Az autóvillamosság szempontjából, van AUDIO és VIDEO. Az mp3 nem video, azaz audió jelként jut el a dekódoló eszközön, jelen esetben az AMI-n keresztül, vagy esetlegesen egy mp3-as cd táron keresztül az optikai rendszerig.
Amúgy fura lett volna a te általad audionak avanzsált cd iso-kat, vagy nem tudom milyen más file-okat gondoltál ezalatt pendrivre rakni. Bár szerintem ez teljesen releváns mindenki számára.
Szoktam, igen. 200eur + kábel 45 eur. Most nincs készleten, elkapkodták őket decemberben.
Az audio ugyebàr egy lemezen 700MB adat fèr el mig az mp3 egy tomoritett forma!
MP3 Tömörített zenei file, amely arra alkalmas, hogy viszonylag kis lemezterületen nagy terjedelmű (memóriaigényű) zenei vagy videó klipeket rögzítsenek.
De nem is ez a lènyeg!
Ha ezzel a kutyuvel tudok mp3 at jàtszani ugy,h kapok egy usb-t akkor arra van szuksègem!
Tudsz ebben nekem segiteni?Szoktàl ilyeneket csinàlni?
Szerintem ha alulméretezett, elég neki 1-2 kemény fékezés, és már szenesre is égtek a jónak titulált fékbetéteink. A forró tárcsának meg egy pocsolya(:
nekem már a sima 321-es féktárcsa betét kombó is elég drága volt , de megérte , végre van fék a kocsin , mert az a 288-as akármi az minden volt de fék nem , pedig ate sport cuccot vettem elösször , de nem bírt többet 500km-nél .
Amennyiben végképp lemondasz a tv-ről, kameráról stb, akkor a legjobb megoldás egy AMI beszerzése egy usb kábellel, gyári, mmi-n keresztül, akár kormányról is tallózhatóvá válik a pendrive tartalma. (csak audió) Szerintem ez a legésszerűbb.
Azt hiszem 18 a legkissebb ami rárakható, nekem a télim 19" nyári 20". Volt egy érdekesebb fékszettem is, de elengedtem a kezét, mert megfizették az árát...
Igen ez jó mint dvd! Elvileg winyót is lekezel. Nekem Dietz Boa volt a sajátomban, de kiszedtem, nem dvd-zek, van mp3-as táram, és most a tv-tuneren lévő av-bemenetre a Nokia n97-esemet szoktam rákötni, tökéletes zenelejátszóként(8gb), mindig nálam van, videót is tudok rajta nézni, netezni, használhatom az telefon naviját is stb stb természetesen ezeket mind a kocsi kijelzőjén, tökéletes minőségben!
De ha a dvd mellett is döntesz, ehhez kell még a tv tuner + videós interfacebox.
Látod a típus listában az mmi-t? Mert ez korábbi, és más rendszerekhez jelent megoldást. Sajnos az optikai szálas mmi rendszerre történő audio/video bemenetet nem mérik olcsón sehol...
Az Ami amit mutattam 200 eur, hozzá 1 fajta kábel 45 eur, Nem kell hozzá kicserélni az interfaceboxot videósra (100e Ft), de videót nem is tud megjeleníteni tehát se tv se dvd, se tolatókamera nem lesz a kocsiban olcsón installálható... Hosszú távon sztem a tv tuner beépítése a legjobb, mert hozzácsatlakoztat az ember egy utólagos dvd lejátszót, itt azért nem zavar, hoigy nem gyári, mert mégsem az autó optikai szálas rendszerébe avatkozik be mint pl a Dension, hanem csak már analóg audió/videó jelet küld a tv tuner felé, ez a személyes meglátásom. Mellesleg a tv-tuner sem rossz dolog.
Ami beépítésénél nem kell kidobni a cd-tárat, a soros optikai szálba egy rövid tagot bele kell toldani gyári csatival 5perc, illetve a tápellátás csatiját meg kell osztani kétfelé.
nem tudom mikori az a6-osod , az enyém alég öreg , 1997-es C5-ös . gyárilag 288-as fékkel volt szerelve , én tettem rá a 321-est , ami még éppen elfért a 16" felniben , de van olyan 16"-os felni ami nem megy rá . és ott a féknyereg ér hozzá a felni lapjához .
Üdv, ezeknek a gyári bluetooth kihangosítója csak telefonbeszélgetésre jó, kivételt képez az Audi Music Interface (röviden AMI), amihez lehet kapni bluetoothos egységet. AMI-hoz kapható 6-7 féle kábel, ezzel Ipodot is lehet csatlakoztatni amit MMI-n keresztül vezérelni, lehet hozzá usb-s kábelt is kapni, ami pendrive-ról tud lejátszani CSAK audió file-okat, mini usb-t, micro-usb-t, 3,5mm-es jack stb stb
A másik megoldás amit már ecseteteltem, TV-tuner-2 Audio/Video bemenettel!