Keresés

Részletes keresés

kígyószisz Creative Commons License 2020.02.07 0 2 29

"sokszor csak Tilla és a többiek ökörködését látjuk és azt, hogy nagyon röhögnek a saját hülyeségeiken"

Igen, ez engem is nagyon zavart, a Tilla-Papp Szabi - Majka trióra volt jellemző. Ők jól szórakoztak, de a közönség kevésbé. 

Remélem, nem lesz ilyen.  

Előzmény: Ilhilla (26)
Ilhilla Creative Commons License 2020.02.07 -3 3 28

Ezzel az "elvakult versengéssel" azok a nézők járnak rosszul, akik mind a két műsorra kíváncsiak.

Volt már példa ilyesmire, én akkor mindig az RTL mellett döntöttem, valószínű most is így lesz, mert a "Nicsak ki vagyok"-ban túl sok a "ripacskodó" szereplő!

Előzmény: Volan-te (27)
Volan-te Creative Commons License 2020.02.07 0 0 27
Előzmény: Ilhilla (6)
Ilhilla Creative Commons License 2020.02.07 0 0 26

A Fókuszban láttam, hogy az RTL igen sokat áldozott a díszletre és a jelmezekre, tehát a látvánnyal nem lesz probléma és -ahogy hallottam- az énekesekkel sem. A gond ott lehet, ha a nyomozók tevékenykedését "túltolják", mint a TV2 szokta a zsűri hülyeségeit (sokszor csak Tilla és a többiek ökörködését látjuk és azt, hogy nagyon röhögnek a saját hülyeségeiken).

Természetesen nem azt akarom írni, hogy ne legyenek poénok, jó hangulat és nevetés, de csak szolidan, amit az adott produkció megkíván és megenged.

Adélka -az előzetesek szerint- inkább csak "biodíszlet", de annak nagyon szép (remélem nem fog sokat "csilingelni"! :-)

Előzmény: schanc (25)
schanc Creative Commons License 2020.02.07 0 2 25

Elnézve ezt a videót, lehet ebből jó műsort csinálni. Bár előre látom, hogy az lesz a gond, hogy a közönség rém erőltetett lesz, Adél meg fejhangon végig fogja visítani az egészet. 

Előzmény: kígyószisz (19)
Ilhilla Creative Commons License 2020.02.07 -1 0 24

Nehezen, ezért is nem "élőben" énekelnek.

Előzmény: Mazsola0070 (22)
schanc Creative Commons License 2020.02.07 0 2 23

+1

Meg pl. a krokodilnak kicsit messze kell tartani a mikrofont a szájától... 

Előzmény: Mazsola0070 (22)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.02.07 0 4 22

Arra lennék kíváncsi, ezek alatt a maszkok alatt hogyan lehet rendesen énekelni? (pl. rendesen, az énekléshez megfelelő módon levegőt venni, a hangot kiereszteni?) 

derek Creative Commons License 2020.02.05 0 0 21

Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada a TV2 licencszerződésen alapuló zenés showműsora, melyben híres emberek, hogy megőrizzék titkos identitásukat jelemezekben adnak elő produkciókat és csak akkor lepleződik le, melyik jelmez kit rejt, amikor az adott versenyző kiesik a műsorból.

A leírás alapján ez olyan , mint a Szenzációs négyes csak itt álarc/jelmez takarja a celebek testét.

Előzmény: Ilhilla (9)
kígyószisz Creative Commons License 2020.02.05 0 0 20

Azaz 01 és 02 :) 

Előzmény: kígyószisz (19)
kígyószisz Creative Commons License 2020.02.05 0 0 19

Ebben a videóban sok-sok jelmez és sok-sok fellépő tűnik fel (Season01 és 01): https://www.youtube.com/watch?v=An-78jMkEE8

Jó lesz :) 

schanc Creative Commons License 2020.02.05 0 0 18

Szerintem az RTL-en nem mi, hanem a helyszínen lévő nézők szavaznak, ha jól értettem. (Mivel felvétel.) 

Egyébként ezen gondolkodtam, hogy teljes titoktartás meg minden az insta, FB világában nem egyszerű. És ezért könnyebb felvételről nyomni, mert pl. elég feltűnő lehet, ha egy énekes két hónapig minden hétvégi fellépését lemondja. (Kíváncsi is vagyok, a TV2-n ezt hogy sikerül megoldani.) 

