Keresés

Részletes keresés

Aki mer az Creative Commons License 2018.09.21 -1 0 7312

"ML és a többi jobboldali magyar milliárdos/milliomos nem engem zavar, hanem benneteket, mivel ti a külföldieknek szántátok egész országot, mindenestől. S jó részét sikerült is kiárusitanotok s az fáj,

amit meg nem!"

Miért hazudozol, öreg? én magyaroknak szánom az országot. se nem külföldi se nem belföldi tolvajnak. Mészáros nem tudod hogy Orbán strómanja, és ő tárolja az ősszecsórt vagyont fidesznek, meg viktornak ? pár napja nem arról értekeztél mennyit lopnak? rosszul láttam?

"gyűjtsétek össze a kellő számú aláírást, adjon rá fehér zászlót az OVB/Kúria/AB; "

sokat, még az aláírásgyűjtésig se engedte el a pártállam, kopaszokkal, kifogásokkal megakadályozta. elfelejtetted ?

"- melyik CEU oktatási szabadsága? tudtommal a KEE nyugodtan működhet;"

azért fog bécsbe költözni mert elüldözte a szar kormányod. a hazaárulóknak hülye magyarok kellenek akiktől lopkodhatnak.

"- az MTA nem állam az államban, ahogy az egyetemek sem azok;"

és ? a kormány meg nem MTA hogy eldöntse ki mit kutasson. perpill egy halom tolvaj.

"A hatalomnak csak a törvények szabnak korlátokat s nem az ellenzék akarata!"

2/3-nak akkor ki szab ? normális demokráciában a független intézmények egymást ellenőrzik. míg nálunk mindenki azon dolgozik hogy a fidesz jó sokat lopjon és hatalmon maradjon

Előzmény: Régikarak (7304)
margarita402 Creative Commons License 2018.09.21 0 0 7311

Ó, szent együgyűség...😂😂

Előzmény: Aki mer az (7302)
Vevegyő Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7310

Honnan idézel? Hol a link? Mi a forrásod?

Előzmény: Törölt nick (7305)
Vevegyő Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7309

:)))

Előzmény: Törölt nick (7306)
Törölt nick Creative Commons License 2018.09.21 0 0 7308

Demokrácia akkor? :-))))

Előzmény: Aki mer az (7286)
Régikarak Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7307

Pokorni ül a seggén a XII.kerületi polgármesteri fotelben! Hogy visszahagyott szadeszes tégla , azt bizonyította oktatási miniszterként és pártelnökként!

Hol van Kuncze Magdolna? 

Előzmény: Vevegyő (7303)
Törölt nick Creative Commons License 2018.09.21 0 0 7306

Nincs szerencséd.

Előzmény: Vevegyő (7284)
Törölt nick Creative Commons License 2018.09.21 0 2 7305

Olvasom:

"A tizenhét milliós Hollandiában, Sargentini hazájában 2017-ben száztizenhárom antiszemita gyűlöletcselekményt regisztráltak a nagyjából húszezres zsidó közösség valamely tagjával szemben, Magyarországon a százezres zsidó közösséggel szemben harminchét ilyen eset volt ugyanazon nemzetközi standardok alapján

Nem lehet a magyar antiszemitizmust összekeverni a nyugat-európaival, ahol a fenyegetést a muszlim fundamentalizmus és az univerzalista, baloldali ideológiai alapokon álló Izrael-ellenes propaganda katyvasza jelenti"

Régikarak Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7304

ML és a többi jobboldali magyar milliárdos/milliomos nem engem zavar, hanem benneteket, mivel ti a külföldieknek szántátok egész országot, mindenestől. S jó részét sikerült is kiárusitanotok s az fáj,

amit meg nem!

Sok hülyeséget tudsz felsorolni:

- gyűjtsétek össze a kellő számú aláírást, adjon rá fehér zászlót az OVB/Kúria/AB;  

- melyik CEU oktatási szabadsága? tudtommal a KEE nyugodtan működhet; 

- az MTA nem állam az államban, ahogy az egyetemek sem azok; 

- te lózungokat gyűjtesz bélyeg helyett? 

A hatalomnak csak a törvények szabnak korlátokat s nem az ellenzék akarata!

KI látott s mit, hiszen szargentini egy napot volt itt, az meg, hogy a kancsi ,.. szemellenzős ellenzék mit fabulál, az mitől lenne igazság? 

