Ennyi adagoló hibát? A DTI-k tényleg ennyire "szarok"?
Kezdek megrémülni, pedig most nézegetek egyet.
Mennyi km-nél szokott elmenni egy opel Vectra adagoló?
Valaki nyugtasson már meg!
Nem igazán szeretnék 200ezreket kidobni autóvásárlás után még adagolóra is.
Van én nékem egy B Vectrám. Abban pediglen mindenféle kapcsolók.....
No itten vagyon némi hiányérzetem, mivel kettőben kiégtek a piktogram égők. Momentán egy vagyonért nem akarok komplett kapcsolókat cserélni - hátsó ablakfűtés,ECO - ezért érdeklődnék nincs-e valakinek egy aranykezű ismerőse aki tusna izzót cserélni a kapcsolókban?
Én megpróbálom a keceli szervizt egy ismerősömnek ugyan ilyen vectrája van ő is így járt (kannázott lónyál) , neki megcsinálták 160e-ért azóta olyan mint az új . Neki 1 mágnesszelep adta meg magát az adagolóban , azt cserélték + tisztítás beállítás. Állítólag minden szerelő oda küldi csak még tesznek rá! Én fehérváron az autócenterhez vittem még nincs kész ha jó lessz és olcsó áldani fogom őket(az ismerősöm is ott csináltatta)
A Nyíri Dízelnél valahol Budán biztos sokkal jobb árat fognak mondani. Sajnos pontos címet és tel.számot nem tudok, de a gugli biztos kidob a névre valamit.
Nekem is az ünnepek között állt le a kocsim,elötte egy héttel tankoltam valami szemetet vszinü hogy az Agipnál!Reggel behúztuk a szevizbe kb 15liter fekete lé volt benne.Tettem bele Metabondot azt mondták talán jó lesz,mondjuk a motor égész jól megy már de egy hétig mindig húzogatni kellett,most pihen!210-230 ezerröl beszélnek a felujitottakról!Bosch van bennük.Ha valaki tud jobb megoldást engem is érdekelne.Köszi
Köszi. Igazából azért érdekelt a pontos név, hogy rá tudjak keresni a neten. Vajon bontva adnak ilye? Vagy nem olyan horror az ára, hogy ne érje meg újat venni? Körülnézek.
Kérdés! Mi a neve azoknak a csöveknek amik az adagolótol a porlasztókhoz vezetnek? Kemény fém-gondolom a nagy nyomás miatt. És kb. mibe kerülhet bontva-vagy újban? Ja a lényeg: egy 2000ccm dth motoros vectra alkatrésze ez. Az egyik elszállt és 20 lityi gázolajat locsoltam el,70 km alatt. Azota meg lett forrasztva de csereérett. Köszi a segítséget. Üdv
Hi All!
Most készülök venni egy B vectrát.
Volt már ilyenem, de eladtam, mert kerestem rajta, és sokáig nem volt meg.
De most a "drága" autómat eladtam és lakáscélu megtakarítás miatt egy olcsóbbra gondoltam. Vectra 1.7TD isuzu motorosra. Hogy egész pontos legyek.
Valaki esetleg tudna ajánlani egy ilyet, vagy van valaki aki eladná az övét?
Egyet néztem 930-ért, 96-os, ezüst, 180.000 körül van benne.
1 légzsák, el abl, abs, klíma nincs.
Ha valaki tud segíteni örömmel veszem. :)
Ja és késöbb pár tuning cuccra is szükségem lessz. (Ültetés, kerekek, újabb B Vectra eleje, hátulja.
Előre is köszi, és BUÉK mindenkinek.
A mellékelt képeken látható alufelniből szeretnék venni a Vectrámra egy szettet, de nem tudom, milyen márka. 18"-os lehet szerintem. Nem tudnátok segíteni infot adni, hogy hol lehetne utánaérdeklődni? URL vagy email cím érdekelne.