Előzmény: Mlle. Grenelle (17)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.02.05 0 0 17

Passz, majd kiderül.

Előzmény: Ilhilla (16)
Ilhilla Creative Commons License 2020.02.05 0 0 16

Azt nem tudom, hogy akkor hogyan lehet majd a nézőknek is szavazni?

Előzmény: Mlle. Grenelle (15)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.02.05 0 0 15

A tv2 műsora elvileg élő lesz, az RTL-é viszont nem.

Előzmény: Ilhilla (14)
Ilhilla Creative Commons License 2020.02.05 -2 1 14

Hajós mellett Tilla, Majka, Ábel és Ganxsta, na meg Cila már sok lesz! ...és érdekes, hogy azok után, amiket mondott, Hajós visszament a csatornához, gondolom, jó pénzért!

Néztem egy videót Hajóssal, a showder-ben szerepelt, tömény káromkodás volt az egész, csalódtam!

Azt nem tudom, hogyan lesz "élő" az adás, mert már több részletet is mutattak előzetesként, ahol "folyik a nyomozás" Balázsék részéről! (Arra kíváncsi leszek, Balázs hogy fog működni zsűritagként).

Előzmény: Mazsola0070 (12)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.02.04 0 1 13

"Fene se hitte volna, hogy egy olyan, egyszerűnek tűnő iparágban, mint a hazai televíziózás, lassan kémelhárítókat és dezinformációs szakembereket kell alkalmazni, miközben azt, hogy milyen műsor lesz adásban május 12-én a CBS-en este 9-kor, már most megmondom. A pletyka szerint a TV2 programigazgatója a bejelentésig még abban a hitben élt, hogy a TV2 is tárgyal a Álarcos énekes jogtulajdonosával, szóval mostantól nem csodálkozunk semmin."

Előzmény: Mazsola0070 (12)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.02.04 -2 2 12

https://index.hu/kultur/media/2020/02/04/vasarnap_indul_a_maszkos_enekes_az_rtl-en/

Lehet, hogy a TV2 nyúlta a formátumot, de nekem az ottani zsüri/"nyomozócsapat" akkor is jobban bejön.

Dancsó "a tévébe nem megyek szerepelni sose" Péternek voltak jó dumái, de meg sem közelíti Hajóst, illetve kérdés, hogy élő egyenesben hogyan lesz folyamatosan szellemes, vicces, amikor ilyet még sosem csinált (gondolom, őt erre szerződtették). 

Gáspár "állandó zsüritag" Laci már nagyon unalmas, a szintén nem odavaló Csobotot meg nyilván vitte a férje (egy gázsinál jobb a kettő alapon), nem tudom, lesz-e még olyan műsor a Reteken, amelyikben Istenes benne van és nem jelenik meg Istenesné is? 

Ilhilla Creative Commons License 2020.02.04 0 0 11

...és itt az Álarcos énekes eredetije:

https://www.youtube.com/watch?v=ehCwlaIJ9-k

Ilhilla Creative Commons License 2020.02.04 0 0 10

Nicsak, itt a román verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=RINK35z4eQQ

Előzmény: Ilhilla (9)
Ilhilla Creative Commons License 2020.02.04 0 0 9

Off.

Wikipédia:

"A Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada a TV2 licencszerződésen alapuló zenés showműsora, melyben híres emberek, hogy megőrizzék titkos identitásukat jelemezekben adnak elő produkciókat és csak akkor lepleződik le, melyik jelmez kit rejt, amikor az adott versenyző kiesik a műsorból. A médiavállalat a román, a nemzetközi piacon Mysteries in the spotlight címen ismert formátumot vette meg, mely 2011-ben indult Demascarea névvel, az utóbbi években pedig Scena misterelor címmel volt látható az ottani Antena 1 csatornán.[1][2]

A konkurrens adó, az RTL Klub Álarcos énekes címmel hasonló műsort indít szintén 2020 februárjától."

Kíváncsi vagyok, a magyar nézők mennyire lesznek vevők erre a román licenc műsorra, a világ több országában sikerrel futó "Álarcos énekes" ellenében.

