Az amfiteátrumokkal menjetek a sima fórumra. Ez itt a politika helye.
Bocs, de ez az epidavrosi színház!
Ehhez foghatót nem sokat építettek azóta sem, arról már nem is beszélve, hogy nagyon sok politikai tárgyú művet is bemutattak itt, ókori szerzők tollából, melyek ma is nagyon aktuálisak... :))
eR-dei, ezt légy szives magayarázd meg. Az szja-ban benne van az ÁFa emelés/csökkentés, vagy amit akartok? Vagy azonos lenne a kulcsok százalék száma? A mai INDEX épp az Szdsz-t vegzálja egyébként. Olvasd csak el.
Az amfiteátrumokkal menjetek a sima fórumra. Ez itt a politika helye. Sárkány, megint másról beszélsz. A mostani Tölgyessy írásról szerettem volna egy reflexiót hallani. Egyébként az én nézeteim is változhatnak, de nem alapvető kérdésekben és alapvető mértékben. Te változatlan vagy mindenben?
Nem üldöztünk el senkit, magától ment. Az egykulcsos adóban benne van az ÁFA emelés, azt hittem ezt ti is tudjátok, mert ti is állandóan egykulcsos adóról beszéltetek...
Használhattam volna ugyan a karaktertáblát, de gyorsabb, ha beírom a gugliba, hogy "sintagma" és a kivánt nyelvet megjelölve 1210 görög nyelvű találatot kapok, s lehet választani a nagy- vagy kisbetűs írásmód között (ΣΥΝΤΑΓΜΑ - Σύνταγμα)
(Egy Puskin vers orosz szövegének keresésekor jöttem rá, hogy nem kell feltétlenül cirill betűket használni)
Tölgyessy tett néhány okos javaslatot a vasárnapi Nsz Hétvége mellékletében , amelyek a valódi reformok felé indulnának el. Kár, hogy elüldöztétek anno.
A Fideszben sem bírta sokáig az Orbán-féle populizmust. Olyannyira nem, hogy a parlamentben - amikor még Fideszes képviselő volt - éveken át fel sem szólalt. :))
Rdeinek: Nem hiszek a szememnek. A SZDSZ évek óta mindig adót akar csökkenteni. Mindenféle adót. És egyetlen kulcsra. Mikor váltott át adóemelésre? A választások után, egyszerre az okos közgazdászok megvilágosodásával?
Tölgyessy tett néhány okos javaslatot a vasárnapi Nsz Hétvége mellékletében , amelyek a valódi reformok felé indulnának el. Kár, hogy elüldöztétek anno.
Azt olvastam valahol, hogy: "el lehet menni ebből az országból". :))
Hááát!? Legszívesebben elmennék... vissza Görögországba... Perikles demokráciájába....
Bár, jelenleg ott sincs kolbászból a sövény. Június 8-án, délután, nagy tüntetés volt Athénban (ahelyett, hogy sziesztáztak volna). Hiába, a reformok ott is...
A görög rendőrség lezárta "Szintagma" (Alkotmány) teret (bocs, nincs görög billentyűzetem) és a környező utcákat, emiatt nem láthattam az őrségváltást. :((
most egy ideig el kell gondolkodnom az olvasottakon, mert lehet, hogy nem jól látom a dolgokat... egyébként meg az, hogy mit mondanak Szlovákiában a győztesek és mi lesz az két különböző dolog...:)
A nyertes SMER elnöke vasárnap beszélt a reformellenes elképzeléseiről.
Radikális, reformok elleni intézkedéseket ígért vasárnap Robert Fico, a szlovák választások győztes pártjának vezetője.
"Számunkra a jövőbeni kormány programján van a hangsúly, s ebben nehéz lesz megtalálni az összhangot. A hat parlamenti párt közül ugyanis csak a Smer-SD-nek van balközép programja, míg a többi öt párt programja jobbközép" – jelentette ki Fico vasárnap délben a közszolgálati Cseh Televíziónak adott interjújában.
Leszögezte: ha valóban megkapja a kormányalakítási megbízást, akkor minden parlamenti párttal tárgyalni kíván a kormányalakításról.
Robert Fico az egykulcsos adó megszüntetését, a Dzurinda-kormány által megkurtított szociális juttatások emelését és az osztalékadó viszszahozását ígérte a választási kampányban. (Reuters/MTI/Világgazdaság).
már megszoktam, hogyha rávilágítok valakinek a tárgyi tévedésére, ami nem először fordul elő, akkor arra az a válasz, hogy "tőled csak ennyire tellik"? (Vagy valami hasonló) Lehet, hogy ez nem fikázás, nálad ez a normális hangnem, mondjuk.
Szerinted ez normális hozzászólás volt ? "Szedsz valamit? Nem? Pedig lehet, hogy segítene :)"
Mert szerintem nem. De az is lehet, hogy csak folyamatosan félreértettelek. Mert Te ezzel csak dícsérni szeretnél.
Hozzáteszem az én véleményem és terláé között annyi lehet a hasonlóság, mint a burgundi és a rizling között. Mindkettő borszőlő.
Szedsz valamit? Nem? Pedig lehet, hogy segítene :) A dolog lényeget Te kaptad el. És rám akarod visszavetíteni? Neked üldözési mániád van. Hol beszéltem én úgy, hogy Ti és Mi? Mit fikáztam és Te mit válaszoltál rá? A linkedet köszönöm, elolvastam. Igaz sehol nem támasztja alá a mostani intézkedéseket, de Te ezt is érvként használod fel??!!
Látom, Te jó érzékkel ismét rátaláltál hsz-om lényegi elemeire :DD Ti és Mi (csináltátok, véleményünk) helyett próbálj meg néha egyes szám első személyben beszélni, meglátod, nem olyan nehéz még Nektek sem. De hogy ne csak a fikázásodra válaszoljak, ezt az oldalt ajánlom a figyelmetekbe :D itt elolvashatod az ország véleményét :-)))) lakossági vélemények