Itt a lehetőség, hogy a sok politikai guru megméresse magát !
Mi lesz a szavazás eredménye?
Hány százalék szavazza meg ? (itthonról kik?)
Mennyi ellene és mennyi tartózkodó?
Netalántán elhalasztják?
"ML és a többi jobboldali magyar milliárdos/milliomos nem engem zavar, hanem benneteket, mivel ti a külföldieknek szántátok egész országot, mindenestől. S jó részét sikerült is kiárusitanotok s az fáj,
amit meg nem!"
Miért hazudozol, öreg? én magyaroknak szánom az országot. se nem külföldi se nem belföldi tolvajnak. Mészáros nem tudod hogy Orbán strómanja, és ő tárolja az ősszecsórt vagyont fidesznek, meg viktornak ? pár napja nem arról értekeztél mennyit lopnak? rosszul láttam?
"gyűjtsétek össze a kellő számú aláírást, adjon rá fehér zászlót az OVB/Kúria/AB; "
sokat, még az aláírásgyűjtésig se engedte el a pártállam, kopaszokkal, kifogásokkal megakadályozta. elfelejtetted ?
"- melyik CEU oktatási szabadsága? tudtommal a KEE nyugodtan működhet;"
azért fog bécsbe költözni mert elüldözte a szar kormányod. a hazaárulóknak hülye magyarok kellenek akiktől lopkodhatnak.
"- az MTA nem állam az államban, ahogy az egyetemek sem azok;"
és ? a kormány meg nem MTA hogy eldöntse ki mit kutasson. perpill egy halom tolvaj.
"A hatalomnak csak a törvények szabnak korlátokat s nem az ellenzék akarata!"
2/3-nak akkor ki szab ? normális demokráciában a független intézmények egymást ellenőrzik. míg nálunk mindenki azon dolgozik hogy a fidesz jó sokat lopjon és hatalmon maradjon
Pokorni ül a seggén a XII.kerületi polgármesteri fotelben! Hogy visszahagyott szadeszes tégla , azt bizonyította oktatási miniszterként és pártelnökként!
"A tizenhét milliós Hollandiában, Sargentini hazájában 2017-ben száztizenhárom antiszemita gyűlöletcselekményt regisztráltak a nagyjából húszezres zsidó közösség valamely tagjával szemben, Magyarországon a százezres zsidó közösséggel szemben harminchét ilyen eset volt ugyanazon nemzetközi standardok alapján
Nem lehet a magyar antiszemitizmust összekeverni a nyugat-európaival, ahol a fenyegetést a muszlim fundamentalizmus és az univerzalista, baloldali ideológiai alapokon álló Izrael-ellenes propaganda katyvasza jelenti"
ML és a többi jobboldali magyar milliárdos/milliomos nem engem zavar, hanem benneteket, mivel ti a külföldieknek szántátok egész országot, mindenestől. S jó részét sikerült is kiárusitanotok s az fáj,
amit meg nem!
Sok hülyeséget tudsz felsorolni:
- gyűjtsétek össze a kellő számú aláírást, adjon rá fehér zászlót az OVB/Kúria/AB;
- melyik CEU oktatási szabadsága? tudtommal a KEE nyugodtan működhet;
- az MTA nem állam az államban, ahogy az egyetemek sem azok;
- te lózungokat gyűjtesz bélyeg helyett?
A hatalomnak csak a törvények szabnak korlátokat s nem az ellenzék akarata!
KI látott s mit, hiszen szargentini egy napot volt itt, az meg, hogy a kancsi ,.. szemellenzős ellenzék mit fabulál, az mitől lenne igazság?
Kormánypárti képviselőket kérdeztünk arról, hogy miért kell még idén sürgős eljárás keretében megszavazni a tankönyvek államosítását. Többen is azt válaszolták, hogy nem tudják, de megszavazzák. A megszólalók közül egyedül Pokorni Zoltán volt, aki nem értett egyet sem a sürgősséggel, sem az államosítással.
hányszor szavaztaki "ki" a fidesz frakcióból? egyszerű statisztika. a parlament megszűnt ezek a hazaárulók megszavazzák amit orbán tolvaj parancsol oszt kész.
Okoska, nem kérkedem, viszont, a hátsójukon még nem leszáradt tojáshéjat viselők megfeledkeznek róla, hogy mivel is járt a statárium, mivel olyant nem éltek át! Nos:
- rögtönítélő bíróságok voltak,
- megfelelő igazoló iratok nélkül nem lehetett világosban sem császkálni az országban, nemhogy napnyugta után;
- lopni/rabolni, elhagyott épületeket kifosztani, rendszerint helybeni agyonlövéssel járt;
- sötétedés után fényt gyújtani (ezért volt minden ablak kék papírral lefedve), szintén bűnnek, kémkedésnek számított, stb.
