Terla az egy kulcs azt jelentené szdsz-ül, hogy az ÁFA az SZJA , VÁNYA 20 % lenne.
Szerintem az MDF ugyaneeről beszélt, azzal, hogy 18 %-os egykulcsos adót akart.
Tölgyessyvel alapvetően egyetértek, de azt is látni kell, hogy sem új választás, sem a fidesz hatalomra kerülése nem alternatíva.
Gondolom a 2009 év lesz a szakítópróba....
Egyébként éppen átgondolom a dolgokat a + 4 %-ot és a dupla tb-ét én is durvának tartom, még akkor is, ha a végén persze elszámolok az állammal és visszakapom a többletbefizetést.
Az amfiteátrumokkal menjetek a sima fórumra. Ez itt a politika helye.
Bocs, de ez az epidavrosi színház!
Ehhez foghatót nem sokat építettek azóta sem, arról már nem is beszélve, hogy nagyon sok politikai tárgyú művet is bemutattak itt, ókori szerzők tollából, melyek ma is nagyon aktuálisak... :))
eR-dei, ezt légy szives magayarázd meg. Az szja-ban benne van az ÁFa emelés/csökkentés, vagy amit akartok? Vagy azonos lenne a kulcsok százalék száma? A mai INDEX épp az Szdsz-t vegzálja egyébként. Olvasd csak el.
Az amfiteátrumokkal menjetek a sima fórumra. Ez itt a politika helye. Sárkány, megint másról beszélsz. A mostani Tölgyessy írásról szerettem volna egy reflexiót hallani. Egyébként az én nézeteim is változhatnak, de nem alapvető kérdésekben és alapvető mértékben. Te változatlan vagy mindenben?
Nem üldöztünk el senkit, magától ment. Az egykulcsos adóban benne van az ÁFA emelés, azt hittem ezt ti is tudjátok, mert ti is állandóan egykulcsos adóról beszéltetek...
Használhattam volna ugyan a karaktertáblát, de gyorsabb, ha beírom a gugliba, hogy "sintagma" és a kivánt nyelvet megjelölve 1210 görög nyelvű találatot kapok, s lehet választani a nagy- vagy kisbetűs írásmód között (ΣΥΝΤΑΓΜΑ - Σύνταγμα)
(Egy Puskin vers orosz szövegének keresésekor jöttem rá, hogy nem kell feltétlenül cirill betűket használni)
Tölgyessy tett néhány okos javaslatot a vasárnapi Nsz Hétvége mellékletében , amelyek a valódi reformok felé indulnának el. Kár, hogy elüldöztétek anno.
A Fideszben sem bírta sokáig az Orbán-féle populizmust. Olyannyira nem, hogy a parlamentben - amikor még Fideszes képviselő volt - éveken át fel sem szólalt. :))
Rdeinek: Nem hiszek a szememnek. A SZDSZ évek óta mindig adót akar csökkenteni. Mindenféle adót. És egyetlen kulcsra. Mikor váltott át adóemelésre? A választások után, egyszerre az okos közgazdászok megvilágosodásával?
Tölgyessy tett néhány okos javaslatot a vasárnapi Nsz Hétvége mellékletében , amelyek a valódi reformok felé indulnának el. Kár, hogy elüldöztétek anno.
Azt olvastam valahol, hogy: "el lehet menni ebből az országból". :))
Hááát!? Legszívesebben elmennék... vissza Görögországba... Perikles demokráciájába....
Bár, jelenleg ott sincs kolbászból a sövény. Június 8-án, délután, nagy tüntetés volt Athénban (ahelyett, hogy sziesztáztak volna). Hiába, a reformok ott is...
A görög rendőrség lezárta "Szintagma" (Alkotmány) teret (bocs, nincs görög billentyűzetem) és a környező utcákat, emiatt nem láthattam az őrségváltást. :((
most egy ideig el kell gondolkodnom az olvasottakon, mert lehet, hogy nem jól látom a dolgokat... egyébként meg az, hogy mit mondanak Szlovákiában a győztesek és mi lesz az két különböző dolog...:)