Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
Nem sürgetni akarlak félre ne értsd csak ne felejtődjön el. :) Nem kapkodj......minél több időd van megcsinálni a rajzot annál részletesebb lesz ami nekem meg kifejezetten jó. :)
Az is jó, én többször voltam sajnos ilyenen. Jegyezd meg mit csináltak ott és utána otthon is szorgalmasan kell tornászgatni. A denevérpadot nem viccből írtam, én a gerincsérvemet tartom vele szinten, napi egy két lógás csodákra képes rajta. Zártszelvényből még össze is tudsz egyet awizni és akkor dupla az öröm:)
Ezek 1 kw os motorok. Tehaz 3 db 3 kw. Ez magaban 16A. Ha viszont meghagyod a 3 nyomaskapcsolot akkor sanszos hogy nem teljesen egyszerre kapcsolnak be...
Tényleg fillérekből megoldotta. Kár, hogy a picassa album nem működik. Megnéztem volna hogyan kötötte őket össze. A garázs mögé kéne 1kis hangszigetelt helyiséget csinálni és oda be lehetne rakni őket mert 3db már csinál azért hangzavart.
Nekem is ezekre kellene amikre ő is használja.....levegős gépek és fújás.
1általán nem ragaszkodom az újhoz. Tavaly ősszel nézegettem a jófogáson de azok sem olcsók (60e-től felfele) és mivel annyira nem értek hozzá, szart meg nem akarok venni, meg azt se szeretném ha lebontaná a garázst inkább elvetettem az ötletet.
Az olasz veterános topicban csinált olyat az egyik srác (MyKappa nick) hogy 3db 24 literes barkácskompit vett (3x170l nyomott levegő) a helyett hogy dupla/tripla pénzért vett volna egy db nagyobbat ami tud 400 litert. Neki mindenre elég ez a kombináció. (80-ból megúszta 200 helyett)
Aztán lehet bővíteni a megoldást még külső nagy tartállyal is....