Az áldozatok nem csak zsidókból álltak (ők főleg a sárga csillag nem hordása, vagy a munkaszolgálatból való szökés miatt bűnhődtek), hanem rengeteg magyar civil, katonaszökevény, levente, valamint külföldi állampolgárok közül kerültek ki.
Szálasit akár a Duna jegén királyá is üthették volna!
Nem kéne ekkora öngólokat rúgni.😀 Én ugyanis olvastam a jelentést, benne az összes,rég lezárt hisztivel, és történetesen azzal is képben vagyok, hogy a nevezett grémiumok nemcsak Magyarországgal kapcsolatban folytatnak le vizsgálatokat, konzultációkat, egyebeket. Az OLAF vizsgálatait különösen kár emlegetni, toronymagasan a legnagyobb tétel ugyanis a 2010 előtt zajlott négyes metró-lopás, mellesleg a jelentésben is.😂 Különösen mulatságos ennek fényében a habzó pofával tolvajozás a részetekről.
"többé ne tudjatok minden kiárusítani s az érte járót meg zsebre tenni;"
az rendben is van, de téged pénztáros lőrinc nem zavar? meg a többi ? még a neveket felsorolni is lehetetlenség. te azért zavartad el a komcsi tolvajokat hogy most a fidesz lopkodjon? micsoda erkölcsi magasságokban vagy te! :)
"milyen szabadságjogod van korlátozva?"
pl mikor volt utoljára ellenzéki népszavazás ? CEU oktatási szabadság ? MTA beszántása, tudományos szabadság ?? egyetemek, kórházak, stb emmi alá tartozó mindenki csak engedéllyel nyilatkozhat ??? a tájékozódási jogom is korlátozva van, nagyon nehezen adják ki a gazdálkodásról (azaz hogy mit loptak épp el) az adatokat. a nem pártállami újságíróknak nem nyilatkoznak. kiknek számolnak el ezek a tolvajok és mikor he ?
"a demokrácia (demosmit is jelent?) nem a többség uralma? Ja, ilyenkor a szavazástól tartózkodókat is beszámítjátok a saját oldaltokra!"
NEM. azt jelenti hogy a hatalomnak korlátai vannak. Ami szerinted demokrácia az királyság.
"igen: a 69 vádpontból 13+19 bele sem kerülhetett volna (kötelesszegési eljárás, ami vagy már le van zárva a"
már mondtam öreg, ez egy jelentés semmi köze a kötelesszegési eljárásokhoz. azt írnak bele amit látnak.
Hát ha ezt normális magyar nyelvre lefordítva, azt jelenti, hogy:
- többé ne tudjatok minden kiárusítani s az érte járót meg zsebre tenni;
- milyen szabadságjogod van korlátozva? Püfölhetitek OV képét a hordón, sátorozhatok a Kossuth téren, tüntikézhettek, gyalázhattok minket úton útfélen, itthon és külföldön, írhattok/mondhattok hazugságokat, próbálkozhattok karraktergyilkosságokkal, stb. mi a tilos? Még a hazárulást is elnézik nektek....
- a demokrácia (demosmit is jelent?) nem a többség uralma? Ja, ilyenkor a szavazástól tartózkodókat is beszámítjátok a saját oldaltokra!
- igen: a 69 vádpontból 13+19 bele sem kerülhetett volna (kötelesszegési eljárás, ami vagy már le van zárva az EB-vel, vagy tárgyalás alatt van, mellesleg a többi EU-s országnak rendszerint sokkal több van, így Francia- és Németországnak is!), 37 meg szemenszedett hazugság (cigánygyilkosságok, Magyar Gárda masírozása, a Pécsi egyetemmel való konzultálás s hasonlók).
Maga a tény, hogy a görögdinnyétek nem hivatalos budapesti informálódására egy napot szánt s mindössze egy órányit volt kiváncsi a kormány álláspontjára, elégé sokatmondó!
"Én arra szavaztam, hogy folytatódjon az ami elkezdődött 2010-ben"
tehát a lopásra, és a magyarok szabadságának az elvételére, a demokrácia lebontására. Sargentini jelentés pont erről szól. cáfoltál már bármit is belőle ?
OLAF: a többi országról is elmondhatja ugyanezeket.
Emberi Jogok Bírósa mondott olyat, hogy általánosságban Magyarországon nem tartják be az emberi jogokat? Kétlem. Egyedi ügyeket minden országból lehet hozni.
Mivel a választók akarata érvényesül, mit bontunk le? Mitől lenne a kisebbség akarata a demokrácia megtestesítője? 2002-ben mikor pár tizezernyível több szavazattal lett 10 fős többségetek az Országgyűlésben, nem visongtál a demokrácia lebontásáért?