Keresés

Részletes keresés

Humli Creative Commons License 2008.05.21 0 0 18160

Sziasztok!

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a barátnőm honlapját, egyedi, szépséges

gyűrűpárnákat készít.
messengerina Creative Commons License 2008.05.21 0 0 18159
nekünk 10 hét! :-)
Előzmény: kivi (18158)
kivi Creative Commons License 2008.05.21 0 0 18158
Hajrá! :-)

Nekünk már csak 10 nap!
Előzmény: messengerina (18150)
velcsi80 Creative Commons License 2008.05.21 0 0 18157
Köszi,nem az a baj, hanem építkezünk és minden fillérre szükségünk van.
Azért köszönöm!
Előzmény: rrroka (18156)
rrroka Creative Commons License 2008.05.21 0 0 18156
csak ugy mondom, h ha az a baj a ÜCS-el, h lejár hamarosan, h a hattyú utcában 10%+áfáért meghosszabbítják (pontosabban cserélik), szóval ha később felhasználnátok, még van rá mód.
Előzmény: velcsi80 (18154)
Supersonica Creative Commons License 2008.05.20 0 0 18155

A helyszínnek, étteremnek vagy esküvőszervezőnek hivatala erre felhívni a figyelmedet, hogy jó, ha van ilyen, jobb helyen meg is szerkesztik, ki is nyomtatják helyetted.

A legegyszerűbb és legköltségkímélőbb változata az, hogy A4-es papírra nyomtatjátok ki. Körasztaloknál az asztalok száma * 8-10-12 fős lista lenne, lehet jóóóóó nagy lóbetűkkel kinagyítani, praktikus ABC sorrendbe igazítani, hogy mindenki extragyorsan megtalálja a helyét. Ha U alak, akkor is lehet így darabolni és az A4-es lapokból megformázni az U alakot.

Ezt egy flipchartra rögzíteni, ajtó elé kirakni - voilá. (Az ajtóra ragasztott sem rossz, csak akkor elég nehéz bejutni, ha mindenki ott tömörül percekig...)

Előzmény: tunde21 (18153)
velcsi80 Creative Commons License 2008.05.20 0 0 18154

Sziasztok!

Bocsánat, hogy picit OFF leszek...

Aki étteremben vagy más olyan helyen tartja a lagziját, ahol elfogadják az üdülési csekket, annak 100.000 Ft-ot szívesen állok a lagzi árából (elmegyek személyesen kifizetem, mert a csekk nem eladható!). Magyarán a 100k csekkért 85.000 Ft-ot kérek. Ha érdekel valakit légyszíves ne itt válaszoljon, ne tördeljük szét a topikot. E-mail címem publikus.

Bocsánat még 1x!

tunde21 Creative Commons License 2008.05.20 0 0 18153

Akkor ez az egy újszülöttnek minden vicc új.. :)

Mondjuk én voltam jónáhány sküvőn, de ilyennel még nem találkoztam! :)

Előzmény: Supersonica (18152)
Supersonica Creative Commons License 2008.05.20 0 0 18152
Igen, ezt hívják ültetési rendnek :), és az a célja pontosan, hogy mindenki kinn, a terem előtt nézze meg :D
Előzmény: tunde21 (18151)
tunde21 Creative Commons License 2008.05.20 0 0 18151

Sziasztok!

Tegnap a varrónőm mondott egy tök jó ötletet (lehet, nekem újdonság csak :) A lagzi helysznén, a bejárati ajtóra ki lehet tenni az ültetési rendről egy "térképet", így nem bent kell a sok embernek kóvályognia, keresgélnie, hogy megtalálják a helyüket.

messengerina Creative Commons License 2008.05.20 0 0 18150

Köszönöm szépen mindenkinek, aki időt szánt rám a gondom-bajom megoldásában, de tegnap délután becsúszó szereléssel megoldottuk a dolgot! :-)))))

Elmentünk a XII. kerületi Önkormányzathoz, ahol a mi napunkra, kb ugyanazon időpontra volt még hely! Nagy mázli, tekintve, hogy május közepét írunk és a legjobb időpontok a mi időnkre elvileg elfogyhattak volna.

