Szerintem pontosan, tehát 18.00-kor! (max.10-15 perc csúszás lehet...)Ezt onnan gondolom, hogy mindenhol hangoztatják, hogy pont 18.00-kor, siessen mindenki stb. + Pityesz külön kihangsúlyozta Gyöngyösön, hogy köti őket a "műsoridő" stb, stb. Szóval húzzál bele és 18.00-kor legyél ott, vagy lemeradsz 1-2 számról! :-(
De, ha a lap alján található ?-re, vagy a kattints ide feliratra klikkelsz, akkor autómatikusan megmutatja a menüpontokat.
Már csak 1 nap és indulunk Sopronba! :-) Ki jön még?
csak úgy eszembejutott, ha valakit érdekelnek nyugatmagyarországi koncertekről rendszeres és naprakész beszámolók, az kedvencekezze be az index.west.hu -t
szerintem érdemes nézegetni, mert például amatõr zenekarok koncertjeirõl is vannak írások, ami szerintem ritkaság más portálokon...
Ezt inkább nem írnám meg... Az viszont tény, hogy attól még néha-néha idelátogatnának. Na mindegy...
Jó pihenést mindenkinek, és kedden újra ugyanitt! :-)
Tőlem célozgathatsz, ha úgysem olvassa el a Fabrik, akkor mit érsz vele? :-) Egyébként valamennyire igazat adok neked, bár én hallottam egy remek kifogást, csak épp nem hiszem el!
Mostmár csak mi ketten fogunk ide írni?! Mi van, a többieken kitört a tavaszi fáradtság?
Bevallom őszintén oda se mentem. Semelyikhez nem volt kedvem, de azért azt már elmondanám, hogy a SButt, abból a szempontból jobban "bejön", ha szabad ezt mondanom itt és most, hogy irnak a fórumba, válaszolnak a levelekre, foglalkoznak a honlappal, meg 1általán hallatnak magukról stb stb.. Szóval ez most egy célzás volt.. A Fabrik is aktivizálhatná már magát 1 kicsikét :) Amúgy örülök, hogy élvezted a bulit LBB.. Holnaptól Te is zökkensz vissza a jó kis 7köznapi kerékvágásba!! ::))
Szerencsésen hazaértem és mostanra regenerálódtam is valamennyire... :-) A beigért beszámoló: FF hozta a szokásos formáját, nagyon jó buli volt. Egy csomó produkció volt előttük (amatőr zenekerok, ilyen-olyan bemutatatók) amit a FF-nak kellett véleményeznie, és a végén kiosztani az ARANYFARKAS díjat. -> Nagyon frappáns! :-) Aztán 22.30 körül végre elékezdhettek ők is játszani. Elég nagy tombolás volt, de csak az első sorokban. Valaki olyan szerencsétlenül ugrott, hogy nem is bírt felkelni, aztán el is vitték. Áll. vmi. törése van... :-( Matyinak és a Bodroginak akkor volt a szülinapja, így Pityesz még a Happy Birthday-t is elénekelte és elénekeltette nekik. A kb. 1 órás műsor szokás szerint a "Táp-táppal" zárták, aztán a helyi kocsmában folytatódott a mulatozás. Kb. ennyi...
Egyetlen nagyon negatív dolog volt az egészben, mégpedig az, hogy a büfében nem lehetett alkoholt kapni és amúgy is bezárt 21.00-kor, valamint, ha mégis vettél valamit folyton 1 Komár Laci poszterbe ütköztél. :-)
Na, és a Superbutt milyen volt? Meséljetek mi történt 2 nap alatt?
Nem, nem megyek holnap. Sajnos nekem melóznom kell szerdán... :-( És valahogy úgy vagyok, hogy inkább egy FF vidéken, mint egy Superbutt Pesten... -> Ezért most lehet, hogy nem fogtok szeretni, (:-)) de ez van.
Gyöngyösről meg beszámolok majd szerdán. (kedden aludni fogok!)
Volt valaki Gödöllőn pénteken? Meséljetek!
LBB: A tegnapi meccset kihagytam, szar idő is volt, nem tudom, hogy játszottak e, meg pihentem a 7vége fáradalmait :)
Gyöngyösről meg várom az élménybeszámolókat holnap, sajnos nekem melóznom kell SUX! :( De holnap SButt :)