Sajnos Magicmind-del belefutottunk abba, hogy a felni ET száma nem egyezett, így több gumis egybehangzó véleménye alapján nem tudom feltenni az ő felnijeit a B Vectrára. Mivel típuson belül is lehetnek eltérések (motortól függően) így kérlek, írd meg, a Te felnid ET száma mennyi? Az enyém 49. Ha egyezünk, érdekelnének a felnik! Előre is köszönöm!
pontosan nemderült ki mi a motor pontos tipusa 8 szelep vagy 16szelep. ha 16 szelepes verzio akkor az elgörbült szelepek számátol fügöen akár 100ezer hf is lehet a javitás.
Sajnos a fogasszij (?), nagyon laikus vagyok :(, elszakadt s a motort tonkretette.
Az auto jo allapotban van/volt egyebkent s most nem tudom mi tevo legyek...
Ami meg rosszabb jelenleg Nemetorszagban vagyok s itt egetvero arakert akarnak egyeltalan hozzanyulni. (ami normalis). Haza tudom valahogy trailerezni s Sopronban megjavittatni pl...ami persze megint min. 50-60 eft csak benzin berlet furikazas stb...
Mennyi lenne min. ill. max a javitasi ktsg ?
Vagy mennyi kb a roncs ertek ill....
Minden kostruktiv tanacsert elore is halas vagyok..
PS Gyerekink miatt nagyon fontos volna egy megoldas. Regensburg kozeleben vagyunk.
Sziasztok,
a kovetkezo parajelenseget tapasztalom: a radio (blaupunkt car 300)kijelzese eltunik (radionev ez az), mihelyt bekapcsolom a helyzetjelzo, vagy az orszaguti vilagitast (helysebben 1-2masodpercig meg latszik).A furcsasag az, hogy a homerseklet es az ido az marad a helyen, illetve ha nincs radio bekapcsolva, akkor a datum az latszik a helyen, vilagitassal, anelkul barhogy. Volt mar valakinek hasonlo tapasztalata?
Udv
V.Gy.
S.O.S. keresek B Vectra-hoz 15 collos acélfelnit 5*110-es lyuk kiosztással, és esetleg hozzá való kultúrált dísztárcsát. Persze külön-külön is. Téli gumi van.
az állitásod több ponton hibás,,a gyári opel aksi felsavazva kerül forgalomba mert totál gondozás mentes, zárt , ugyhogy roncsolás mentesen nem lehet felnyitni ,igy savazni sem
Itt a tél és van 4 db 15"-os 5 csavaros gyári lemezfelnim vectra B-re ami egy szezont volt használva. 20e Ft az ára. Én tudtam jó áron kf felnit venni azért adom el.
Azt én tudom, hogy az SKF eredetileg svéd volt valaha. Most viszont gyártják a németeknél, a franciáknál, meg ki tudja még hol. A Timken is lehetett eredetileg amcsi, de bizony nagyon sok franciával találkozok. Az SNR tényleg francia, de azzal se volt még bajunk. A Pugnál a gyári váltócsapágyszettben francia SKF-ek vannak.