Csömörre, Hévvel, busszal is jól megközelíthető helyre keresek takarítónőt heti két alkalommal (lehetőleg hétfőn és pénteken, alkalmanként 5 órára . Jelentkezés a nemeszemszemetet@gmail.com címre.
32 éves korrekt megbízható precíz nő vagyok!Teljes körű takarítást saját igényeinek megfelelően és bevásárlást vállalok. Hétköznapokon du. 14 órától és hétvégén megbeszélés szerint!Referenciával rendelkezem, leinformálható vagyok!!Délelőttöket sajnos nem tudok vállalni max. csak hétvégén mert jelenleg két Drogéria üzletet takarítok napi rendszerességgel.
Minden lehetőséget örömmel fogadok legyen az állandó vagy alkalmi!
Ár megegyezés szerint!Előnyös kerületek;V,VI,VII,XIII,XIV,XV,XVI.
Magánlakások és irodák takarítását vállalom a 10,18,19. kerületekben.
Egyik héten délelőtti,(12:00ig) másik héten délutáni(15órától) időben tudom munkámat végezni,mert egyedül vagyok itthon a 8hónapos kisfiammal és férjem ebben a 2 műszakban dolgozik(sajnos másképpen nem tudom elintézni,hogy valaki vigyázzon a kisfiúra).
Több éves tapasztalatom van mind itthoni,illetve magánszemélyeknél/irodákban való takarításban.
Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. Referencia munkával, illvetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást, festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok.
Takarítást és egyéb házkörüli teendőket vállalok Budapesten! Több mint 5 éves tapasztalattal rendelkezem. Én most nem írnám le magamról az összes sablont, amit ilyenkor szoktak, hiszen úgy is csak az számít, hogy Önnek mi lesz tapasztalata, mennyire lesz elégedett a végeredménnyel!
Én szeretem ezt a munkát, úgy gondolom, hogy jól is végzem el, és emellett nekem is jut időm a gyermekemre. Szeretek segíteni, és sokat jelent számomra a tudat, hogy örülnek az emberek, amikor hazatérnek a fárasztó nap után az otthonukba, ami frissen, tisztán várja őket. Általános takarítástól a kerti munkáig mindent vállalok, de személyes kedvencem a vasalás és a rendrakás.
Nincsenek káros szenvedélyeim, gyermekekről, házi állatokról is tudok gondoskodni.
Ha úgy érzi, hogy szívesen felvenné velem a kapcsolatot, hogy beszélgessünk az elképzeléseiről, akkor kérem keressen meg e-mailben: orbandori@freemail.hu
Kispesti lakásomba keresek takarítót, heti 1 alkalomra.
A lakás nagyon jól megközelíthető BKV-val is, a villamos a háztól 100 méterre áll meg.Akár hétköznap, akár hétvégén is megoldható, a fő szempont, hogy becsületes, megbízható embert keresek.
Feladatok:
- általános takarítás (néha ablaktisztítás)
- vasalás
Rendszerető vagyok, így nagy rumlira nem igazán kell számítani, gyerek, háziállat nincs!
Olyan embert keresnék, akivel akár évekig együtt tudnánk működni, becsüli mások tulajdonát és kedvességét is. A jelentkezéseket e-mail-ben várom:darabosivett@gmail.com
Megbízható,precíz,leinformálható takarítónőt keresek,heti egy alkalommal,aki a bevásárlást is vállalja.Lehetőleg 40év körüli, középfokú végzettséggel.Zuglóban,jól megközelíthető helyen lakom.
XI. kerületben lévő 54nm-es lakásomba keresek rendszeres, havi egy-két hétvégi alkalomra takarítót. Mindenképpen megbízható, munkájára igényes, lelkiismeretes, leinformálható embert szeretnék. A feladat a lakásnak az általános takarítása lenne, mosdó, konyha és a szobáknak a rendben tartása, porszívózás, felmosás, portalanítás, alkalomszerűen ablaktisztítás, ajtótisztítás. Fizetés alkalmanként. Az órabér megegyezés szerint.
