Keresés

Részletes keresés

eR-dei Creative Commons License 2006.07.02 0 0 4808
Második alkalommal már nem voltam jelölt, nem vállaltam,önszántamból mondtam le a jelöltségről. De ez így teljesen rendben van!
Az eredménynek örülök.
Előzmény: Tiborcsik (4796)
tibra Creative Commons License 2006.07.02 0 0 4807

Sajtóajánlat - neves szolnoki fórumozónk cikkei a 168 órában.
http://www.168ora.hu/cikk.php?id=5697
http://www.168ora.hu/cikk.php?id=5698
http://www.168ora.hu/cikk.php?id=5699

Nekem a Norbis tetszik:)

nilan Creative Commons License 2006.07.01 0 0 4806
h
Előzmény: nilan (4805)
nilan Creative Commons License 2006.07.01 0 0 4805
Jellem kell ahoz, hogy valaki emeltfővel tudjon felállni.
Előzmény: makopa (4804)
makopa Creative Commons License 2006.07.01 0 0 4804
Botka Lajosné nem indul és nem nyilatkozik nol.hu >>>
tibra Creative Commons License 2006.06.30 0 0 4803

És érdekes színházi hálózatokra utalhat az, hogy Szikora János is jelölt lehet az operaház élére.

Na így Szolnokon a polgármesteri és a színházvezetői poszt össze is vonható volna = a politika magán kezdi a spórolást:)

makopa Creative Commons License 2006.06.30 0 0 4802
László Tibor szolnoki önkormányzati képviselő az őszi helyhatósági választásokig független képviselőként dolgozik tovább a közgyűlésben. radio.hu >>>
nilan Creative Commons License 2006.06.30 0 0 4801
15 éves gyerek, a saját hozzászólását sem érti, nemhogy a kérdésedet.
Előzmény: makopa (4800)
makopa Creative Commons License 2006.06.29 0 0 4800

'Viszont én azt látom, hogy a kontraszelekció, a következetességtől fosztott meg!"

Jól gondolom, hogy ez a mondat csak azért látszik annyira önkritikusnak, mert kegyed nem beszélni jól magyar?

Előzmény: Törölt nick (4797)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.29 0 0 4799
Tényleg megéri céget alapítani Szlovákiában?

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az adóterhek növelésével kapcsolatos negatív felhangokra válaszul nemrég Szlovákiába küldte a vállalkozókat.

A hvg.hu utánajárt, hogy szomszédunknál mennyibe kerül céget alapítani, milyen papírok szükségesek egy vállalkozás bejegyzéséhez, milyen adókat kell fizetni, s milyen kedvezményekben részesülhet egy új cég.

http://hvg.hu/kkv/20060627szlovakcegalapitas.aspx
Sarkany Creative Commons License 2006.06.29 0 0 4798
Magyarország legnagyobb kreatív könyvelői

http://index.hu/politika/belfold/egynulla06/
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.29 0 0 4797
Viszont én azt látom, hogy a kontraszelekció, a következetességtől fosztott meg!
Előzmény: makopa (4786)
Tiborcsik Creative Commons License 2006.06.29 0 0 4796
Kérdés, hogy ő időzítette a távollétét a szavazás idejére, vagy a többiek a szavazást az ő távoléte idejére. Mindenesetre nem válik a szolnoki szdsz javára, hogy az jelölt távolléte alatt folyik a szavazás.
Előzmény: lapalma73 (4795)
lapalma73 Creative Commons License 2006.06.29 0 0 4795
Holnapi szavazás fontos nekünk és jó lenne, ha ott lenne, de sajnos nincs itthon. :(
Előzmény: Tiborcsik (4794)
Tiborcsik Creative Commons License 2006.06.29 0 0 4794
Miért persze? Rdi is persze hogy ott lesz?
Előzmény: lapalma73 (4793)
lapalma73 Creative Commons License 2006.06.29 0 0 4793
Persze, hogy ott leszek. :)

Az októberi választási együttműködésről a megválasztott pm jelölt és a tárgyaló "delegáció" kezdheti meg az egyeztetést a MSZP-vel.

A lista közlése még nem jelenti a közös munka felrúgását, én inkább, - ha lesz rá lehetőségem lásd majd péntek után - tárgyalási alapnak fogom fel.
Előzmény: tibra (4788)
nilan Creative Commons License 2006.06.29 0 0 4792
Biztos nem ismeri a faló esetét az Epsoni Derbyn. :))
Előzmény: makopa (4791)
makopa Creative Commons License 2006.06.29 0 0 4791
A Jobbiknak viszont már van, a hisztis RchWagner :))
Tiborcsik Creative Commons License 2006.06.29 0 0 4790
CVK - Civil Városmarketing Kerekasztal zászlóbontó programja: Fürdőfórum

Időpont: 2006, június 30 péntek - 15:00
Hely: Civil Ház (Baross út 56)

Meghívott vendégek:

- Kaposvári Kázmér (VCSM vezérigazgató)
- Bogdán Béla (VCSM fürdőigazgató)
- Pataki József (MÁV-SE-ügyvezető igazgató)
- Radócz Zoltán alpolgármester
- Dr Szegedi Károly városgazdálkodási bizottság elnöke
- Pusztai Tamás a JNKSz megyei Termál- és Gyógyturizmus Egyesület elnöke
- Lukács Dénes a szolnoki vízilabdacsapat vezető edzője
- Takács Zoltán a sportiskola úszó-szakosztály vezető edzője

Fő kérdés:

Mi lesz 2007. jan. 1-től? Hol fognak a sportolók és a műkedvelő amatőrök úszni?