Így ugyanazon az áron, mint a másik helyen, ellenben sokkal szebb környezetben mondhatjuk ki a boldogítót. :-) Hát nem hittem volna, hogy így sikerül, ennyire egyszerűen... Előttünk a hivatalban volt 2 várakozó pár, ebből az egyik lelécelt, megunták a várakozást - szerencsénkre. Miután kijöttünk az akvvezetőtől még 4 pár várt a bejutásra! Én úúúúgy megkönnyebbültem, hogy ihaj! Úgyhogy felbuzdulva sikereinken este befejeztük a meghívótervezést és most a megfelelő papíruszt keressük hozzá, aztán osztás! És megyünk gyűrűt is nézni elvileg a héten/jövő héten. Ami még hátra van: párom öltönye, gyűrűk, virágok, dekor az étterembe, torta kiválasztása (júliusban kell csak megrendelni), töményitalok beszerzése.

rrroka Creative Commons License 2008.05.20 0 0 18149
sok időt szánjatok rá, barástásgosak, szeretnek mesélni és beszélgetni. :)))
Előzmény: kisedo (18148)
kisedo Creative Commons License 2008.05.20 0 0 18148

hello rrroka, igen arra gondoltam, teccik!  :) tök jó, h ha a vőlegény is ilyen szinten foglalkozik az esküvővel. nálunk minden hova eljön velem a párom - könyörgés nélkül - de aktívan annyira nem foglalkozik a dologgal... 

a címet köszi, június elején elnézünk oda (is)!  :)

rrroka Creative Commons License 2008.05.20 0 0 18147
ha a 321igenre gondolsz akkor az. :)
Érden vettük az öltönyt a Niké és Dávid boltban. jelenleg vmi hibaüzenetet dob fel az oldaluk, de van, ha nem is túl szép: www.nikeesdavid.hu , a ruháik ezerszer szebbek, mint az oldal.
egész pontosan itt vannak, remélem működik:
niké és dávid
Előzmény: kisedo (18142)
Supersonica Creative Commons License 2008.05.19 0 0 18146

Nem lesz templomijuk.

Én előkeritem az ötletemet, és a B tervet is, és kiszedünk belőlük valami árat. See ya tomorrow!

Előzmény: orsifoto (18144)
orsifoto Creative Commons License 2008.05.19 0 0 18145
Na, most az utóbbit fantörpikussan megfogalmaztam, sorry érte, de sztem a lényeg érthető..

Bocsánat, fáradt vagyok :)
Előzmény: orsifoto (18144)
orsifoto Creative Commons License 2008.05.19 0 0 18144
Vagy még egy ötlet, amit már sok pártól hallottam, aki hasonlóan járt, ilyenkor szokták azt, hogy a szük családi körrel, előtte való pénteken, vagy előtte való héten megejtik a polgári szertartást, és csak a templomi szertartást hagyják a nagy napra.
Előzmény: messengerina (18138)
orsifoto Creative Commons License 2008.05.19 0 0 18143
Én két hete voltam egy polgárit fotózni a Mechwart-ligetnél, pallók voltak, de sitt nem.. igaz a bejáratnál majdnem visszafordult a násznép, hogy egyáltalán jó helyen jár-e..
:(

Viszont voltam Ercsiben is, ott az ifjú pár a Duna parton tartotta meg a polgári szertartást. Kb 100 lehettek, na azt viszont nagyon ötletesnek találtam.
kisedo Creative Commons License 2008.05.19 0 0 18142

rrroka, ha az a rrroka vagy, aki blogot is vezet, akkor kérlek segíts nekem, hogy hol vettétek a sötétbarna öltönyt?  :)

köszi, edo

messengerina Creative Commons License 2008.05.19 0 0 18141

Semmi továbblépés, egyelőre, ajánlatra várok 4 napja... :(

Fontolgatjuk, hogy a vacsora helyszínén, az étteremben legyen a szertartás, de akkor viszont lesz jónéhány ember, akit nem tudunk még a szertartásra sem vendégül látni, mert eleve nem fértek be a kajára, a szertartás után az étteremből elküldeni meg vacak. Próbálunk keresgélni az étteremhez közel is helyszínt, de az akvvezető kijövetelen ekkor még mindig kétséges. Persze bemegyünk az önkormányzathoz, megnézzük a kisebb termet, max nagyon össze kell húzni magát a násznépnek... :-( 

Azért csodálkozom, hogy márciusban még nem tudták az önkormányzatnál, hogy nyáron felújítás lesz. :-(

Előzmény: messengerina (18140)
messengerina Creative Commons License 2008.05.16 0 0 18140

Tényleg ennyire agyalágyulák az önkormányzatok?! Hány embert vernek újabb költségbe emiatt?

Mi keresgélünk más helyszínt, Supersoncia segítségével van egy fix és jónak tűnő ötletünk, aztán Resuah is nekiállt ötletelni. Mielőbb kell helyszínt találni meg még az is lehet, hogy anyakönyvvezetőt is, ha a miénk nem hajlandó kijönni...

