Lassan nekünk, a természetet tisztelő és védő túrázóknak (akik nem mellesleg quad-dal járnak) kell szégyenkeznünk : a saját fajtánk miatt.
http://index.hu/politika/bulvar/motbukk1119/
Önszabályozást is végrehajtunk - ha kell, és ha lesz partner benne. Na ehhez várom itten a segítségeket...
na besoroltad magad aTótha W. rendszerébe látom...
"A Szalajka-völgyben kísértetmotorosok jártak.
Magyarland kéksajt-szerű, mélységig hatoló rothadására a második a legjobb példa. Nem ismeri el a bűneit, maszatol, taknyol inkább tétován. Aztán a taknyos kezével szanaszét mutogat: miért kéne nekem betartani bármi szabályt, ha a nyugdíjas is lop a boltból? Majd akkor tessék az én motorommal foglalkozni, ha az autósokat mind megbüntették! Majd ha a cigányokat is! Majd ha Gyurcsány lemondott! Majd ha Erdélyt visszakaptuk! Közben épp azt mutatja be, hogyan kell szétkúrni a maradék országot is. Hát így."
"Leírtam már mindenhol lehet, ahol nem tilos és ott is ahol külön engedéllyel megengedik.... egyébként a célunk az, hogy minden túra illetve munka quad (ATV, UTV) kapjon valamilyen rendszámot ez már részben megoldott... a sport quadokat pedig mi is a pályára terelnénk..."
Ha már mi ketten teljesen egyetértünk akkor jó volna ha ennek figyelembe vételével végignéznéd a vonatkozó hszeimet mert ebben itt minden "quad" ellenes egyetért veled, én is!
Ott kéne quadoznotok ahol szabad!
Akkor csak azon nem teszem magam túl, hogy miért vagyok itt közellenség? Vagy azok akik engem mószerolnak ebben nem értenek veled egyet, és magukra veszik!?
És még ők fenegetnek IRL. Érdekes, erre most akkor mondhatom hogy quados tempó vagy azzal is megsértek valakit?
"Hol szabályszerű és törvényes a rendszám nélküli quad hazsnálata?"
Mondjuk egy olyan világban ahol:
-szabályszerű és törvényes hogy ártatlan emberekre is lő a rendőrség gumigolyóval..... -szabályszerű és törvényes az hogy pártérdekek fontosabbak, mint a haza.... -szabályszerű és törvényes a kenőpénzek elfogadása... -szabályszerű és törvényes állatok kínzása.. -szabályszerű és törvényes emberek lakóhelyétől 2km-re leszállópályát engedélyezni.. és sorolhatnám tovább....
nos, akkor elnézést kérek mindazon érdekeltktől akikben az a hamis látszat alakult volna ki hogy szándékomban állt volna mozgássérülteket megbántani.
Természetsen azokra nem vonatkozik akik szándékosan kívánják félramagyarázni, az egyébként egyértelmű hsz.emet. Köszönet annak aki linkeléssel ezt könnyen hozzáférhetővé tette.
természetsen ez a hazugságl egy gyenge kisérlet volt diszkreditálni azon álláspopntomat. Miszerint
Guaddal nem éppen természetbarát megoldás a természetet meghágni.
Nos, Nézzük akkor hogy rendszám nélküli quaddal hol és mit lehet csinálni?
Hiszen éppen azok ellen prüszkülönk akik mint írtad golyót érdemelnek...2 de a ellenoildal mégsem akarja ezt tuzdomásul venni, henm azoinosul velük. Így viszont könnyen téveszthetők össze velük. Se mi bajom azokkal a quadosokkal akik ott használják a quadot ahol azt szabad...
már megbocsáss, de 50 IQ felett senki nem gondolhatja komolyan, hogy ez a hsz, a mozgássérültekkel bármilyen módon kapcsolatban volna, illetve rájuk nézve sértő lehetne!
Csak jeleztem hogy mi minden nem való az erdőbe, a beszólás meg kutyának szólt, személy szerint.
...vehettyük úgy hogy hamisan állítottad, hogy a mozgássérültekkel kapcsolatos elitélhető hsz volna. Kérlek, hogy legalább egy elnézésel nyugtázd.
Van még valami eredeti quados észrevételed?
De ha már ennyire itt vagytok.
Hol lehet szabályosantörvényesen, rendszám nélküli quaddal közlekedni (?) sportolni (?) közelíteni (?)
Egyébiránt mint ajánlót tettem be és sehol nem állítottam be hogy az enyém. Mi legyen a következő? Ha mondandómmal van probémád akkor jelezd, és konkretizáld. Ez így túl általános. Kösz...
azt is lássuk be, hogy ide nem jön az aki beleszarik az egészbe quadosként, pont azért, mert beleszarik. De kinn a terepen nekem kell a gyerekkocsival beugrani a susnyásba előle.
Az a szomorú véleményem, hogy ti ITT hiába közdötök*, ha a sok fasz OTT árt.
pont az felett (2 bekezdéssel) amit bemásoltál azt viszont már kifelejtetted, ugyhogy most megteszem én...
"A moderátorok a jogsértő, továbbá a kulturált társalgást szándékosan vagy ismétlődően akadályozó felhasználók jogosultságait korlátozhatják. A tiltás az adott fórumcsoportra, fórumra, klubfórumra vonatkozóan lehet ideiglenes vagy végleges. A leggyakoribb eltiltási tételek: egy nap, egy hét, egy hónap, végleges. A letiltási tételek nem kötelezően ebben a sorrendben követik egymást; adott esetben akár azonnal kiszabható a legsúlyosabb büntetés is."