Minden érdeklődőt szeretettel várunk
Tiborcsik Creative Commons License 2006.06.29 0 0 4789
Autentikus forrásból hallottam, hogy három jelölt van, de a harmadikat nem árulta el előre.
tibra Creative Commons License 2006.06.29 0 0 4788

Olvasom a MR híreiben, hogy a szolnoki SZDSZ-nél két jelölt van a pm posztra.

Pénteken döntenek a kérdésben. Rdi szabadságon. Remélem lapalma te ott leszel:)

Látva az MSZP körzeti egyéni listáját érdekes, hogy a Tófenéken milyen hamar elfelejtették a visszalépésekkor szóbakerült októberi szövetséget.

Vagy rosszul látom?

nilan Creative Commons License 2006.06.28 0 0 4787
Ne bosszants fel Csabika!
Előzmény: Törölt nick (4785)
makopa Creative Commons License 2006.06.28 0 0 4786
Hmm, édes anyanyelvünk...
Előzmény: Törölt nick (4785)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.28 0 0 4785
Kedves Milán!

Amennyiben ha mi találkozunk, akkor neked bizonyára úgy kell majd köszönni édes öcsém és megadni a tiszteletett, - üdvözlöm Bihari bácsi!

Számomra te vagy az egyik legunszimpatikus nagyképű hozzászóló és igazságot osztogató gyerek a szolnoki fórumokban.
Előzmény: nilan (4780)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.28 0 0 4784
Nézzük meg mit írt buzikról a közismert Tomcat!

tomcat blog

„Úgy szeretem, amikor valahol valami rendszergazda elkezd kísérletezni, és ezért időnként nem jönnek be a külföldi oldalak, néha meg a magyarok egy része sem. Az ilyet okvetlenül hétköznap, napközben kell ám csinálni, a rendszergazdának is jár a pihenés. No, de legalább nem állt le teljesen.

Mesélhetnék most megint a PHP rejtelmeiről, de az még engem se érdekelne. Inkább válaszolok nektek egy, az utóbbi napokban többször feltett kérdésre, melynek veleje az, hogy miért vagyok én pont olyan, mint amilyen, helyesebben hogyan lettem ilyen, ha két éve például még ilyeneket írogattam a blogomba:

"Itt jegyezném meg, hogy a hangulat tényleg jó volt. A színes ruhák, a táncosok, a jól összeválogatott zenék tényleg vidámmá tették a felvonulást. Ez az egész nem arról szólt, hogy most akkor a buzik egymást nyalják az utcán, meg arról sem, hogy berángatják a járókelőket a kamionok mélyére, hanem egy csapat vidám ember önfeledt ünneplése volt. Azoknak, akik magukat mélymagyarnak és hazafinak titulálják, tanulhatnának a lenézett melegektől, hiszen ha ők is ilyen boldogan tudnák ünnepelni Szent István napját vagy március 15.-ét, sokkal boldogabb nemzet lennénk, és nem az lenne minden gondolatunk, hogy jaj, istenem, ki fogunk halni. Mert így bizony ki fogunk."

Ez természetesen a két évvel ezelőtti buzifelvonulásról szól, ahol, ha még emlékeztek, egy jókora, ÉN NEM feliratú táblával jelentem meg. Ennek kapcsán kérdezgetik néhányan, miért változott meg a véleményem, mitől lettem, úgymond, turbómagyar, miért utálom ezt a felvonulást hirtelen ennyire.

Nos, nem hirtelen. Tessék visszalapozni a két évvel ezelőtti riporthoz, és elolvasni mindjárt az első bekezdést. Akkor is ugyanaz volt a véleményem, mint most: hogy ez így, ebben a formában nem jó. Annyi a különbség, hogy akkor még nem ástam bele magam annyira a dolgok hátterébe, és feltételeztem, hogy igenis az a hülye, aki a dolgoknak jelentőséget tulajdonít, és itt nem többről van szó, mint hogy felvonul pár homokos, akik közül néhányan kissé el vannak szállva, és ez tükröződik az öltözékükön.

Hogy nincs összefüggés, nincsenek, úgymond, társadalmi összeesküvések, nincs egyre több deviáns, csak egyre több turbómagyar, a drogozást támogató tüntetések valójában tényleg ártalmatlan dolgokról szólnak, és a nőnek joga van eldönteni, akar-e abortuszt...

