Én is gratulálok! Lassan indulok franciába(Vili után szabadon), ezért mindenkitől elköszönök!Remélem túl élem a repülőutat! Szevasztok! Holnap ,aki tud menjen el a Kaszinóba Csókay András (harmadfokú unokatestvérem) agysebész előadására!
Hát igen... A második kép, ahogy a kecskemétiek kapusa, összeszorult torokkal, átérezve a pillanat fennköltségét és felismerve a talán soha vissza nem térő alkalmat, szinte átlényegülve és megrészegülve a boldogságtól és meghatottságtól, megérintheti a "játékost", s aztán - talán még fel sem tudta fogni igazán - leírhatatlan örömet érezve, egy életreszóló élménnyel gazdagodva állhat oda a csapatképhez: "....gratulált nekem... és közben rámmosolygott..." :-)))
Nos én rátaláltam Matyira a fürdőző gyerekek között, de mintha a Matyi nem igazán "fürdőzne"...:))
Előttem van a kép: szegény fiad, éppen alig kap levegőt a medencében, amíg az apja mit csinál?? A medence szélén miután jól belekortyolt az üveg amszteljébe, egy jó öblös böfögés után megállapítja, hogy az előbb előtte elhaladó tangás hölgynek milyen jó alakja volt... Közben Matyika meg...:))
Azért mert két értelmiségi ill. három beszól egymásnak még nem kellene bántani a szegény embert aki kemény munkával keresi meg(nyáron is) a családjának a betevő falatra valót!