Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Sehogy nem jó. Ez a Walther egy zseni volt. /// Ennek az alkatrésznek ( tán kitámasztó kengyelnek hívhatom ) az átalakításával a sorozatlövés megoldhatatlan. Egyébként valószínűleg beszerezhetetlen, üvegkemény, és ne akard kiszedni, mert az egész pisztolyt szét kell szedni, az utolsónak kiszedhető darab. Ha jól emlékszem, még akkor is úgy jött ki, mint az ördöglakat.
Már csak az a kérdés, hogy ennek a dolognak a kitoláson kívül mi értelme van. Ugyanis a PA-63 alapból is nagyot ugrik, vagyis a lövés után vagy 20 fokot kimozdul a célirányzó vonalról. Egy lövés után. Mert az a 7 darab - szinte egy pillanat alatt kiszaladó lövés után az utolsó már a nyárfák tetején jár. Ehhez a dologhoz a PA-63 túl könnyű. Nem mondom, a Sztecskin APS más tészta, hiszen ott a pisztoly súlya is nagyobb, meg ott van tusa is. Na persze a kíváncsiság más dolog.
A kakas végére gondoltál ? Legfeljebb nem tudod kézzel felhúzni- leereszteni. Az állítólaggal meg ne törődj, állítólag tündéri anyós is létezik. Állítólag.
Már írtam egy választ, de töröltem. A biztosítókar fesztelenítő funkcióját kell átalakítani, és a visszaalakításhoz kell egy új biztosítókar. Már majdnem feltettem egy hosszú leírást, amikor rájöttem, hogy az első lövéssel baj van, most újraspekulálom,és utána leírom. Hosszabb tárat meg már tettem bele, csak úgy viccből. Egész jól néz ki, mint egy zsebgéppisztoly.
Aha, és ha a tárat meghosszabbítjuk lefelé egy fél méterrel, akkor hosszabb sorozatot lőhetünk,mint az AK- val. Úgyhogy felesleges Kesernye Dealert venni.
Aha, és ha a tárat meghosszabbítjuk lefelé egy fél méterrel, akkor hosszabb sorozatot lőhetünk,mint az AK- val. Úgyhogy felesleges Kesernye Dealert venni. Ráadásul ez bármikor visszaalakítható.
Haat, ugy volt, hogy 2 hete viszem, aztan nem jott ossze... :( Regebben mar kromoztattam ezt+azt, csak mostansag nem volt ilyenekre idom sajna. (valamibol meg is kell elni, ezen meg nincs annyi le, foleg, ha hobbibol csinalom, magamnak)
Naszoval en mindent kromoztatni akarok, ami latszik, plusz a belso alkatreszek csuszofeluleteit is.
Meg van egy kromozasra varo CZ75-om is, elobb-utobb az is eljut a galvanfurdoig :)
Es ha jol emlekszem mar regesreg is en voltam az, aki a nyalat verte mas topikban is, hogy a kemenykromozas nagysagrendekkel jobb barmi mas feluletkezelesnel, ugyhogy termeszetesen a sajat cuccomra is ilyet teszek. Ennel jobb (tartossagra) mar csak PVD vagy CVD eljarassal felvitt TiN, TiCN es tarsai lennenek jok 6um retegvastagsaggal, de annak a koltsege sokkal tobb, es igazandibol nem is nagyon van kihasznalhato elonye.
Vonalzo (esetleg tolomerce) + par perc es egy kis matek... ha gyorsitani akarsz a szamolason akkor a gorbult feluleteket kozelitessel+rahagyassal egyenesnek veheted...
Haat, en azert javallanam a 10 mikronos retegvastagsagot, de 5 mikron ala semmikepp nem kellene menni. 10 fole meg tokfolosleges.
Maszkolas: ok tudni fogjak mi az... ugyanaz, mint mikor festesz valamit, es kitakarsz dolgokat, hogy ne erje a festek. Itt mondjuk felvisznek egy vekony szigetelo reteget azokra a helyekre, ahova nem kersz feluletkezelest... aztan lehet, hogy a maszkolas dragabb lesz, mintha az egesz kromozodna cakumpakk :)
hm, cso (henger felulete) plusz szan felulete plusz tok meg egyeb kacatok, haat, hamar osszejon jopar negyzetdm... De eppen meg lehet oldani, hogy a feluletcsokkentes vegett lemaszkolod azokat a reszeket, ahova nem kersz kromot (pl. tok, szan belseje...)