Írni nem tudsz az egy dolog de, hogy olvasni sem a sorok közt az tényleg szánalmas.
Ha a borsó nagyságúra fejlett agyaddal végigolvasod akkor talán(!) észreveszed, hogy nem követeltem, hanem az értelmes emberektől kérdeztem dolgokat, akik korrekül válaszoltak. Mondanom sem kell te nem tartozol közéjük.
A másik az, hogy lehet nálad csövesebb vagyok (bár nem hinném) de egy biztos: nálad sokkal eredetibb vagyok!!
(de minek is foglakozom egy kisgyerek kiokításával)
Akkor minek kérdezgetsz itt ? Elsirod magad milyen drága, ja bocs, majd benyögöd hogy már találtál valakit. Így segitsen az ember bárkinek is ezen a kurva indexen...
a vez.szíj szettre mondtak 53ezret+ szerelés, tehát kb 75körül áll meg mindennel. (ami nem rossz) de ez akkor igaz, ha nem kell vízpumpa, generátorszíj stb. mert akkor növekszik az ár. a márkaszervízben 140.000ről indul minden.
csak azt szeretnem hogy frankó legyen a gép
kel hozá a km 800 szerszám. ami 80ezer (ez milyen cucc?)
hát akor nézük b veki hátsofutomü nagyon nem eltalált álando szilent gond.gumi félrezabálás .f18 válto sorba roban fel a difije. a benzines motorbol x20xev-x25xe a töbi szinte értékelhetetlen.a hátso sárvédö 6 körül kirohad.stb stb.
a vectraklub.hu-n találtam egy szerelőt, egyenlőre ő mondta a legjobb árat anygbeszerzésre és szerelésre. de szívesen meghallgatnék mástól is (szervíz) tapasztalatokat.
És a Vectra A nem jó? Én imádtam azt is. Semmi bajom nem volt vele, főleg miután megcsináltam a hátsó ívet, már nem is rohadt. Csak a hátsó rugók szakadtak be majdnem a kaszniba, de hát semmi sem tökéletes.:)
Atesz, hidd el, a Vectra B egy szar, nekem volt már 3 darab ! Ebből kettő 0 km-es volt, sőt én vettem meg Mo-n az első 5 ajtósat. Neked Omegád van, az lényegesen jobb , tényleg !
Az oké, hogy a B-ben nem volt CDTi, de a amikortól a Mondiban van TDCi, azóta van a Vekiben is CDTi. Azelött a Fordnál is csak sima TD volt, meg a Vekiben is, szóval motorikusan nem nagyon volt/van köztük különbség. Azt nem tudom, hogy hátul mekkora a hely, de a B Veki még ma is jó formájú autó, a Mondeo meg egy szürkeség, semmi feltűnő vagy extra nincs benne, ami megtetszhetne a vevőnek, és belülről is sokkal puritánabb, mint a Vectra.
Mondeo (utolsó előtti kiadás), ami kb a B Vectrával egyszerre jött ki, olyan szerencsétlen futóművel lett felszerelve (még a GHIA is!!!), hogy 130-140-es (autópálya) sávváltásnál majdnem leesett az útról, teljesen 'himbi-limbi'.
A B Vectrának szerintem jobb a futóműve. külalakra is csinosabb.
Szerintem a hely sem kicsi benne, az OFF: S40 Volvohoz képest meg kimondottan tágas.
Merthogy a Vectra A sokkal jobb autó volt a maga idejében, de még bizony mai napig is. A Vectra B semmiben se jobb, mint nemhogy egy Mondeo, hanem egy Ford Focus vagy egy Toyota Corolla. A Vectra B többet fogyaszt, rosszabbul megy, megbizhatatlanabb és kicsi benne a hely, főleg hátul. Az Opel egyetlen jól sikerült 1.9-es dizel motorját, amit a Fiattól loptak vettek meg, meg nem tették a Vectra B-be.
A TDCI tényleg jó, de ugyanilyen jó a CDTI is a Vectrában. Szerintem meg a B Veki egy nagyon jó gép. De persze bele lehet nyúlni ebbe is, mint bármibe.