Keresés

Részletes keresés

makopa Creative Commons License 2006.06.03 0 0 4600

Szerintem is :))

Okozhat még a hölgy kellemes meglepetést.

Előzmény: tibra (4597)
terla Creative Commons License 2006.06.02 0 0 4598
Egyértelmű számomra, h GYF viszi a külpolitikát is, egy személyben döntve a teljesen amatőr miniszter helyett is.  Aki mellesleg SzDSz-es. Emlékeztek, Magyar B-nak is odakinálták a km-séget, de ő átlátott a szitán, visszautasította. Ezért kellett ezt az enyhén szólva furcsa szinjátékot eljátszani egy csomó jelölt meghallgatásával, Amúgy talán Simonyi v Balázs lehetett volna közülük a legalkalmasabb.
tibra Creative Commons License 2006.06.02 0 0 4597
Szerintem a diplomáciában is:)
Előzmény: Enzo (4596)
Enzo Creative Commons License 2006.06.01 0 0 4596
Szerintem pszichiáterre belföldön van nagyobb szükség.
Előzmény: makopa (4595)
makopa Creative Commons License 2006.06.01 0 0 4595
Állítólag Göncz Kingát kérte fel Gyurcsány külügyminiszternek. 1978-1986 között a Hetényi Géza Kórházban volt pszichiáter.
Tiborcsik Creative Commons License 2006.06.01 0 0 4594
Kár, hogy egyik kép sem látszik rendesen. Így az sem derül ki, mit akartatok mutatni.
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.01 0 0 4593
Ez konkrét, vagy költői kérdés volt, és kinek akart szólni?

Előzmény: makopa (4592)
makopa Creative Commons License 2006.06.01 0 0 4592

Mi újság a Hit-gyüliben?

:))

Előzmény: Törölt nick (4591)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.01 0 0 4591
A csapat

Enzo Creative Commons License 2006.05.31 0 0 4590

Szerintem Szekeres et. hadügyminiszterségét lentebb kiveséztük it. Nem nagyon lehet sokmindent mondani rá, csak azt, hogy elképesztő. Azért ezen én vigyorgok ám rendesen. :)

Mondjuk neki legalább nem kell kirakni a fényképét az ügyeletes tisztek és őrszolgálatok falára, hogy legalább ők felismerjék, nem úgy, mint annakidején Szabó Jánost, akit nem engedett be egy őr a Hadtörténeti Múzeumba egy rendezvényre, merthogy a miniszter urat várják. :)

Egyébként mit csodálkozzunk? Kovács László meg majdnem EU-főenergetikus lett. Az sem lett volna kevésbé vicces. Sőt, rózsadombi ügyvéd is volt már agrárminiszter. :)

Vagy az egykori sportminiszter (hehe) apósát már ne is említsük, aki a XX. század végén hadügyminiszterként körkörös védelemre akart berendezkedni.

Előzmény: terla (4589)
terla Creative Commons License 2006.05.31 0 0 4589

Ma reggel a Napkeltében a 4 napkeleti bölcs (Lengyel, TGM stb) beszélgetett a "kormányprogramról"  A legenyhébb kfejezés a "frázisok gyüjteménye" volt.

Érdekes, hogy nem akaródzik kommentálnotok Magyar B. állásváltoztatását. A mai NSZ-ban azt is mondta, megkínálták a külügyminiszteri székkel. De neki nem kellett! Ő az oktatásügyet szereti. Magát nagyvadnak minősítette, akit most lelőttek.

És Szekeres elvtárs hadügyminisztersége sem csemegézésre méltó probléma,  olvtársaim? Ott vagyok szakértő, ahová a PÁRT állít? Ő is választhatott a VIDÉKFEJLESZTÉS és a HADÜGY között. Univerzális szakértő valóban. "Programokhoz a megfelelő embert? Személyi kérdések legutoljára?"

Az MN-ben hétfőn  megjelent írás egyébként rémítően primitív és bunkó. A vita mai fordulójában bizonyos Csite András már egészen józanul elemzi egy szerinte kívánatos  normális jobboldali párt ismérveit. Mindenesetre változatos a vita szinvonala és tartalma is szerteágazó. Önmagában üdvözlendő a korábbi monolit, "pártlap" jellegű vélemény rovatéhoz képest. Persze a publicisztikák  nem változtak .

Sarkany Creative Commons License 2006.05.30 0 0 4588

Eddig a várból kifelé, most váron belül lövöldöznek egymásra a fiúk. Ennyi...

Előzmény: eR-dei (4587)
eR-dei Creative Commons License 2006.05.30 0 0 4587
Elolvastam, semmi különlegeset nem látok benne. Vajon miért akar az Index és a Hirszerő glóriát gyártani Pokornynak ?
Előzmény: Sarkany (4583)
terla Creative Commons License 2006.05.30 0 0 4586

Ne dícsérjük korán Magyar Bálintot. Ő lett a Miniszterelnöki Hivatalban az EU-s pénzek helyettes főkoordinátora.  Cserébe elvesztett miniszteri rangjáért. A pontos státust majd kinyomozzátok és kommentáljátok, remélem.  Emlékeztek, ki  találta ki és  ki vitte végbe, hogy polgármesterek parlamenti képviselők legyenek?

A REFORMOK ban nem szerepel a kampánypénzek korlátozása, ha jól figyeltem, csak "átláthatónak" kell lenniük.

