Kardosné alaptörvény-ellenes klubot akar Érden létesíteni a másik álcivil volt kormányszóvivővel.
" Magyarország védi a házasság intézményét mint egy férfi és egy nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony. Az anya nő, az apa férfi."
Ha jogászkodunk, akkor az egyszülős család az nem család! (Özvegység mondjuk elfogadható)
Az egyik gyöngyszem az volt, mikor 10 millióért vettek sport ruházatot a Lölő 2rule márkájától a kézi csapatnak.
Amikor egy országos bajnokság dobogóján álló csapat ennek többszörösét kérhette volna azért, hogy ország-világ előtt népszerűsíti a terméket.......Normális országban!
TMA Milák Kristófot kiebrudalta, miközben a Kardos gyerekeknek sporttámogatást nyújtott (tudjuk, hogy milyen szempontok miatt). Kardos gyerekek mit értek el?
Milyen háborúról beszélsz? A csüngőhasú kifejtette, hogy orosz barátai nem küldtek hadüzenetet Ukrajnának, csak simán megtámadták, ezért nem lehet háborúról beszélni. "Csak" különleges katonai műveletek zajlanak több tízezer katona és polgári áldozat életét követelve. Azt nem értem, ilyen magyarázat mellett miért van hazánkban háborús veszélyhelyzet, ha a fideszvezér szerint sincs háború a szomszédunkban? Valaki hazudik de az nem én vagyok...
A csüngőhasú kézenfogva sétált egy férfival a Karmelitában. Öregszik - melegszik? Persze kimagyarázták, hogy Vietnamban ez a barátság jele. Igen, ott. De ez Magyarország. Hát persze, "meleg" barátságot kell ápolniuk egymással. Én eddig úgy tudtam (és külföldi útjaim során próbálok úgy viselkedni), hogy a vendégnek illik az adott ország kulturájához alkalmazkodni és nem fordítva. De a Karmelitában úgy tűnik a dörgölőzés kedvéért belefér egy kis LMBTQ is. A négyszemközti orbán-putyin találkozón tán még egy két nyelves is elcsattan? Csak a barátság kedvéért, természetesen.
De azt is láttuk, hogyan lehet totálisan alap nélkül rágalom hadjáratot generálni bárki ellen. Akár van sapkája, akár nincs. Milliárdok tucatjait vagy százait költik az adóinkból erre.
Ez még csak a szárnypróbálgatás. Ahogy közeledik a választás egyre durvább lesz. Előkerülnek a pedofilok, melegek, Sorosisták, Unió pártiak (ez már lassan szitokszó a fidesznél).
Hogy mit meg nem tud tenni a hatalom. Most rászálltak a Karácsony Gergelyre és addig csesztetik, amíg nem találnak rajta valami fogást.
Az a kisstílű Brenner K kezdte - szerintem egyeztetve a fidesszel - és milyen érdekes a fityisz is rögtön beszállt.
Ha csak annyit érnek el, hogy mocskolják, már az is sok szavazat elvesztését jelenti.
Még hogy emelkedett a Lánchíd felújításának a költsége, nahát. Mondjatok egyetlen beruházást, amit a nemzet vízvezetékszerelője csinált és nem emelkedett az ára.
Tavaly Erdélyben megkóstoltam. Nem ízlett. Vessen rám követ aki akar (sejtem kik lesznek), de nekem a román "medve" sör sokkal jobban bejött. Azok közül is az Ursus Black Grizzly. A helyi Auchanokban is van időnként.
Az első generációs meggazdagodók tipikus hozzáállása a szarrágás. Az "úri" nagyvonalúságot nem ismerik. Talán a 3. generációjuk már visszatér a normális emberi kapcsolatok szintjére.