Természetesen, sőt a tanfolyam résztvevőinek be is mutatom az inkriminált dokumentumokat.
Alapból eü szakérttségim van. Ehhez jön a svédmasszázs oklevelem és a reflexológia oklevelem, plussz a kb 20 évnyi szakmai gyakorlat, amelyet nem csak a fenti kétb szakterületen, henem egyéb ágakban is töltöttem többek között folyamatos tanulással. A további okleveleket azért nm gyűjtöttem be, mert nem papírral hanem a kezeimmel meg a tudásommal gyógyítok. :-)
Sajna-majna a csütörtök NOVA én azon a napon 21-ig dolgozom . . . Helyette a péntek lesz a nyerőbb úgy néz ki és a szombat 15 már másnak is tetsző volt, úgyhogy az is érik. :-)
utóirat az előbbihez:
Ezt az én jelentkezésemet (márminthogy az időpont vonatkozásában) természetesen értsed a másik 2 általam hozott jelentkező (Orsolya + Vivien) esetében is.
Tehát ez az időpont már 3 személlyel szerveződésnek indult. B-)))
"Kacsának" köszönöm a levelet :-) és a többiektől is várom a megnyilatkozást az időpontra vonatkozólag.
Flo természetesen téged is szeretettel várunk, de tőled is időpont jelzést szeretnék kérni !
Az időpont alternatívák a következőek:
Péntek délután-este
Szombat egész nap
Vasárnap délelőtt, kb 15h-ig befejeződőleg.
Kérem minden érdeklődő mélje meg, vagy írja ide a topicba, hogy ezen keretek között mely időpont lenne a számára a legkedvezőbb. Enmnek az alapján minnél előbb végleges időpontot szeretnék hirdetni és még a terem bérleti szerződését is tető elá kell hoznom eszerint.
A koedukáció természetes, az egyéb fentartások és a velük kapcsolatos álláspont már a tanfolyam részét fogja képezni. Helyileg egyenlőre egy intézményi helyszín van számolva, de egyéb(ingyenes) helyszín javaslatok azonban érdekesek lehetnek.
A max létszámot úgy 10 fő körülire gondoltam, valóban a figyelem megosztási képességem miatt. :-)
Sösszegszerűen pedig 15K-ra lett belőve a dolog, természetese a végső létszámtól függően.
Attól félek, hogyha úgy sorsolódnánk össze, hogy nekem téged kellene gyúrjalak, összetörnélek egy óvatlan mozdulatommal. B-(((
Figyelembe kéne venni azt is, hogy milyen alkatúak az oktatásra jelentkezők.
Vagy az ilyesmi nem számít ???
Én személy szerint jobban örülnék a koedukált verzónak.
Tudom, hogy ez masszázs.
De én férfi létemre nem szivesen masszirozok egy vadidegen férfit. Ha lehet választani akkor inkább nőt, még ha ismeretlen is.
Engem érdekelne az egész tanfolyam lebonyolítási folyamata. Bizonyára van valami létszámkorlátozás annak érdekében, hogy egyidejűleg kellő intenzitással tudj foglalkozni az oktatandó érdeklődőkkel. Az sem jó, ha kevesen vannak, meg az sem, ha túl sokan.
Miként tervezed ? Magad mutogatnád a fogásokat, vagy pedig egymáson gyakoroljuk a markolgatásokat, stb. ?
Koedukált csapatot szervezel, vagy külön fogadod a női csoportosulást, meg külön a férfiakat ?
Esetemben - ha figyelembe veszem, hogy igazodnom kell ahhoz, hogy a bolt 6-kor zár be (szombaton pedig 2-kor), akkor csak azt követően tudok bármiféle tanfolyamon részt venni.
Persze amennyiben a többi érdeklődődnek más időpont a megfelelőbb, nem kívánom azt, hogy mindenki más az általam alkalmas időponthoz alkalmazkodjék.
Alapnak mindenképpen általános svédmasszázst (minden alap masszázstechnika megtalálható benne. Ha van valami specifikus kívánság, akkor azt vagy bele lehet venni az anyagba, vagy külön személyreszólóan átvehetem az érdeklődővel.
Szia
ezeket az infókat hol találtad? Tudsz irni valami elérhetőséget, ahol rá tudnék kérdezni, hogy arra a thai masszázsra van e még hely?
Fontos lenne egy barátomnak, köszi előre is..
Péntek, szombat, vasárnapi napok a szóbajöhetőek, heti legalább két alkalom 1,5-2 óra alkalmanként. A tényleges időpontokat a jelentkezők többségének az igényeihez alakítom. :-)