zagyvaságaidat...