Keresés

Részletes keresés

Ripper Creative Commons License 2010.03.30 0 0 9531
Gratulálok!!!
Előzmény: seventh son (9530)
seventh son Creative Commons License 2010.03.30 0 0 9530
ma hajnalban 1:25 kor megszületett kislányom!
nem fog metálban hiányt szenvedni:)
t-m Creative Commons License 2010.03.30 0 0 9529
Újabb helyszín Belgium. aug 19.
feanorthegreat Creative Commons License 2010.03.30 0 0 9528
Margarin helyett meg egyél inkább vajat! A margarin szimplán méreg.
Előzmény: RedRiot (9526)
feanorthegreat Creative Commons License 2010.03.30 0 0 9527
eszem, ha lehet kérni!
Előzmény: RedRiot (9526)
RedRiot Creative Commons License 2010.03.30 0 0 9526
"de a dolgok változnak, és attól még ugyanolyan fasza "

Nem vagyok az a nagyon elvont, underground arc, de szerintem mikor elkezdtek Coolio meg Sugababes féle produkciókat iderángatni, azért az rontott a színvonalon. Ezek a kiváló fellépők ugye behozták magukkal a szigetre a rajongóikat is, akik szerintem jó helyen voltak a diszkóban. Addig még volt egy kis rockfesztivál feeling, de aztán ez megszűnt.

"Tudom, hogy divatos fikázni a szigetet"

hát beletrafáltál, nem is fikázom másért, mivel nagy divatember vagyok. Most is mackóalsóban ülök a gép előtt, Rainbow-t hallgatok és házikolbászos/margarinos kenyeret eszek paprikával. Ez az új trend, érted. :)))
Előzmény: The Evil (9525)
The Evil Creative Commons License 2010.03.30 0 0 9525
Tudom, hogy divatos fikázni a szigetet, de a dolgok változnak, és attól még ugyanolyan fasza mondjuk kint sátrazni egy hétig, mint régen.
Előzmény: RedRiot (9524)
RedRiot Creative Commons License 2010.03.30 0 0 9524
Kb. '97-ig még jó volt. Nem'tom a kisszínpadokat mikor tolták sátrakba, de az nagyon sokat rontott a színvonalon. '95-ben ha valami nem érdekelt fanatikus szinten, de azért vmi háttérzene kellett a sörözéshez, leült az ember egy asztalhoz a haverjaival 50 méterre a színpadtól, és jól elvolt. És nem beszélve arról, hogy a zenék 90%-a rock, metal és alternatív volt.

Mostmeg a fehér rövidnacis, szolizott, izompólós gyerekek is ott figyelnek, meg a rippelfivérek/ plébojpicsák szintű zs-kat celebek, és mobiltelefont akarnak rádtukmálni, meg ötméterenként szórólapokat nyomnak a kezedbe.

Kimegyek a Maidenre, előtte pia, utána taxiba be és huss haza, faszom se akarja félrészegen a sok zseléshajút kerülgetni. Szarrá lett a sziget úgy jó tíz éve.
Levike Creative Commons License 2010.03.29 0 0 9523

Nem kell ott aludni, én is csak egyszer próbáltam, de fürödni otthon fürödtem ! :)

A szigettel az a bajom, hogy bent drága és tól sok a bóvli gagyi. 95ben _SOKKAL_ jobb volt még.

Előzmény: Dr Martens (9518)
Dr Martens Creative Commons License 2010.03.29 0 0 9522
Mondjuk Szigeten 14.-én már javában zajlani fog az élet :D
Szal biztos lesznek egész nap koncertek :D
Na nem baj, idén is 1. sorban fogok torkom szakadtából énekelni :D
Előzmény: t-m (9521)
t-m Creative Commons License 2010.03.29 0 0 9521

A Szigeten biztos játszik valaki előttük.

Erről a Sziget szervezőit kellene kérdezni.