Budapest 19. kerületi lakásunkba keresek azonnali kezdéssel hosszú távra megbízható, munkájára igényes, tempósan dolgozni tudó gyakorlattal, és referenciával rendelkező takarítónőt heti egy alkalomra. Lakásunk 68 nm, 3 szobás. Amit kérek: A lakás megbeszélés szerinti alapos takarítása, ez körülbelül öt órát vesz igénybe. Minden alkalommal 1-2 órás vasalás. Alkalmanként 6000Ft-ot tudok ezért ajánlani.
Ha felkeltettem az érdeklődését kérem az önéletrajzával jelentkezzen a: juditsideas@gmail.com címre.
Tóth Árpádné,Magdi vagyok,és szeretnék segíteni a háztartási teendők ellátásában. Amit kínálok: pontosság, precíz munkavégzés, lelkiismeretesség, megbízhatóság, rugalmasság. Káros szenvedélyektől, és szappanoperáktól mentes aktív életet élek,így nem okoz gondot, ha a munka egy távolabbi kerületben van .Munkatapasztalat: 2000-ig egy műanyaggyártó cégnél , gépek mellett dolgoztam, majd egy átszervezést követően takarítóként 2010-ig , amíg nyugdíjba nem mentem.2010 után egy tanfolyam elvégzését követően egy kisgyermekes családnál vállaltam takarítást,gyermekfelügyeletet. Azóta náluk dolgoztam, heti egy alkalommal.Idősemberek ellátásában is van tapasztalatom,súlyos beteg szüleimet gondoztam otthon-halálukig.Ezután családoknál vállaltam idősgondozást,otthonápolást,ahol meg voltak elégedve a munkámmal,mivel időközben egy idősgondozói tanfolyamot is elvégeztem, bővítve a már megszerzett tudásomat. Referenciát tudok adni. Órabérigényem:800 Ft/óra.Kutyus-cicus nem akadály!Erkölcsi bizonyítvánnyal is rendelkezem. Tisztelettel: Tóthné,Magdi.
Tóth Árpádné,Magdi vagyok,és szeretnék segíteni a háztartási teendők ellátásában. Amit kínálok: pontosság, precíz munkavégzés, lelkiismeretesség, megbízhatóság, rugalmasság. Káros szenvedélyektől, és szappanoperáktól mentes aktív életet élek,így nem okoz gondot, ha a munka egy távolabbi kerületben van .Munkatapasztalat: 2000-ig egy műanyaggyártó cégnél , gépek mellett dolgoztam, majd egy átszervezést követően takarítóként 2010-ig , amíg nyugdíjba nem mentem.2010 után egy tanfolyam elvégzését követően egy kisgyermekes családnál vállaltam takarítást,gyermekfelügyeletet. Azóta náluk dolgoztam, heti egy alkalommal.Idősemberek ellátásában is van tapasztalatom,súlyos beteg szüleimet gondoztam otthon-halálukig.Ezután családoknál vállaltam idősgondozást,otthonápolást,ahol meg voltak elégedve a munkámmal,mivel időközben egy idősgondozói tanfolyamot is elvégeztem, bővítve a már megszerzett tudásomat. Referenciát tudok adni. Órabérigényem:800 Ft/óra.Kutyus-cicus nem akadály!Erkölcsi bizonyítvánnyal is rendelkezem. Tisztelettel: Tóthné,Magdi.
Fekete Paloma vagyok, húsz éves diáklány. Budapesten lakásokban, otthonokban takarítást vállalok! Rendes, megbízható, precíz, tiszta, becsületes munkát végzek! Tapasztalattal rendelkezem! Kedves, konzervatív lány vagyok ( nem dohányzom stb..). Megbeszélés szerint vállalok munkát hétköznap, de akár hétvégén is! Nyugodtan keressen bármikor! Elérhetőségem: fpalmi94@gmail.com