minekünk is van egy gazdasági totálkáros (karosszéria egyik odala sérült, futómű csavarodott, de más baja nincs) 1,3-as kombi Waresz. Ebben azért a motor nem olyan rossz ám, 1,3-as VW Polo motor van benne :-))) Lehet ezzel valamit kezdeni? Hol lehetne túladni rajta? És mennyiért?
Téligumi ügyben vacilálok én is, hogy mikor váltsam le a Pirellit
(szalon szerint 4évszakos??) na mindegy én azért a télire esküszöm.
Goodyear télit rakok fel kb november elején.
Ha már nappal sem lessz 8-10 fok akkor tuti váltok.
egyéb:
Tegnap teli tankoltam mikor a tartalék mezőt elérte és kivillant a sárga, gondoltam megy bele jócskán, de 35 liter ment igaz első kattanásig. lehet 10 liter a tartalék?
átlagfogyim(1,4 8V) 7 liter 60%város40%országút. nekem ez menyország maris 1,8 evett 10-12 lityit és az nem is volt bejáratós :))
ui:
Olyan ritka itt Sopronban is a linea, hogy szinte ujjongok mint egy kisgyerek ha látok egy cartársat :)
Végre kedden kicserélik a klíma kompresszort. Ma voltam bent szervízbe hogy miért tart lassan 3 hónapja ennek lebonyolítása . Kiderült hogy már augusztus végén itt volt az alkatrész csak elfelejtettek szólni.... Fiat-Keletpest
Valóban.Az autóval semmi gond, minden rendben :-) .Ma érdekes napom volt.Mentem Dorogra a szervízkönyvem átvenni, közben a kertvárosi autómosónál jött szembe egy fekete Linea.Az utolsó pillanatban vettem észre, hogy aki vezeti integet.Sajnos nem volt már időm vissza inteni.Majd 2-3 autóval mögötte jött egy piros Ferrári (elég ritka jelenség az országban).Mikor visszamentem Esztergomba akkor meg épp egy olyan ház előtt álltam le, ahol egy olaszul beszélni tudó úr egy olasz högy társaságába (feleség, élettárs) seperte a falevelet.Az úr jól körbejárta a kocsit, meg sem várva, hogy azt elhagyjam majd megjegyezte, miután csodájára járt, hogy ő az év java részét olaszországba tölti, de még ilyen Fiatot nem látot.Mellesleg elég zavarba ejtő ahogy álltalában megnézik :-).
Na kérem, meg akartam nézni Sancika lámpáit, erre ma pont összeszaladtunk, pontosabban épp utánam jött egy jó darabon! :-)))) Villantottunk egymásnak :-) Sancika ugye te voltál??? Nos a visszapillantóból egész végig lestem ám a beige Lineát :-) meg a lámpáit. Hát a visszapillantóból nagyon jól nézett ki, olyan fehéres fénye volt (tehát nem olyan standard színű mint a gyári), nem xenon, de szvsz elég közel áll hozzá a szine. Mostmár végképp kiváncsi vagyok, mennyivel világíthat jobban ezzel az izzóval! Még a végén beszerzek ilyen izzókat.
...egy ,,nagy" OFF: (aki elítél érte nem bánom,mert így is nagy fájdalom van rajtam és megbocsátok neki!!!!)
Szomorúan tudatom veletek,hogy ma elhúnyt szeretett édesapám és nagyon szomorú vagyok ezért és lehetséges,hogy mostanában nem fogok gyakran itt ,,mutatkozni" és válaszolni a kérdésetekre holott a topic az egyik ,,életem"....:((((
...továbbá tudatom veletek,hogy nehéz szívvel,de kénytelen vagyok megválni szeretett Lineámtól,amit nagyon szerettem és szeretek továbbra is!!!!!
Ne dobáljatok meg kővel,de nagyon nagy családi,anyagi vonzat miatt kell ezt a lépést megtennem...:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
(ha valakit vagy valakinek az ismerősét érdekli több infó privátban)