Aztán kimentem a tüntetésekre. Megnéztem jobban ezt a buzifelvonulást. És mit láttam? Nejlontangában ugrabugráló, AIDS-től rohadó bőrű buzeránsokat, akik büszkén vonaglottak a kamera előtt.
Öntudatos melegaktivistákat, akik kerek perec kijelentették, hogy igazából ők a többség, és a heterók hülyék, ugyanúgy lenézve bennünket, mint a homofóbok őket. Hasonló ez, mint ahogy a rasszizmusról sipákoló cigányok utálják a magyarokat.

Elmentem a drogtüntire, és ott nem azt hallottam, hogy nem kéne 16 éves kishülyéket évekre lecsukni egy szar joint miatt, hanem azt láttam, hogy kiállt a színpadra egy médiasztár, és ékes szavakkal előadta, hogy mindenki cuccozzon, mert a füvet Isten adta nekünk.
Aztán jött a többi: megtudtam, hogy Magyarországon mindenki antiszemita, hogy ez egy fajüldöző ország, és így tovább.

Egyszerű, alapvetően liberális gondolkodású ember voltam és maradtam. Ma sem gyűlölök senkit. Jelenségeket, divatokat és hiedelmeket tartok károsnak, és ezek ellen tiltakozom.

Mert sokkal több van a háttérben, mint egyesek hiszik. Két éve még én sem hittem, hogy például az abortusz szabadsága nem csak azt jelenti, hogy néhány nem kívánt babával kevesebb lesz, és ha felvonulnak a melegek, az ebben a formában a társadalom bomlasztását szolgálja.

Bizony pontosan úgy van minden, ahogy a konzervatív tanok tartják: ha a nőknek megengedjük, hogy megöljék a gyermeküket, pusztán sejtcsomónak nyilvánítva azt, akkor azok nem fognak felelősséggel gondolkodni, nem fogják megérteni, hogy ez nem azt jelenti, hogy most aztán szabad a vásár, lehet összevissza baszni, nem kell anyává válni, családra, tisztességre ügyelni, hanem mint a cigányok, lehet pasiról pasira szállni, majd az orvos megoldja.

Jó, tudom, hogy te, kedves olvasó, nem ilyen vagy, te természetesen okosszép, természetesen. De nem te vagy a többség.
Nem a te családod fog felbomlani, nem te fogsz eggyel több defektes, csonka családban felnőtt gyerekkel többet lőcsölni a társadalomra, akiből aztán ki tudja, mi lesz. De sokan fognak.

A nagy-nagy szabadsággal már sikerült elérni, hogy a mai nők egy virslit se tudnak megfőzni, de kikérik maguknak, ha nem lökhetnek fel mindenkit a metró ajtajában, pláne ha valaki meg meri jegyezni, hogy végtelen jogaik mellé talán kötelességek is járnak.
Na, hát ez nem az abortusz és a melegfelvonulás egyenes következménye, de nyissuk már ki a szemünket, hiszen van: ez egy rendszer eredménye, amibe a fentiek szervesen betagozódnak.
S ez a rendszer egyetlen alaphangra épül: mindenki legyen más! Ebből aztán egyformán ostoba emberek születnek.

Aki most felháborodottan sipákolni kezd, hogy kikéri magának, hülye ez a Tomcat, biztos a nőket is utálja, ostoba zsebnáci, azzal nem kívánok a fentiekről vitázni, úgyse értené.
A vadliberális eszmék legfőbb tulajdonsága, hogy aki hisz bennük, megdönthetetlen dogmaként, egyedül üdvözítő, haladó eszmerendszerként gondol rájuk. A libertariánus ember torz és nagyképű.

Tudniillik a szerénység sem libertariánus érték. De ez érthető, hiszen egyetlen eszmerendszer sem döntötte ilyen szellemi sivárságba követőit.
Nem látják át, hogy ami vidám felvonulásokkal és lazának szánt, nyegle megjegyzésekkel kezdődik, az a jakobinusok és a szabadkőművesek tombolásával végződik, mint a nagy francia forradalom idején, vagy a XIX. század végén Chicago-ban.
Éppen úgy, mint ahogy állítólag a rendre és a becsületre való törekvés a vadliberálisok szerint a fasizmus előhírnöke. No, hát akkor ki a náci?”
Előzmény: nilan (4780)
nilan Creative Commons License 2006.06.28 0 0 4783
15 éves gyerek szórakozik velünk.
Előzmény: Enzo (4781)
Enzo Creative Commons License 2006.06.28 0 0 4782

Meg ezt sem teljesen értem:

"miközben valószínű - ez jó döntés a jelenlegi polgármester részéről."

Én úgy tudom, nem a jelenlegi polg.m. döntött arról hogy ne rá szavazzanak.

Előzmény: tibra (4776)
Enzo Creative Commons License 2006.06.28 0 0 4781
Én ezt nem értem.
Előzmény: Törölt nick (4778)
nilan Creative Commons License 2006.06.27 0 0 4780
Ahhoz még kevés a gimi első osztálya.
Előzmény: Törölt nick (4778)
nilan Creative Commons License 2006.06.27 0 0 4779
Eszébe se jutott vissza vonulni, még akkor sem volt rá képes, amikor már boritékolhatni lehetett az eredményt.
Előzmény: tibra (4776)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!