Áááá már túltettem magam Paul kiesésén, és Matthew Mákkirály Stevenst sem ez miatt a meccs miatt utálom.
Már első látásra utáltam.
Azt hiszem ez még a British Openen volt.
Mostanra leküzdötte magát Malacka szintjére, ami azért nagy szó.
Olyan, mint a fociban számomra a Real, vagy amerikai fociban a Dallas, vagy teniszben Hewitt.
De szerintem te detto úgyanezt érzed Paullal kapcsolatban.
telepítgetek, közben nézem snookert...
először is great grat Ronnie!!!
aztán látom Matthew is megtáltosodott és úgy játszik, ahogy egy bajnokaspiránsnak kell...
Ma helyreállt a snooker-világrend, a nagyok meneteltek, a világranglista alsóbb részén lévők megmutatták miért is vannak ott ahol vannak.
Poén visszanézni a tegnapi tippeléseket, nagyon visszafogottak az eredmények tudatában csak Ronnie century-hegy tipp jött be igazán...:)
:))) Érdekes volt, hogy Ronnie mennyi könnyűt elszúrt az utolsóban, a nagy akarásnak nyögés lett a vége. De Hamilton addigra már eléggé meg volt dolgozva :)
Perry is kifulladt, eddig sokkal jobban játszott. Ráadásul pechére Matthew ma nagyon összeszedett, a holnapi session csak kötelező gyakorlat lesz.
Én mondtam, hogy sima lesz, na de ennyire..:)))
De ennyire jól egy versenyen csak egyszer lehet játszani.
Nagyon nagy meccs lehet a Hendry-Ronnie elödöntő.
De van egy olyan rossz érzés, hogy a fattyú mákkirály nyeri a vébét.:((((
azt tudtam, hogy Ronnie isten, de hogy ő a dalai láma is.. :DDDD
ja Matthew kezd nagyon belelendülni, Ronnien kivül neki tudnék még örülni, ha nyerne végül.
remélem is, hogy bejön. a kikacagás meg visszaszívva. :)))
félemetes volt délután Ronnie, csak nehogy most lője el a puskaporát, mer az elődöntőben még szükség lehet rá.
nem tudjátok mér ivott melegvizet a meccs elején Ronnie? csak nem beteg a lelkem!? :)
Matthew egy masszív 125-ös breakkel válaszolt, gondolom, ezt megmutatják majd a mid-session interval alatt. Hacsak nem csinál addig egy ennél is nagyobbat :)