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.02.04 0 0 8
Ilhilla Creative Commons License 2020.02.04 0 0 7

Igen, vasárnap indul a műsor!

Műsorvezető: Istenes Bence

Nyomozók (detektívek), akiknek ki kell találniuk (a nézőkkel együtt), kik rejtőznek a maszkok mögött:

- Gáspár Laci

- Csobot Adél

- Dancsó Péter (őt nem ismerem, videóblogger, műsorvezető és még más egyéb)

- Sebestyén Balázs.

Előzmény: Ilhilla (6)
Ilhilla Creative Commons License 2020.02.04 -2 0 6

ezért kell az RTL változatát ilyen hamar bemutatni:

Bizony, hogy ezért! A TV2 is el akarja indítani februárban a saját verzióját!

Az előbb fél füllel hallottam a Maszkos énekes előzetesét, eddig azt mondták: "hamarosan", most pedig azt: "vasárnap 19 órakor". 

Eredetileg ez a "Vasember" c. film időpontja lett volna, de ma már nem is adtak erről előzetest, tehát valószínű, hogy a verseny e hétvégén elkezdődik és a vasárnapot az RTL elhappolta a TV2 elől, tehát marad nekik a péntek, vagy a szombat, de utóbbi időpontban a "Mi kis falunk" ellen nem igen lesz esélye! 

Előzmény: Volan-te (5)
Volan-te Creative Commons License 2020.02.04 0 2 5

Akkor ezért kell az RTL változatát ilyen hamar bemutatni: a TV2 megint lemásolta a formátumot, mint anno a Sztárban Sztár esetében. Akkor a TV2 beelőzött és az RTL inkább nem is tűzte képernyőre a maga verzióját.

Előzmény: Ilhilla (1)
Borsos04 Creative Commons License 2020.02.04 0 0 4

Lehet, hogy kíváncsiságból belenézek, de egyelőre ritka nagy hülyeségnek tűnik mindkét műsor. :)

Ilhilla Creative Commons License 2020.02.04 -2 0 3

Szerencsére most a "döglégy" a TV2-n fog szerepelni, mert annak a zsűrinek és a műsornak a színvonalát ő sem emelte, Ráskó Eszterke pedig pláne nem!

Előzmény: Mlle. Grenelle (2)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.02.04 -1 1 2

A Szenzációs Négyes egy katasztrófa volt, nem is tudom, mit akartak a meztelenkedő ÉNB Lalival meg a műpankrátorkodó Oszvald Marikával...

...tipikus példája volt a szekunder szégyennek, amikor más hülyesége miatt ég az ember lányának az arca...

Előzmény: Ilhilla (0)
Ilhilla Creative Commons License 2020.02.04 -1 0 1

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/uj-musor-tv2-jelmez-hajos-andras-visszateres/ljfhbxl

Várható volt, hogy Tilla mellett fel fog tűnni Majka, Hajós és Ábel Anita. Előre látom, mennyit fognak ökörködni, röhögni, általában ezzel teszik nézhetetlenné a műsort.

Kajdi Csaba személye garantálja a humort, pláne, ha elemében lesz.

Közben az is kiderült, hogy Istenes Bence mellett Csobot Adél is részese lesz a maszkos énekesnek, ő lesz az egyik "nyomozó".

Ilhilla Creative Commons License 2020.02.04 -2 0 0

Nekem van egy olyan érzésem, hogy hasonló "bukás" lesz, mint a Szenzációs négyes volt.

Pláne így, hogy a TV2 egy teljesen hasonló műsort indít el, (lehetőleg azonos időpontban) mint tette ezt szinte minden új műsorral (lásd amit Claudia és Ördög együtt vezetett, a címére nem is emlékszem, nem néztem, vagy a Balázs, illetve Stohl által vezetett Fal és Piramis vetélkedőket).

Azt már tudjuk, hogy Istenes Bence lesz a műsorvezető (gondolom Tilla ellen ében), de hogy kik lesznek a "detektívek", még nem derült ki. A Fókuszban látottak alapján megtippelni sem tudom, de egy ütős, népszerű négyest kellene hozniuk!

Előzmény: Mlle. Grenelle (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!