És ha már így kiörömködtem magam, leírnám, hogy a 6 sebességes váltó maga a csoda :)) nem rángat, nem kattog, pontosan és gyorsan lehet vele váltani.... 50-nél simán megy 4.-be (Clio rángatott), 70-nél 5.-be, 90-nél 6.-ba! 90 °-os kanyarokban nem kell viszaváltani egyesbe, mert kettesbe remekül elmegy ;))
A fedélzeti kicsit furán viselkedik, indulásnál egy ideig semmit se ír ki, vagy csak felméri a terepet? Meg néha irreálisan magasat (17.2, stb.) ír ki, utána furán keveset, ez másnál is ilyen??
Az úttartása, kényelme pompás, nagy csatahajó-feeling, nincs is ingerünk nyomoni neki, mert ollllyan jó csakúgy öregurasan vezetni... főleg ülésfűtéssel, lágy zenével....
Kértünk bele csomagtértálcát, csúúúúcs!! A fa borospalacktartó egy mm-t se mozdult el a próbaút során a csúszásgátló felület miatt. És John Bébi szőre se fog alámenni, az tuti! :))
Puru-féle küszöbsín is kitűnőre vizsgázott, mint ahogy a szervíz emberkéje is, aki seperc alatt, ingyen felrakta! :)) kapott is egy üveg jófajtát :)
Ja és ami fontos, és amely gondolat az este folyamán legalább 20x eszembejutott: az Én autóm nem olyan, mint a Tietek!!!! :-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Egyfolytában parázok, hogy ma minden kész legyen... értékesítővel 10 fele beszéltem utoljára, akkor azt mondta, 13 körül hív, hogy hogy haladnak, kész van-e a műszaki, azóta nem hív, nekem meg nincs pofám már zaklatni.... állítólag 4 fele egy másik ótót is át kell adnia, úgyhogy lehet, hogy csak 6 fele lesz az enyém.... remélem, nem csúszik át holnapra!!!!