De igen, a zabszem benn van ott lent, tudod... :-) Dehat ez igy van rendjen. Meg minden lehetseges, akar meg az Indians siker is. Talan majd most Manny ut egy home run-t.
Ugy legyen, marmint hogy holnap doljon el minden. Bar ahogy elnezem a Tribe bullpen-jet, holnap estere nem marad egy epkezlab, friss dobojuk. Go Sox! :-)
Nezi valaki az ALCS-t? J.D. Drew utott egy grand slam-et az elso inningben. Soha jobbkor. Nem bannam, ha holnap este is lenne miert ragni a kormeimet. :-)
olvasok ezt azt közben pedig miket megtud az ember ha már nem kell foglalkoznia a szezonnal :))
Bernie Willaims first and only player in MLB history to hit a home run from both sides of the plate in a postseason game - Has done it twice (1995 ALDS and 1996 ALDS)
Ha Schillinggel nyerne a Red Sox, kit küldenek az utolsó meccsre? Elvileg Matsuzaka jönne a sorban, de rábízzák ezt a feladatot? Eléggé hullámzó a teljesítménye, nem? Ráadásul nem túl jól szerepel a playoff-ban, vagy Wakefield lesz a SP? a Clevelandnál Byrd kezdhet, szerintem mindkettőnél jobb formában van, mit tippeltek, mi lesz?
Ma? Jön Beckett, és szerintem visszaviszi a párharcot Bostonba, és a hatodik meccsen Mr. Playoff kezében lesz a zoknisok sorsa. Ha ott nyernek, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy a hetedik meccsen otthon veszítsenek.