Előzmény: Aki mer az (7293)
Vevegyő Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7303

https://hvg.hu/itthon/20131216_Tankonyv_allamositas_megszavazom

Kormánypárti képviselőket kérdeztünk arról, hogy miért kell még idén sürgős eljárás keretében megszavazni a tankönyvek államosítását. Többen is azt válaszolták, hogy nem tudják, de megszavazzák. A megszólalók közül egyedül Pokorni Zoltán volt, aki nem értett egyet sem a sürgősséggel, sem az államosítással.

Na és hova lett Pokorni Zoltán azóta?

Előzmény: nemezis 2 (7300)
Aki mer az Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7302

hányszor szavaztaki "ki" a fidesz frakcióból? egyszerű statisztika. a parlament megszűnt ezek a hazaárulók megszavazzák amit orbán tolvaj parancsol oszt kész.

Előzmény: nemezis 2 (7300)
Aki mer az Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7301

ne okoskodj öreg, koncentrálj, egész másról beszélgettünk, nem emlékszel ? senki le nem szarja a statáriumodat.

Előzmény: Régikarak (7297)
nemezis 2 Creative Commons License 2018.09.21 0 0 7300

Na?

Előzmény: Aki mer az (7298)
Régikarak Creative Commons License 2018.09.21 -1 0 7299

Mivel éltem pl.az USA-ban is, az sem demokrácia szerinted? 

Előzmény: Aki mer az (7294)
Aki mer az Creative Commons License 2018.09.21 -1 0 7298

logika nem az erősséged. vajon honnan tudhatja ? :D

Előzmény: nemezis 2 (7296)
Régikarak Creative Commons License 2018.09.21 -1 0 7297

Okoska, nem kérkedem, viszont, a hátsójukon még nem leszáradt tojáshéjat viselők megfeledkeznek róla, hogy mivel is járt a statárium, mivel olyant nem éltek át! Nos: 

- rögtönítélő bíróságok voltak,

- megfelelő igazoló iratok nélkül nem lehetett világosban sem császkálni  az országban, nemhogy napnyugta után; 

- lopni/rabolni, elhagyott épületeket kifosztani, rendszerint helybeni agyonlövéssel járt;

- sötétedés után fényt gyújtani (ezért volt minden ablak kék papírral lefedve), szintén bűnnek, kémkedésnek számított, stb.  

Az áldozatok nem csak zsidókból álltak (ők főleg a sárga csillag nem hordása, vagy a munkaszolgálatból való szökés miatt bűnhődtek), hanem rengeteg magyar civil, katonaszökevény, levente, valamint külföldi állampolgárok közül kerültek ki. 

Szálasit akár a Duna jegén királyá is üthették volna!

Előzmény: Aki mer az (7290)
nemezis 2 Creative Commons License 2018.09.21 0 0 7296

Ungvári nyilván magáról a frakcióülésről tudja....

margarita402 Creative Commons License 2018.09.21 -1 2 7295

Nem kéne ekkora öngólokat rúgni.😀 Én ugyanis olvastam a jelentést, benne az összes,rég lezárt hisztivel, és történetesen azzal is képben vagyok, hogy a nevezett grémiumok nemcsak Magyarországgal kapcsolatban folytatnak le vizsgálatokat, konzultációkat, egyebeket. Az OLAF vizsgálatait különösen kár emlegetni, toronymagasan a legnagyobb tétel ugyanis a 2010 előtt zajlott négyes metró-lopás, mellesleg a jelentésben is.😂 Különösen mulatságos ennek fényében a habzó pofával tolvajozás a részetekről.

Előzmény: Vevegyő (7279)
Aki mer az Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7294

annak baj aki demokráciában kíván élni. hogy te nem tudod mi az, és nem is kívánod az látszik.

Előzmény: Régikarak (7292)
Aki mer az Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7293

"többé ne tudjatok minden kiárusítani s az érte járót meg zsebre tenni;"

az rendben is van, de téged pénztáros lőrinc nem zavar? meg a többi ? még a neveket felsorolni is lehetetlenség. te azért zavartad el a komcsi tolvajokat hogy most a fidesz lopkodjon? micsoda erkölcsi magasságokban vagy te! :)

"milyen szabadságjogod van korlátozva?"

pl mikor volt utoljára ellenzéki népszavazás ? CEU oktatási szabadság ? MTA beszántása, tudományos szabadság ?? egyetemek, kórházak,  stb emmi alá tartozó mindenki csak engedéllyel nyilatkozhat ??? a tájékozódási jogom is korlátozva van, nagyon nehezen adják ki a gazdálkodásról (azaz hogy mit loptak épp el) az adatokat. a nem pártállami újságíróknak nem nyilatkoznak. kiknek számolnak el ezek a tolvajok és mikor he ?

