Köszi, hogy megnézted! Te hol vetted? Láttam egyet az ebay-en -én is, bár már most nem találom, 120 dollár volt, bár igaz, hogy pakisztánból még valahogy el kell ide jutnia:D, ami valszeg nem olcsó. Remélem feldobja megint.
Nekem még nem sikerült így tönkretenni ülést, meg lehet a mostani műbőrök már simán bírják. Tényleg csak úgy megemlítettem. Bár az öregebb motorokon (20-30évesekre gondolok) érezhetően megkeményedik az ülés.
Meg különolajzás csöve is tört már 1000 felé a kezemben, amit ha nem látok, el nem hiszem. Tehát nem mondom, hogy -40fokban tuti meg fog repedni a műbőr...
kerültem egyet ma a vassal.baromijó erő van ebben a gépben!:)bevallom őszintén,nem gondoltam volna,pláne hogy az összehasonlítási alapom egy Bandit 1.2!
egy jobb oldali idomot keresnék!tud esetleg valaki egy jó tippet hol keressek?bontókat már végigkérdeztem,nincs és horroráron ígérgetnek.az ebayt bújom,de jelenleg ott sincs.
Vettem egy szélterelőt a streetre, de nem kaptam hozzá utasításokat. Lehet, elég lenne azt tudnom, hogy lehet leszedni a sebességmérő hátlapját, anélkül, hogy letörném. Ha van ötlet, vagy inkább tényleges tapasztalat, netán egy leírás örömmel venném. Köszi!
most hogy mondod ezt a három tekerést..akár ez is lehetne a hibakijelzés oka nem?ha szar akksival próbálkozom,ami nem képes három erőteljeset tekerni az önindítón,jön egy hibaüzi.
ez az unibatt dolog tényleg müködik,egyszer énis ugyanígy jártam vele egy előző gépemnél,és tök jó árban volt!