Előzmény: marillion (9520)
marillion Creative Commons License 2010.03.29 0 0 9520
én úgy láttam,hogy Európába nem lesz előzenekar!
Előzmény: Dr Martens (9519)
Dr Martens Creative Commons License 2010.03.28 0 0 9519
Egyébként szerintetek, Az Európai turnén is a Dream Theater lesz az előzenekar?
Dr Martens Creative Commons License 2010.03.28 0 0 9518
Én is csak a Maiden miatt megyek ki.
Sziget higiénia egy nagy kalap fos...
Ha normális körülmények közt akarsz tisztálkodni akkor vegyél VIP ott alvós bérletet :S
Én 2008ban a Maiden után el mentem zuhanyozni, akkor beálltam a zuhany alá, majdnem szívgörcsöt kaptam az 5fokos víztől...
a szám is lelilult...
Az árat az egekben a színvonal a béka s*gge alatt...
Előzmény: feanorthegreat (9517)
feanorthegreat Creative Commons License 2010.03.28 0 0 9517
A berúgsz, behánysz kategória nem igazán érdekel. A szigetre kizárólag a Maiden miatt megyek, amúgy gusztustalan egy hely szerintem!
Előzmény: Levike (9512)
marillion Creative Commons License 2010.03.28 0 0 9516

Sziasztok!

Ha esetleg érdekel valakit, jó állapotban több MAIDEN album bakeliten eladó.

Maxiba megvan az INFINITE DREAMS

Info: petermarillion@gmail.com

Pujol. Creative Commons License 2010.03.28 0 0 9515
Lehet, hogy te így jártál, viszont a lemez azért kijött pár nappal a turné kezdete előtt.
Előzmény: Levike (9502)
Pujol. Creative Commons License 2010.03.28 0 0 9514
Kérdés az Aces High marad e a listában, ha jól tudom Harris nem nagyon szereti, legutóbbi turnéra is csak azért vették elő mert hát nyilván azzal kellett kezdeni.

Egyébként kíváncsi vagyok a setlistre, kérdés hogy már júniusban nekiállnak e játszani azzal az anyaggal ami csak esetleg két hónappal később jön ki (nyár végére ígérte nem rég a maiden.com az új lemezt). Ilyet azért nem nagyon szoktak csinálni, tehát vagy az lesz hogy valamiféle best of lesz a nyári amcsi turnén meg a fesztiválokon és majd ősztől változó programmal tolják a folytatást.
Előzmény: deliriousnomad (9497)
Trooperoby Creative Commons License 2010.03.28 0 0 9513
Nem tudom, mennyi lé megy el marketingre a Sziget fesztivál reklámozására, de ez a pár mondat az ironmaiden.com-on igen komoly reklám, még az ország/Bp szempontjából is!!!!
Levike Creative Commons License 2010.03.28 0 0 9512

Meg is halhatsz addig.... :)

Ha elmarad a koncert legfeljeb kimész berúgsz behánysz és elalszol.

Ha egy koncert marad el még ezt sem teheted meg !

Előzmény: feanorthegreat (9510)
t-m Creative Commons License 2010.03.27 0 0 9511

Való igaz, ez a rizikó bennt van.

"De ilyenre ne is gondoljunk."

Előzmény: feanorthegreat (9510)
feanorthegreat Creative Commons License 2010.03.27 0 0 9510
Egy érdekes dolog jutott eszembe a napijeggyel kapcsolatban. Ha egy sima Maiden koncertre veszek jegyet és valamiért elmarad a koncert akkor általában visszafizetik a jegy árát. Itt viszont napijegyet kell venni a Szigetre. Tehát ha ne adj Isten lemondja a Maiden a koncertet a szerevezőknek akkor sem kell visszaadni a lóvét mivel egy napijegyet vettél a fesztiválra és nem a Maiden koncertre! Szerintem sok ezer ember csak azért fog napi jegyet venni 14-re, mivel aznap lesz az IM. Szóval adott esetben kurva nagy botrány lenne egy ilyen dologból!
t-m Creative Commons License 2010.03.27 0 0 9509

Nagyon köszönöm a gyors és kitünő fordítást.