Ilyenkor sajnálom picit, hogy Las Vegas messze van. Mehetnénk az utcán és be valahová, oszt' összeadnak. Itt meg könyörögni és talpalni kell egyidőpontért vagy akv.vezetőért, sehol semmi rugalmasság. Kivéve, hogy januárban már foglalhatsz papíron "ceruzás" időpontot. De ez is olyan, hogy ha nem nézek utána, hogy mennyire fontos az időpontot 2 évre előre lefoglalni ;), akkor nagy meglepetések érhetnének...

A meghívó tegnap megjött, köszönjük! Ott leszünk! :-)

Előzmény: kivi (18139)
kivi Creative Commons License 2008.05.15 0 0 18139
Fasza... :-(

Egyébként ez a nyári átépítés olyan lesz mint az útfelújítások, ilyenkor zavar a legkevesebb vizet - szerintük. A Mechwart-ligetnél, ahol mi leszünk, ott is most épül az új terem, de nekünk még a régi jutott. Remélem nem pallókon és sittes konténerek között kell majd sétálni. :-)

Apropó, megkaptátok a meghívót? :-)
Előzmény: messengerina (18138)
messengerina Creative Commons License 2008.05.15 0 0 18138

Na most kellene egy kis ötletelés...!

A XXII. ker. Önkormányzat kitalálta - nagyon okosan -, hogy a nagy házasságkötő termet most NYÁRON újítják fel. Roppant elmés ötlet, sok pár bosszankodhat emiatt. Mint mi, akiket az akvvezetőnő hívott fel, hogy csak a kisterem van, lesz elérhető, ha szeretnénk. Namármost a kisterem 70 fős, mi 150 embert várunk a szertartásra (sajnos nem mindenki fér be az étterembe), a kisteremben állva végig lehet hallgatni a maradéknak. Na kösz, ebből így nem kérek.

Arra godoltunk, hogy szeretnénk kihelyzett esküvőt. A nap fix, mert minden arra az időpontra van foglalva (étterem, ruha, fotós-videós, stb.)

Kérdéseim (de még felhívom az akvvezetőt), hogy mi van akkor, ha nem az önkormányzatnál akarok ez esetben esküdni. Mellesleg a kihelyzett rögtön többszörösébe fog kerülni, mert székek kellenek, az akvvezető kijövetele, satöbbi, ez bizony nem 40.000 Ft. Az étteremben nem szeretném tartani, mert lesz pár ember aki a vacsira fizikailag már nem fér be, ne legyen kellemetlen, hogy a szertartás végén "kidobjuk" őket...

A lényeg:

Van-e vkinek tapasztalata ilyen esetre vagy tudtok-e helyet ajánlani, ahol nincs sok bámészkodó, meghitt, csöndes, természetes és elfér 150 ember? A XXII. vagy a II. , XII. kerület érdekelne főleg. Vagy meg kell elégedni a kisteremmel, ahol majd nyomoroghat a kedves vendégsereg (legrosszabb esetben kénytelenek vagyunk).

Teamcsi Creative Commons License 2008.05.14 0 0 18137
Csak mindenképp hívjátok fel előtte, mert időpontot kell kérni.
kisedo Creative Commons License 2008.05.14 0 0 18136
köszi, ez korrektnek tűnik, mindenképpen elmegyünk hozzá.
Előzmény: Teamcsi (18135)
Teamcsi Creative Commons License 2008.05.14 0 0 18135
A mi két gyűrűnk 15, 5 gr fehér és vörös aranyból készült és az enyémben egy picike gyémánt is van. A kettő kb 140E Ft volt.
kisedo Creative Commons License 2008.05.14 0 0 18134

hello, nem gáz!  :)

köszi, megnéztem, tetszenek a gyűrűk. azt megkérdezhetem, hogy milyen árfekvésűek a gyűrűk? ma voltunk a splendornál, és bár gyönyörűek, de nem fizetünk egy pár gyűrűért 220-at...  :)

Előzmény: Teamcsi (18133)
Teamcsi Creative Commons License 2008.05.14 0 0 18133
Bocsánat, de dedó lettél:)
Teamcsi Creative Commons License 2008.05.14 0 0 18132
Szia Kisdedo

Mi Soroksáron Mihalovics Andrással csináltattuk. Nézd meg itt: aranykovacs.hu
kisedo Creative Commons License 2008.05.14 0 0 18131

Sziasztok,

kérek szépen ötleteket, hogy hol vettétek/csináltattátok a gyűrűket? Már több helyen voltunk, de még mindig nem találtuk meg az igazit...  :)

köszi előre is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!