Itt a kép , 2 db felniközép engem is érdekelne , Tudok egy 505 bontásra papirok nélkül, disel beszéltem is az emberrel állitólag nagyon jó kaszni , meg is akartam nézni ,de nem ért rá az illető , nekem is kellene jópár dolog a kocsimhoz
Benzines 1971cm3 karburátoros 1986 os .A mm-es felnit hadjuk majd eladom vkinek!neked kell a csavar,miben vagy hiányos és talán van,de a feniket amiért mész kp-ban is beszélhetünk.
Még nincs nálam a felni, de kb 2-3 hét, és nálam lesznek. Találjuk ki a csere-berét. Van-e valami cuccod még. Nekem kellenek a csavarok, neked kellenek a felnik, csavarral. Az addig rendben van, de mit kezdjek 4 db mm-es felnivel, :-))
Azért válok meg tőle mert nem kapok rá gumit,ez 390mm-es felni,az egyiket görgőzni kell mert volt egy fszopó gumis aki mindent tud és mégse!sajna nem maiak ezért csiszolás és festés ráfér,de utána szép! a gumi 180 65 hr390
Én megvettem tőle azokat a felniket. Ha gondolod akkor csereberélhetünk. Még nincsenek nálam, mert nem jártam arrafelé.Vannak hozzá csavarok is. A Te felnijeid olyanok mint a 101-es hozzászólásban az enyémek?
Lentebb van az a honlap, amelyik foglalkozik behozatallal az USA-ból. Fel kellene velük venni a kapcsolatot, amíg nem jár le a hírdetés. Én megyek Németbe hétfőn, és utána Belgrádba , rögtön. Mire kellene intézkedni, addigra nem érek haza. Ha gondolod tárgyalj velük, és fizetek ahogy kell.
Licitátols , de egyszer már levitte az árat is és nem kelt el , nem tudom hogyan lehetne elhozatni az egészet egyben ? Ha nem repülön jönne a csomag hanem hajón annak nem lehet olyan vészes az ára , gondolom én .De az biztos ,hogy jó lenne nekünk :)
Vagy egy 505 klub, honlap. Szerintem tutira jönne több tulaj is. Aki ért hozzá, meg van kedve, hát nosza, csináljon egy honlapot:-)). Én bot vagyok ezekhez a dolgokhoz, meg időm sincs. Uszítani viszont tudok:-DD