ÁÁÁÁÁ kényszerképzetem támadt: abban a részben sajnos nincs rajta szemüveg... (úgy látszik, hog ycsak akkor használja, amikor alszik, hogy lássa az álmait..:)))
Érdekes gyűjtés leht viszont az is, hogy hányszor ncs Miss Cissy-n rajta a monokli...
Tehát akkor mégis volt Mrs. Liptonon akkor, álmában szemüveg?? Az igazság az, hogy múltkor néztem ezt a részt, de nem volt rajtam az optika, és így nem is láttam tisztán, hogy Blanche-on viszont rajta volt-e az optika? :)))
Arról nem volt szó, hogy több ilyen is lehet a sorozatban! :))))
Bevallom, én most csak egyetlen alkalomra emléxem, de ebben sem vagyok biztos! :))
Asszem, azért Neked igazad van..., majd meg kell néznem valamikor újra ezt az epizódot is...., de ezek szerint akkor ezen túl is lehet több ilyen Liptonos-szemüveges szituáció!
Cissy: Most a szájad következik. Melyik a kedvenc filmsztárod ? Ivy: Rin-tin-tin ! Cissy: Mh, olyan szájat nem tudok rajzolni. Ivy: Mit szólna Anna y Boke (anna váj bók) hoz ? Cissy: Rendben. (Ivy csöcsörít) Ivy ! Most nem trombitán fogsz játszani. Lazítsd el a szájadat ! Ivy: Mh -mh ... Cissy: Maradj nyugodtan ! Ivy: Nehem tudok ! Csiklandohoz ! Cissy: Jól van ! Kész ! Nézd meg magad a tükörben ! (Ivy a tükör felé fordul) Vedd le a szemüveged ! Így már tetszik ? Ivy: (hunyorog) Nem tudom, nem látom ! Cissy: Szuper jó vagy ! Ennyi elég lesz mára. Elkésem a teniszpartiról. Ivy: Óh, mást nem parancsol ? Csak, mert egy ügyvéddel találkozom 12-kor. Cissy: Értem, akkor szedd a lábad ! Ivy: Ó - jajh (ajtóhoz ér, visszafordul) Köszönöm a rúzst, Miss Cissy !
Nr. 2:
Henry: Nem igazságos az sem, ahogy veled bánnak a party óta ! Különösen az a James 12trees ! Ivy: HÓóó, ő nem bántott meg ! Valójában.. öhm... eléggé kedvelem ! Henry: De nem estél bele, ugye ?! Ivy: Persze, hogy nem ! Henry: De igen ! Ivy: Ne légy buta ! Gondold meg, olyan nagyon jóképű ! Henry: (felvirul) Gondolod, én is az vagyok ? Ivy: (elakad, tányért letesz) Háth, olyasmi. ... Vedd le a szemüveged ! Henry: Te is vedd le a tiédet ! (levetik) Milyennek találsz ? Ivy: Teljesen mindegy, milyenek vagyunk, nem igaz ? Henry: Illünk egymáshoz, Ivy ! Ivy: Igen, egyfajták vagyunk.
Nr. 3:
(Ivy be) Henry: Ó, Ivy, de szép vagy! 12trees: Igen, Ivy, gyere csak! Igazán csinos vagy. Vedd le a szemüvegedet! (Leveszi, hunyorog.) Vedd vissza, Ivy!
Mert akkor rákényszerültek a húskrémes és halkrémes szendvicsekre, hozzá üdítő vízet iszogatva, hogy jusson egy kis támogatás Cissy ingyenkonyhájának :)))