+6 kiharcolt fault és mindössze 1 eladott labda ! Érdekes, mert meccs közben nem ő tűnt számomra a mai meccs MVP-jének, de látva ezeket a számokat teljesen egyértelmű, hogy ez most őt illeti. Jó játékos Pot, csak ne lenne alapszakasz.:)
A csapatnak nagy gratuláció ! Végig kézben tartották a mérkőzést és jóval simább lett, mint azt gondoltam volna. A három meccs alapján jobb a Falco, jó lenne hétfőn ezt újra bizonyítani. Fizikálisan szerintem a Szolnok nem fogja tudni megismételni a keddi teljesítményét és az 56%-os triplára sincs túl nagy esély, így talán nem reménytelen a negyedik mérkőzés.
Nagyszerű volt a hangulat, jó munkát végeztek a szurkolók. Kiváltképp ötletesek voltak a molinók, főleg a szójáték tetszett nagyon Ákosról.:)
Azért a kapitánynak csak a bajnoki címnél esedékes ünneplés dukál.. :) Én megértem, hogy ezt még “odáztuk”..
Grat a Csapatnak. Ma megint úgy játszottunk, mint a bajnok. Pedig nem dobtunk extrán. A másik oldalon ment a one man show, nálunk meg mindenki beletette a részét. Nem is akarok belemenni a részletekbe. Bár sajnos nekem nem jutott jegy, de jó lenne hétfőn Szolnokon újra hálót vágni.. :)
Most Keller csinált hülyét a teljes szolnoki magasállományból, szép győzelem volt. Kivancsi vagyok, hogy az Olajnak lesz-e meg válasza erre hétfőn vagy idegenben már ünnepelhetünk.
Nagyon jó meccset játszott ma a csapat, csak így tovább !
Na ezért mondtam,hogy nem tudnak minket fizikálisan megfojtani…A három amerikai akkorát betlizett mint a ház.Nyilván elszállni nem kell ezzel,de jobbak vagyunk.Hétfőn meg kell próbálni lezárni.
Pedig a bb1 helyében én biztos cikkeztem volna a Boriszov-féle üzenetről is, tökéletes clickbait, hogy ott többet játszott, bajnok volt, és mégis ide szurkol :D
Ma aki az Arénába belép, érezze át a mérkőzés súlyát. Nem szabad, hogy egy másodpercig is el tudja hinni a Szolnok, hogy itt nyerhet. Dörrenjen egy óriásit ma a csarnok. Ülő bérletestől álló jegyesig, mindenkire szükség lesz.
Abszolút. Az első félidőben magamban meg is dicsértem a csapatot, mert ott is volt 1-2 kétes ítélet, amiből rosszul jöttünk ki, de mégse a reklamálással foglalkoztunk, hanem koncentráltunk és végül előnnyel mentünk a szünetre. Csak aztán a második félidőben ez már nem ment. Viszont szerintem azt, hogy egymás után puskáztuk el a gyorsindításokat, azt nem lehet másra fogni..
Egyébként nekünk ezt a BL-be jutást is már el kellene engedni…Nagyon kevesek vagyunk oda sajnos…nyilván vannak még ott nálunk is gyengébbek,de szerintem nekünk inkább van keresnivalónk az europe cupba…Minőségileg is inkább oda tartozunk,ráadásul ha nyáron jól igazolunk ott előre is tudnánk lépni.
Ahhoz hogy a BL-ben maradandót alkossunk Ákos mellé még egy felsőpolcos 4-5ös,plusz ha Tiby megy oda meg üvölteni fog egy felsopolcos 4-es….És még akkor ott lesz Szili helye,oda is minőség kellene ehhez….Alsó posztokon sztem rendben leszünk.Amiket irtam viszont ehhez biztosan nem lesz anyagi keret,plusz egy felsőpolcos játékos sem fog idejönni pár BL meccsért ebbe a lagymatag bajnokságba.
Igen. Szerintem kedden egyértelműen megmutatkozott annak a hátránya, hogy alig volt normális meccsünk az évben és egyáltalán nincs hozzászokva a csapat ahhoz, hogy szoros meccseket játszunk, netán úgy, hogy az ellenfél vezet.. Teljesen befeszültünk és a legegyszerűbb dolgok se mentek. Pedig ha nyugodtabban megyünk bele a végjátékba akár máshogy is alakulhatott volna a végeredmény. Muszáj kicsit fejben hidegebbnek és pontosabbnak lenni.
A mai meccsen a kulcs a védekezésen kívül a türelem lesz. Hogy merünk-e türelmesen játszani. Kedden is az volt a probléma, hogy amikor lett volna esélyünk feljönni és egálra hozni a meccset, jöttek az elhibázott gyorsindítások és a feleslegesen ráemelt hármasok. Ami ha bemegy persze sztár az illető, de nagyobbat lehet bukni vele, mint nyerni.
Türelmesnek kell lenni, mert nagyon fontos lesz a mai. Aki itt nyer az fél kézzel már fogja a serleget.
Védekezésben nagyon kell kaparni és akarni. Nem hagyni nekik helyet, levegőt, már az elejétől fogva.
Váradi Benire leszek kíváncsi, róla nem nagyon hallani semmit a jövőjével kapcsolatban.
Pont a keddi meccsen jutott eszembe, hogy most milyen jó lenne nekünk Jovanovics ellen, Pongó és Pot kicsit halvérűnek tűnik mellette, Beni kicsinálná idegileg ebben biztos vagyok.
Nekem Cilivel nincs bajom. Szerintem ő nem fúj olyan rosszul. Itt összességében az lesz a baj, hogy Prakschsal az élen ez a hármas minden sz*rt be fog fújni..kíváncsi leszek melyik csapat tud ehhez hamarabb alkalmazkodni..
Reddic szintű centert szerintem nem tudunk megfizetni, aki a BL-ben is tényező lenne, ugye őt is fel kellett epiteni. Aki egyszerre tudna ilyen teljesítményt hozni az más pénztárca. Mezőnyben picivel jobb esélyünk lehetne.