en is Davist tippelnem kapasbol... utananezve, 79-ben volt ott eloszor, 2001-2002-ben nem volt ott... hmm, ez 24 ha jol szamolok.
bar van egy olyan tippem hogy a "regiek" kozul lehet valakinek tobb szereplese, John Pulman pl. gyanus nekem (47-80 kozott vett reszt vb-ken, ebbe siman belefer ennyi).
ha nagyon bonyolult állást raknak fel a játékosok amiből rendkívül nehéz kikeveredni, akkor a bíró megkérdezheti a játékosokat, kívánják-e folytatni vagy újrakezdik.
egy ponton ugy tunt, kinyilik az allas, de aztan egy piros tul kozel kerult a bal felso sarokhoz, igy aztan a vegtelensegig elsafetyzgettek volna lent. semmi ertelme nem lett volna folytatni valoban.
Nem biztos, hogy nem tiszteli, lehet, hogy olyan dolgokat mond ki bizonyos állapotban, amit utána maga is megkérdőjelez. Nem egyszerű a fickó, az biztos :)
Dottot nem értem, arra várt, hogy Higgins majd ront? Higgins nem akart tovább játszani, mégis ő volt a vállalkozóbb.
Go John!
szerintem az, hogy a meccs hevében mondott vmit nem azt jelenti, hogy nem tiszteli Hendryt. olvastam egy interjút Ronnieval ahhol azt nyilatkozta Hendryről, hogy ő a világ legjobb snookerjátékosa.
másrészt a fiatalokról -Maguire, Day, Ding- is mindig tök pozitívan nyilatkozik.
Hát igen :-) De azért van valami, amit én senkiben nem tudok tolerálni, ha a saját játékostársait sem tiszteli, azért az elég alap lenne... Ettől függetlenül szenzációs játékos, de a hozzáállása...
Az a szemüveges kopaszodó bíró? Akinek vörös volt a feje az esetnél? :))
Én csak rá emlékszem, ő felszólította a bűnöst, de az megígérte, hogy kikapcsolta, így bent maradhatott :)
Zombie, te minden statisztikát ismersz :) Nem tudod, hogy ki volt a legtöbbször vb-n? Hendry 19 fellépése az ő korában elég jó (miazhogy), de pl Davis, gondolom, veri.
Visszatérve Hendry-re, amikor O'Sullivan-nel játszik, a kommentátorok mindig elmondják, hogy finoman szólva nem bírják egymást egy régi affér miatt. Tud erről valaki valamit, mi volt köztük?
Az első napokban még kevésbé voltak (pedig akkor is mondták, hogy durva intolerancia a nézőktől - volt egy meccs, amikor a vezetőbíró majdnem kizavart egy nézőt :)), de így a vb közepe felé már tényleg durva.
Higgins még nem esett ki; amíg élünk, remélünk :)
Go John!
amilyen lökéseket ebben a framben megcsinált Higgins az megmutatta, hogy mire is képes. Kicsit későn kapcsolt
és micsoda ütés megint és..... fene majdnem megint 147-et csinált
:))))