2007. február 7-én bejelentette indulását az SZDSZ elnöki tisztéért, majd március 31-én a párt küldöttgyűlése szavazategyenlőség (377:377) után második, megismételt szavazással 380:367 arányban meg is választotta Fodor Gáborral szemben. ( Wikiben találtam )
Szerintem tulajdonképpen elég a dátum, hiszen az adóhatóságnak biztosan nem kell óra/perc. Tehát el tudom képzelni, hogy van ilyen beállítás, de azért jó lenne tudni. Ha ugyanis nincs ilyen beállítás, akkor tuti, hogy a számla utólag készült, ha viszont van, akkor ideje visszavonulót fújni, mert semmit sem lehet bizonyítani. Vagyis arról a momentumról beszélünk, amin az egész eset múlik.
Majd azt fogjak hazudni, hogy rosszul volt beallitva az oraja a penztargepnek. En nem felek: Kokadtek azota mar biztosan mindent levajaztak az APEH-nel.
Kóka a sajtótéjokoztatón: "Ez az a számla, amelyet március 31-én, késő este az a vendéglátóipari létesítmény állított ki, ahol egy 150 fős rendezvényt tartottam az SZDSZ elnökválasztást követő alkalomból."