Egyébként napi jegyet mikortól lehet vásárolni a Sziget.hu által megjelölt jegyelárusító helyeken?

Előzmény: seventh son (9507)
RedRiot Creative Commons License 2010.03.27 0 0 9508
Ja ja, az AMOLAD turné sem sikerült túl jól. Jó lemez, de azért túlzás volt egy az egybe' lenyomni minden koncerten. Anno olvastam pár beszámolót és úgy a háromnegyede felé igen leült a hangulat.

Azt én sem értem, hogy pontosan hogy tervezik. A lemez állítólag nyár végén kijön, de a turné már júniusban elkezdődik Amerikában???

Szerintem amíg a lemez nem jelenik meg maximum 2-3 új nótát fognak játszani, a többi klasszikus lesz. Full ismeretlen számokat játszani azért elég őrült dolog lenne.
seventh son Creative Commons License 2010.03.27 0 0 9507
a Final Frontier turné keretében a Maiden aug 14.-én a Szigeten lép fel.

Az idén 18 éves Sziget fesztivál, mely egy szigeten helyezkedik el a Dunán,Magyarország fővárosának Budapest szívében. Nemcsak maga a hely hanem az 55 színpad is egyedülálló,nem csak zene,de színház,kiállítás,mozi stb. és Budapest törrténelmi belvárosa csak 15 percre van tőle. Nem elfelejtendő hogy az időjárás is az év ezen szakaszában olyan mint Spanyolországban, megfizethetőek az árak, és a Fesztivál nagyszerű lehetőséget nyújt a Maidennek hogy egy gatyasszaggató showt adjon az egyetlen kelet európai koncerten idén!

gyorsan összekapartam,kisebb nagyobb hibákért elnézést.:)
Előzmény: t-m (9505)
ironthehorse Creative Commons License 2010.03.27 0 0 9506

szerintem elqrják, ha ilyen friss anyaggal teleszórják új nótákkal a bulit

ezmiatt mindig is haragudtam steve-re, hogy lemezbemutató cimszó alatt a lemez 3/4ét eltolják

Előzmény: deliriousnomad (9497)
t-m Creative Commons License 2010.03.27 0 0 9505

Valaki le tudná fordítani?  természetesen a lényegét.

Előre is köszönöm.

Iron Maiden will be returning to Sziget Festival, Hungary on August 14th as part of their Final Frontier World Tour.

The Sziget Festival, now in its 18th year, takes place on an island in the River Danube right in the heart of Budapest, capital city of Hungary. Spanning some 55 stages, Sziget's attractions are as diverse as the location itself;  as well as the music, there is street theatre, circus acts, exhibitions, sport, cinemas, shopping and the beautiful, historic city centre of Budapest is only 15 minutes away!  Not forgetting that in summer Hungary enjoys the same climate as Spain, and prices are reasonable, this Festival promises to provide the perfect backdrop for a spectacular Maiden show in their only Eastern European concert this year.

marillion Creative Commons License 2010.03.27 0 0 9504

Ez így igaz!!!

Nagyon jól látod a dolgot!

Előzmény: RedRiot (9503)
RedRiot Creative Commons License 2010.03.27 0 0 9503
Jó a Flash Of The Blade, de nekem a The Duellists a kedvencem arról a lemezről. Egyszerre zúzós és elegáns, és nagyon illenek a dallamok a szöveg témájához. Ezt a számot sem játszották koncerten sohasem. Nem vagyok zenész, de szerintem a legnehezebb basszus és énektémák talán ebben a Maiden számban vannak.
Előzmény: marillion (9499)
Levike Creative Commons License 2010.03.27 0 0 9502
A Brave New World -os turné is ilyen volt. Lemezt még nem is hallottam de már tolták a számokat a koncin...
Előzmény: Trooperoby (9501)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!