Szerencsésen hazaértem és mostanra regenerálódtam is valamennyire... :-) A beigért beszámoló: FF hozta a szokásos formáját, nagyon jó buli volt. Egy csomó produkció volt előttük (amatőr zenekerok, ilyen-olyan bemutatatók) amit a FF-nak kellett véleményeznie, és a végén kiosztani az ARANYFARKAS díjat. -> Nagyon frappáns! :-) Aztán 22.30 körül végre elékezdhettek ők is játszani. Elég nagy tombolás volt, de csak az első sorokban. Valaki olyan szerencsétlenül ugrott, hogy nem is bírt felkelni, aztán el is vitték. Áll. vmi. törése van... :-( Matyinak és a Bodroginak akkor volt a szülinapja, így Pityesz még a Happy Birthday-t is elénekelte és elénekeltette nekik. A kb. 1 órás műsor szokás szerint a "Táp-táppal" zárták, aztán a helyi kocsmában folytatódott a mulatozás. Kb. ennyi...
Egyetlen nagyon negatív dolog volt az egészben, mégpedig az, hogy a büfében nem lehetett alkoholt kapni és amúgy is bezárt 21.00-kor, valamint, ha mégis vettél valamit folyton 1 Komár Laci poszterbe ütköztél. :-)
Na, és a Superbutt milyen volt? Meséljetek mi történt 2 nap alatt?
Nem, nem megyek holnap. Sajnos nekem melóznom kell szerdán... :-( És valahogy úgy vagyok, hogy inkább egy FF vidéken, mint egy Superbutt Pesten... -> Ezért most lehet, hogy nem fogtok szeretni, (:-)) de ez van.
Gyöngyösről meg beszámolok majd szerdán. (kedden aludni fogok!)
Volt valaki Gödöllőn pénteken? Meséljetek!
LBB: A tegnapi meccset kihagytam, szar idő is volt, nem tudom, hogy játszottak e, meg pihentem a 7vége fáradalmait :)
Gyöngyösről meg várom az élménybeszámolókat holnap, sajnos nekem melóznom kell SUX! :( De holnap SButt :)
BreZol: Valóban voltak a Nagy Kalandban, igaz az a 3 perc amennyit ők szerepeltek felejthető volt. Viszont az IZÉ-k ismétlésében felolvasta a Philip az egyik e-mailedet... Nagyon nyomod a Bilndot. :-)
Tonex: Na volt meccs? Ott voltál? Mi volt?
Holnap SEGELY KONCERT AZ ARVIZKAROSULTAKERT a Trafo Clubban GODOLLON
az egesz bevetel a segely alapba megy...
hardcore es punk zenekar lepnek fel:
DAWNCORE (crazy hardcore heroes)
NEW BORN (bp hardcore, kiskcass)
HUMAN ERROR (crust-hc-punk)
DEADBEATS (punkrock)
FALLEN INTO ASHES (metallic hc with emotinal parts)
BURNING INSIDE (BPHC)
INSIDE FEARS (Szentendre HC)
+ 2 zenekar
Ne szégyeljed. :))) Ja, a Philip már megint mondta, hogy felvették a kapcsolatot már a zenekarral, úgyhogy biztos lesz valami. Bár ez itt OFF. Van Blind topic is, ugyebár.
Volt fesztivál, a főszervező volt még, nemtom mi a neve. András panaszkodott, hogy milyen kurva szar időpontban játszanak (fél hatkor délután, ők az első zenekar), amúgy meg dícsérte, hogy milyen jó a feszt úgy általában stb. De a műsor elején már megint beolvastak egy levelet, amiben szitnén a Blind-ot kérte valaki. Tiszta propaganda... :)))
Nem is volt sok kérdés..
A baj, hogy nem tom melyik ház, de ma hazafelé megnézhetem, és akkor holnap adom a legfontosabb infot, miszerint .. ugyanarról az emberről beszélünk.. :) Ha jól gondolom..
Igen többiek, ki merre?? Tudom kicsit eltértünk a témától, de mindig nagyon jó "ismerőssel" találkozni.. Tehát lehet hogy közös az ismerősünk :)
Mi ez a sok kérdés? :-) És közben nem válaszoltál, hogy te melyik házból kit ismersz?!
Egyébként NEM a III. emeleti emberkével megyek VOLT-ra és ő NEM lány!
Ja, a többiek eltűntek?
Nem, nem vertek meg... (SOHA! :-)) Érdekes lenne, ha egy lányt megvernének, azért annyira még az IN-KAL sem paraszt. (?) :-) Azért nem szeretem már, mert a koncertek után hajnali 01.00-02.00 körül kiterelenk, pont mikor legjobb a hangulat. :-/
Nem, én nem arra lakom. És a VOLT-on mindkét nap ott leszek/ leszünk.
Én a 27-ből ismerek valakit (III.em), te?
Ja, és szombaton áll. a B-O-t megverték (fociban)a helyi srácok. :-)