1.8-as B vectrához szeretnék segítséget kérni. Ha városban megyek vele, nagyon hamar bekapcsol a hűtőventillátor. Eddig még soha nem forrt fel a víz, de szinte folyamatosan megy a venti amíg a városban közlekedek. (Ha a termosztát rossz, akkor azt hogy lehet a legkönnyebben megállítani) Lehet hogy ez normális de nekem eddig TDI Golf-om volt és nála sose tapasztaltam ekkora hőmérséklet ingadozást a hűtővízben.
Segítséget szeretnék kérni car 400-as magnóm kódját hogyan lehetne kideríteni? Ugyanis azt nem prezentálták az autóm mellé... Segítségeteket előre is köszi.
Ja, meg még azt is kifelejtettem, hogy ha bekapcsolom a klímát, akkor nagyon lecsökken az autó nyomatéka. Olyankor már tényleg nincs ereje. Jó, rendbe van hogy a klíma elvesz némi kakaót tőle, de ennyire? Ha mondjuk megyek egy folyamatos gázon és kikapcsolom a klímát, észrevehetően elkezd gyorsulni a kocsi.
Lehet hogy a légtömegmérő is kipurcant. Ki tuddja. Lehet hogy jobban járnék egy másik motor blokkal.
nekem úgy tűnik (legalább is az én autómon), hogy ha az olajszint tart a minimum felé, akkor összekormolja az AGR-t, és hasonló tüneteket okoz (én elhiszem hogy ,nekem valóban megpucolja ezt a bizbaszt a szerelő, mert utána meggyógyul).
Ja majd' elfelejtettem engem is kábított azzal szerelő, hogy kitisztította az AGR-t, de csak rosszabb lett és feleslegesen fizetsz, ha tényleg azzal van a baj akkor csere (utángyártott 30-40 E), 5 perces munka. Mindenképpen pontosítani kellene a hibát, mert anélkül csak találgat a "mester". A hibakiolvasás nem sok péz, s' akkor nincs sufniutuning, meg piszkálgatás.
Nagyon gyenge, csak akkor van ereje ha jól kihúzatom, sokszor alapgázon amikor rálépek a fékre lefullad a motor, és mióta egy két hónapja voltam vele egy mezei szervizbe, azóta néha-néha kigyullad a szerviz lámpa. Továbbá alapgázon rángat és össze vissza megy a motorja. Az AGR szelepet piszkálgatta a mester és álitólag kipucolta. De ezzel nem lett jobb a kocsi, hanem sokkal roszabb. Addig nem gyulladt ki a lámpa soha, meg azért ennyi tünete nem volt. Az a kérdésem igazából, hogy melyik szervizt ajáljátok ami nem olyan drága, de megbizható és a végére jár ennek a dolognak. Érden lakom.
sd-s az nincs, de most vettem egy usb-s, jvc fejegységet(kd 631) azt ajánlani tudom, mert nagyon szépen gyorsan beolvassa az összes adatot ami pl egy pendriveon van.
szépen is szól mind az audio mind az mp3 file.
annyival lehet jobb az sdnél, hogy az sd az egy kötött dolog vagyis csak sd kártyát tudsz beledugni'
viszont az usbbe akár notebookot, kávéfőzót akármit amin zenét viszel a kocsiba és van usbje:)
Sziasztok! A beteg: Vectra B CD 2.0 benzines. Tünetek: csatornaszagú folyadék szivárog nagy mennyiségben az anyósülés előtti szőnyeg alól. A tünetek intenzitása nagyban függ a légkondi használatától. Találkozott már valaki ezzel a kórral?
Egy 97-es X16XEL motoros B Vekim van, tegnap egy hülye játékot kezdett velem. Ha úri kedve úgy tartja mutatja fordulatszámot és a sebességet, ha nem hát nem!!! Az agyamra megy! Valakinek valami 5let?
te az hogy ebay-en árult chipekről van valakinek tapasztalata, az kb. olyan kérdés, hogy "én vennék almát a zöldégesnél, van-e valakinek valamilyen tapasztalata ezekkel az almákkal" ?
Én is voltam a computergurunál, és LÉGTÖMEGMÉRŐ!!!(30E a Bosch utángyártott) Az előző tulaj vagy a nagytudású "szerelője" az utángyártottat még meg is forrasztotta, hogy száradna le a keze az ilyennek!Most tesztelem a gépet, mert ha véletlenül nem ez a hiba, akkor nem kell kifizetni a légtömegmérőt. VANNAK még ilyen szerelők is, ha valakinek kell jó kompjúterista és szerelő privátban megadom.Nyugodt és élvezetes vectraBvezetést mindenkinek!
X18XE-hez szeretnék tuningchip-et. Az ebay-on találtam de sajnos egy kukkot sem tudok németűl. Ha van valakinek tapasztalata ezekről a chip-ek ről vagy tudna nekem segíteni a beszerzésében nagyon megköszönném.