volt egy tevedes a multkor, a Stevens-Hunteren ha jol emlekszem, Stevens a barna korul tekerve lokott meg egy pirosat. a visszajatszason lehetett latni, hogy eppen surolta a barnat, de ezt ott eloben szerintem lehetetlen eszrevenni.
Épp a napokban gondoltam arra, hogy megkérdezem, szoktak-e a bírók tévedni? Ugyanis mindig annyara magabiztosak, és a a miss-t már akkor bemondják, amikor a queue ball még meg sem állt. Hát tegnap éppen egy ilyen ritka esetet láthattunk. Miután a játékos úgy tünt hibázott, vagy négy falról csak rákoccolt véletlen a pirosra, és a bíró pironkodnva kért bocsánatot.. :-)
Moziban voltam, és Hendry sem rontotta el a kedvem.
Még sincs vége a vébének számomra.:))))))))))))))))))))))))))
Tippelek én is.
Perry-Stevens. 13-10 Továbbra is tartom, hogy ezt a versenyt is olyan nyeri, aki még nem nyert, és erre szvsz Perry a legesélyesebb.
O'Sullivan-Hamilton 13-7. sima lesz nagyon
Gray-Dott. 10-13. talán, de igazából lövésem sincs
McCulloch-Hendry 9-13, de csak akkor ha Hendry végre elkezd jól játszani, különben itt a vége!
Joe Perry vs Matthew Stevens: elegge keteselyes merkozes, Perrynek jo idegei voltak Mark Williams ellen (10-11 is volt mar ugye), Stevens pedig Hunter ellen forditott. papiron Stevens a nagyobb nev, de ez gyakorlatilag semmit se szamit. Perrynek extra lokest adhat, hogy a top16-ba kerulesert jatszik majd. tipp: szoros meccsen Stevens.
David Gray vs Graeme Dott: Gray nem nagyon volt elegedett az eddigi teljesimenyevel es igazabol Dott sem volt valami atuto eddig. Dott nagyobb ellenfeleken van tul, de tobb idot is kellett az asztalnal toltenie. tipp: Dott nyer egy hosszu unalmas merkozesen.
Ronnie O'Sullivan vs Anthony Hamilton: Ronnie onmaga tokeletes ellentetet kapja ezen a meccsen es az ilyenekkel mindig szenvedni szokott. plusz meg jol is ismerik egymast. Ronnie a szokasosat fogja hozni, Hamilton pedig a jol ismert Steve Davis-fele barikadtaktikat fogja kovetni. tipp: Ronnie nyer egy hasonlo meccsen mint Hicks ellen.
Ian McCulloch vs Stephen Hendry: ezt a meccset varom leginkabb. McCulloch elete formajaban van, szimpatikus tamado snookert jatszik. Hendry messze van a csucsformatol, de az idegei nagyon rendben vannak (12-12nel majdnem elaludt a szekben :)
tipp: szoros meccsen nyer Hendry, McCulloch top16-os lesz es jovore sokat lathatjuk majd.
Gray/Dott elődöntős, hihetetlen (már magam sem hiszem el, hogy ilyen földindulást vártam :).
Tippelek :)
Stevens-Perry 13-10
Perry nagyon jó, simán benne van a pakliban, hogy megveri Matthewt, de ő meg eléggé fel lehet most dobva, szerintem jobban fog játszani, mint eddig és győzni fog, ha nem is könnyen.
Gray-Dott 11-13
Dott tűnik kicsit esélyesebbnek, de Gray eddig két viszonylag sima meccsen van túl, ez vagy előny lesz neki (nem olyan fáradt), vagy hátrány (ha eljutnak mindketten 10 fölé, abban Dott most jobban otthon van). Szerintem ez utóbbi fog bekövetkezni.
Ronnie-Hamilton 13-8
Ronnie lesöpri a srácot (aki ellenszenvesebb, mint Hunter :)), dob megint 5 century-t legalább.
McCulloch-Hendry 13-11
Már Pinches ellen is remegett a léc, McCulloch meg nagy formában van, érzek benne annyit, hogy meglepje Hendryt. Aztán lehet, hogy sima lesz.