"a demokrácia (demos mit is jelent?) nem a többség uralma? Ja, ilyenkor a szavazástól tartózkodókat is beszámítjátok a saját oldaltokra!"

NEM. azt jelenti hogy a hatalomnak korlátai vannak. Ami szerinted demokrácia az királyság.

"igen: a 69 vádpontból 13+19 bele sem kerülhetett volna (kötelesszegési eljárás, ami vagy már le van zárva a"

már mondtam öreg, ez egy jelentés semmi köze a kötelesszegési eljárásokhoz. azt írnak bele amit látnak.

Előzmény: Régikarak (7287)
Régikarak Creative Commons License 2018.09.21 -1 0 7292

S ez mitől baj? Olyan zilált állapotok kellene legyenek mint az ellenzékieknél? 

Aki mer az Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7290

az hogy mikor születtél nem érdem hanem állapot, ne kérkedj vele.

Kiszelly Zoltán: Szálasi, Orbán, fegyelem – kommentár az Ungváry ...mandiner.hu/.../20180131_kiszelly_zoltan_szalasi_orban_fegyelem...Translate this pageJan 31, 2018 - Az egyik szerint a mostani Fidesz-KDNP frakcióban erősebb a frakciófegyelem, mint Szálasi pártjában. A kijelentést azzal indokolja, hogy ...

Előzmény: Régikarak (7288)
Régikarak Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7288

Csaxólok, hogy: 

- statárium volt, ha tudod mi az? Én tudom, mert átéltem!

- s azt is tudom, mert átéltem, hogy 44/45 tele az évszázad egyik leghidegebb tele volt. 

Előzmény: Aki mer az (7286)
Régikarak Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7287

Hát ha ezt normális magyar nyelvre lefordítva, azt jelenti, hogy: 

- többé ne tudjatok minden kiárusítani s az érte járót meg zsebre tenni; 

- milyen szabadságjogod van korlátozva? Püfölhetitek OV képét a hordón, sátorozhatok a Kossuth téren, tüntikézhettek, gyalázhattok minket úton útfélen, itthon és külföldön, írhattok/mondhattok hazugságokat, próbálkozhattok karraktergyilkosságokkal, stb. mi a tilos? Még a hazárulást is elnézik nektek....

- a demokrácia (demos mit is jelent?) nem a többség uralma? Ja, ilyenkor a szavazástól tartózkodókat is beszámítjátok a saját oldaltokra!

- igen: a 69 vádpontból 13+19 bele sem kerülhetett volna (kötelesszegési eljárás, ami vagy már le van zárva az EB-vel, vagy tárgyalás alatt van, mellesleg a többi EU-s országnak rendszerint sokkal több van, így Francia- és Németországnak is!), 37 meg szemenszedett hazugság (cigánygyilkosságok,  Magyar Gárda masírozása, a Pécsi egyetemmel való konzultálás s hasonlók). 

Maga a tény, hogy a görögdinnyétek nem hivatalos budapesti informálódására egy napot szánt s mindössze egy órányit volt kiváncsi a kormány álláspontjára, elégé sokatmondó!

Előzmény: Aki mer az (7285)
Aki mer az Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7286

csaxólok hogy hivatalosan akkor is demokrácia volt mikor a nyilasok a dunába lőtték a zsidókat.

Előzmény: Törölt nick (7283)
Aki mer az Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7285

"Én arra szavaztam, hogy folytatódjon az ami elkezdődött 2010-ben"

tehát a lopásra, és a magyarok szabadságának az elvételére, a demokrácia lebontására. Sargentini jelentés pont erről szól. cáfoltál már bármit is belőle ?

Előzmény: Régikarak (7280)
Vevegyő Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7284

Ja, szóval nem olvastad a jelentést. Nm baj, innen szép győzni!

Előzmény: Törölt nick (7282)
Törölt nick Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7283

Törölt nick Creative Commons License 2018.09.21 -1 1 7282

ENSz nevű sóhivatalt jobb ha nem említed. :-))))

OLAF: a többi országról is elmondhatja ugyanezeket.

Emberi Jogok Bírósa mondott olyat, hogy általánosságban Magyarországon nem tartják be az emberi jogokat? Kétlem. Egyedi ügyeket minden országból lehet hozni.

Előzmény: Vevegyő (7279)
Régikarak Creative Commons License 2018.09.21 -1 3 7281

Mivel a választók akarata érvényesül, mit bontunk le? Mitől lenne a kisebbség akarata a demokrácia megtestesítője? 2002-ben mikor pár tizezernyível több szavazattal lett 10 fős többségetek az Országgyűlésben, nem visongtál a demokrácia lebontásáért? 

Előzmény: Táblaíróság (7278)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!