Sarkany Creative Commons License 2006.05.30 0 0 4585
Tóta W. Árpád: Láncos kutya

http://index.hu/velemeny/glossza/pravda/

eR-dei Creative Commons License 2006.05.29 0 0 4584
thx
Sarkany Creative Commons License 2006.05.29 0 0 4583
Less rá a ...o2.pl postafiókodra! Mail ment.
Előzmény: eR-dei (4582)
eR-dei Creative Commons License 2006.05.29 0 0 4582
valaki kűggye mán el nekem a nemzetes cikket oszt jónapot :)))
Előzmény: Sarkany (4580)
eR-dei Creative Commons License 2006.05.29 0 0 4581
nem vagyok törvényalkotó és nem kapok költségtérítést sem mint városi képviselő.
:)
egyébként látom egyetértünk.
Előzmény: stusa (4576)
Sarkany Creative Commons License 2006.05.29 0 0 4580
Pokorni Zoltán térnyerésének megállítását követeli a Magyar Nemzet egészoldalas cikke, amely "álságos" zsidóbarát "liberálisként" ábrázolja a politikust.

http://index.hu/politika/belfold/pokornimn05/

Sarkany Creative Commons License 2006.05.29 0 0 4579

Ez baromi jól hangzik, de a költségvetés jelenlegi állapotán semmit sem változtat. Sikerült megint a lényegre koncentrálni!

Folyik a néphülyítés és a maszatolás...

Előzmény: tibra (4578)
tibra Creative Commons License 2006.05.29 0 0 4578

Most néztem - Nocsak, jó soká.

Az összeférhetetlenségi törvény javaslata szerint az országgyűlési képviselők 2014-től nem lehetnének polgármesterek, 2018-tól települési önkormányzati képviselők, és nem lehetnének már 2009-től választott regionális képviselők sem. 

nilan Creative Commons License 2006.05.28 0 0 4577
A hét mondata: Az orvosok többségének a 400000 Ft-os fizetés vágyálom, egy kisebbségnek pedig rémálom. :))
stusa Creative Commons License 2006.05.28 0 1 4576

Én azonnal megszavazom a számukra az 500ezret havonta!

DE!

Számomra gyomorforgató, hogy a TÖRVÉNYALKOTÓ honatyák úgy kapnak költségtérítést (albérlet, utazás stb), hogy még számlát sem kell benyújtaniuk.

Csak jelzem, hogy a pedagógusok szakkönyvtámogatásának - már ahol fizetnek - számláit nagyítóval vizslatják kb 20000 Ft.

Bár a TÖRVÉNYALKOTÓ honatyák eddigi számlabeszerzéseit - ezek szerint a tieidet is - nem lehetne példaként állítani  jogkövető magatartásként a polgárok elé - tehát a számlás elszámolás is nevetséges.

Szóval nem az összeggel van bajom - havi 500ezernél talán még követelni is lehetne tőlük -, hanem azzal a gyomorforgató magatartással, amikor takarékoskodásról, megszorításról beszélnek mindaddig, amíg nem róluk van szó; amikor jogkövető magatartásról szónokolnak és ők a legnagyobb csalók.

És arról pl. mi a véleményed, hogy a polgármester képviselők két helyről kapnak költségtérítést?

Előzmény: eR-dei (4575)
eR-dei Creative Commons License 2006.05.28 0 0 4575
Szerintem + nincs abban semmi hihetetlen. Véleményem szerint ugyanis nem költségtérítést kellene adni, hanem normális fizetést. És akkor abból adóznának. A költségtérítés ugyanis adómentes jövedelem. De ha a parlamenti képviselők is kiskaput keresnek, ahogy anno - bevallom - én is a megyénél, akkor mindenkinek joga van ugyanehhez.
Szóval én egyáltalán nem sajnálom tőlük a netto kb. fél milkát, a kifizetés módja viszont teljes hungarikum...

Egyébként pedig egyrészt, ha sajnálod tőlük a pénzt akkor írd meg egyszerűen, fölösleges balkézzel a jobb füledet vakarni, másrészt szerinted a költségtérítés megvonása mekkora megtakarítást jelente az országnak?
Két főtisztviselői fizetésnyit ? Hármat?
Előzmény: stusa (4574)
stusa Creative Commons License 2006.05.28 0 0 4574

Kijózanító pofon azoknak, akik valaha is reménykedtek a politikai élet fejlődésében.

1. Szakértelem helyett kicsinyes pártalkuk, kamarilla politika.

Milyen jól hangzottak GYF szavai, az ő teljesítményen alapuló személyzeti politikájáról)))))))

2. Reformhangulat mindaddig, amíg a "mi köreinket" nem sértik.

Hihetetlen, hogy honatyáink a képviselői költségtérítés jelenlegi formájáért harcolnak, miközben habzó szájjal megszorításokról reformokról ordítanak.

3...

Előzmény: nilan (4566)
tibra Creative Commons License 2006.05.28 0 0 4573

NO - az ilyen dolgokból vélem azt, hogy Gyula bátyánknak igaza van: úgysem úgy lesz. A cél gondolom GYF-nek az volt, hogy ne legyen konfliktus a pártban (a háttérben).  A sajtóban SZ. Imrét a régiekhez sorolták.

A párt és a tényleges vezetés közötti interakciókból lehetne írni néhány politológia doktorit (akár még helyi szinten is).

Előzmény: Enzo (4569)
eR-dei Creative Commons License 2006.05.28 0 0 4572
Szekeres mint főhadúr... ez mekkora egy baromság...hihetetlen. Inkább sajtóhibára gyanakszom...
Előzmény: eR-dei (4571)
eR-dei Creative Commons License 2006.05.28 0 0 4571
Csak ezt nem érted? Boldog ember...
Előzmény: Enzo (4569)
Enzo Creative Commons License 2006.05.27 0 0 4570
:D
Előzmény: nilan (4568)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!