World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
nemnem, ellenkezoleg, dicsoitett hogy milyen fein tank vagy:))
pont azert jegyeztem meg, mert magam is tankolgatok egy druidon, bar szerenyebb szinten, eddig ZA-ig vitte a maci, multkor emlegette hogy posztoltal eleg komoly anyagokat tankolasugyileg
vagy a papja vagy a magusa lehetett veletek, ök Lidocain/Jègfullànk lennènek, nemtom emlexel-e rea?
a Delicatesse az te vagy esetleg? mert akkkor van egy kozos ismerosunk elvileg.
legalabbis van nalunk most egy srac aki a multkor meselt a regi szerverèn a regi guildjeben a tankrol akit pont igy hivtak..
igaz az is hogy ö sok mindent meselt mar, szoval nem tudom mennyi az igaz belole, elmondasa szerint T6-ot raidelt, ezek szerint veletek, ehhez kepest nincsenek nagyon T6 cuccai szal nemtom
Kockák :D Én szeretnék egy olyan achievementet, hogy "legyen a legkevesebb achievement pontod a guildben" :D Tutira mennék! Amúgy örülök ennek a fejlesztésnek de engem nem nagyon motivál, esetleg majd az LK raid acsik.
Azért még visszatérve a szétnerfelt témára...
20:52'02.563 Teron Gorefiend melee swing hits Delicatesse for 1135 Physical. (5678 Blocked) 20:52'12.047 Teron Gorefiend attack was blocked by Delicatesse.
Tied a repülő ló? Mert az nagyon need lenne. De a droppolt mountokkal szerencsétlen vagyok sajnos. Még csak nem is láttam egyet sem esni, úgyhogy a HH-lóra tök esélytelen vagyok. Pedig még Midnightnak is hogy örülnék. :)))
Nekem is volna egy-két "what a joke" sztorim a nerf miatt, de most hadd dobjak be egy másik témát.
Biztosan tudjátok, hogy régóta mount-gyűjtő vagyok. Szeretem a különböző fajta mountokat ez van. Régóta akartam csinálni egy montázst a mountjaimról, de annyi féle volt már, hogy ha mindet ráteszem egy képre, nem is látjátok mi az... :D
Tudom, hogy nem egy KJ-kill screenshot, de egy magamfajta kazuárnak megfelel.
Na, először a mountok:
És a végére egy fura kis gyíkocska, aki nagyon a szívemhez nőtt mostanában:
Ha érdekel valakit, hogy hogyan lehet megszerezni az albinó gyíkocskát, szívesen írok róla egy rövid összefoglalást.
U.i.: Az UI-mat nem b@sztatni. Az abszolút "Dontcare xD" kategória.
Durcásabb volt. De már teljesen mindegy, pár emberi hibából fakadó wipe után nálunk is lement Felmyst valamelyik nap, de már csak ránt egyet a vállán az ember. Az aoézett trash meg a 3 perces Brutallus után után már minden mindegy.
jah a negy hunter adta a dps 40-50%-at....nem tom mi a fasz van...patch elott a huntereink (en is), csak bizonyos fightokon tudtak a top 3ban lenni...most gyk. mindenhol mi vagyunk, es valami oruletes kulonbsegekkel. az eddigi top dpsek...lock, magek, szinte sehol.. (jo mondjuk topdps lock dc-zet, masik topdps mage meg melozott).
Tegnap volt BT raid. Patch előtt volt pár Teron, RoS, BB killünk és 1 Mother. Most egyből bepucoltunk Motherig tök simán. RoSon volt wipe mert p3 és főleg p2 olyan lagos volt, hogy lehetetlen volt interruptolni pl... Viccesek voltak a bossok így, Najentus első bubi előtt 30%on... Supremus 40%-nál kezdett fogócskázni meg ilyenek... Pedig nem volt nagy szám a DPS, a retri palán meg a huntereken kívül a többiek elég gyengén muzsikáltak, valahol a patch előtti szinten.
Másoknak is iszonyúan leesett az FPS? Eddig 5-10 fősökben nem tűnt fel, sőt Hyjalban se nagyon, de BTben végig iszonyat szar FPSem volt, gyakorta 3-5... Az már képregénynek minősül szerintem. Vicces, hogy mások is itt kezdtek el alacsony FPSre panaszkodni. Ezekszerint BTvel lehet valami érdekesség?
Kalecgos 1%. A fight egyetlen nehézsége hogy egyszerre haljanak. Ma este így is fog történni. 1 nap tryolással 1%... Patch előtt valószínűleg ennél kicsit durcibb lehetett, viszont akkor sosem látom :)