Keresés

Részletes keresés

Dirty Lyle Creative Commons License 2009.12.29 0 0 1763
Előzmény: losvanvan (1762)
losvanvan Creative Commons License 2009.12.29 0 0 1762
Sziasztok!

Én egy régi (kb.90-es években látott) RTL klub-os TV filmet keresek, ami az Igaz történetek sorozatban volt.
A címét szeretném megtudni, mert arra nem emlékszem.
Egy tanárnő és egyik tanítványa szerelméről szól a film, akik titkolják kapcsolatukat, ami kiderül, de akkor már terhes a nő, és a börtönben szüli meg gyermekét. A fiú anyja neveli a kicsit, szoptatni hordják csak be a börtönbe a csecsemőt, és a pelenkába írva üzen a nő mindig a fiúnak, akitől persze eltiltották, mert még fiatalkorú a srác. közben a nőnek vannak saját gyermekei is és férje is, akiktől szintén eltiltják a nőt, és csak felügyelet mellett láthatja őket. Mikor kijön a börtönből a nő, nem szabadna semmilyen kapcsolatot tartania a fiúval, de ők mégis találkoznak, és az a vége, hogy egy kocsiban szeretkeznek az autóúton félreállva, és egy rendőr igazoltatja őket, így buknak le. Utána már csak szóban mondják el, hogy mi lett a két főszereplő sorsa.

Ismerős valakinek?

Kérlek, írjatok a címemre, ha valaki emlékszik a filmre!

Köszi!

losvanvan@freemail.hu
Dirty Lyle Creative Commons License 2009.12.29 0 0 1761
Sajnálom, de nem találok semmi segitséget.
Előzmény: rechter (1747)
viol1 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 1760
Sziasztok.

Nagyjából átfutottam a topicot, de nem találtam meg azt a filmet amit keresek, illetve két filmet. Ha tudnátok a megtalálásában segíteni azt megköszönném.Mind a kettőt pár éve láttam a tv-ben. Mindkettő amerikai és gimikben játszódnak ill tinikről szól.

1. Egy csaj(legyen csaj1) nemrég költöztek a környékre. a suliban lesz egy barátnője aki a legnépszerűbb a suliban és úgy emlékszem még pénzes is. Csaj1 kinyírta, hogy a "helyébe" léphessen és így ő lesz a suliban a legmenőbb csaj. Különböző jótékonysági cuccoknak lesz így ő a szervezője és persze a meggyilkolt lány pasija is az övé lett.

2. Egy srác az egyik gimiben a foci csapatkapitánya. Van egy barátnője ebben a suliban és egy másik suliban is. A másik sulis barátnőjét megöli amikor az közölte vele, hogy terhes. És egy gombon bukott le amit a megmaradt barátnőjének adott. Egy sárga-lillás, pillangó vagy virágformájú gomb volt,

Előre is köszönöm a segítségeteket. További jó pihenést az ünnepre.
Zolcsi Baba Creative Commons License 2009.12.29 0 0 1759
Nemtom, hogy pösti vagyol-e (mer' én nem)...

Ha igen, akkor VHS-minőségben dvd-re írva kikölcsönözheted/írathatod: http://www.kia.hu/konyvtar/index.htm

Egy prószát megér szerintem... ;9) (torrentszájtokon sem találtam sehol, se angol, se grúz eredeti címén)
Előzmény: Törölt nick (1758)
nikon d80 Creative Commons License 2009.12.28 0 0 1757
Hálás köszönetem!

BUÉK!
:)
nikon d80 Creative Commons License 2009.12.28 0 0 1756
Ez az! Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!! :)
pozsoka Creative Commons License 2009.12.28 0 0 1755
Előzmény: pozsoka (1754)
pozsoka Creative Commons License 2009.12.28 0 0 1754
Talán a Drumline az innen http://dl.phazeddl.com/1694450/drumline/ töltheted.
Előzmény: nikon d80 (1750)
Dirty Lyle Creative Commons License 2009.12.28 0 0 1753

Ez meg a másik.

Superbad
Előzmény: nikon d80 (1751)
Dirty Lyle Creative Commons License 2009.12.28 0 0 1752
Ez talán a dobos:Drumline
Előzmény: nikon d80 (1751)
nikon d80 Creative Commons License 2009.12.28 0 0 1751
Sziasztok. Remélem tudtok segíteni.

Két amerikai film címét keresem. Mindkettő pár hónapja ment a tv-ben.

1: Fiatal suhancok (hárman) igyekeztek mindenáron piát szerezni- az egyik főszereplő "barátnőjének" ígérte be a cuccot, amit végül egy buliból lopnak el.
Szerepel benne egy rendőrpáros, akik összebarátkoznak az egyik fiatal szereplővel- (a lúzerrel), aki épp egy boltból igyekszik kamu személyivel beszerezni a piát.
Az másik főszereplő egy dagi, nagypofájú kölök.

2. Amerikai egyetemista zenekarok (dobosok) versengenek egymással.

Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.
nikon d80 Creative Commons License 2009.12.28 0 0 1750
Üdv.

Segítséget kérnék egy amerikai filmmel kapcsolatban.
Ha jól emléxem, egyetemisták szerepeltek benne, és az iskolák dobos csapatai versenyeztek egymás közt.

?

A címe nem ugrik be.
avoirfroid Creative Commons License 2009.12.26 0 0 1749
Sziasztok!
Keresem az Esernyőtrükk c. filmet. Ha valakinek megvan, kérem jelezze, a mélem publikus.
Köszönöm!
fehér fal Creative Commons License 2009.12.23 0 0 1748
Igen, lehet. Köszönöm :-)
Előzmény: Thibi (1736)
rechter Creative Commons License 2009.12.22 0 0 1747
Erre továbbra sem tudja senki a választ?

Keresek egy filmet. Ami elvileg benne van:

Egy milliomos úgy végrendelkezik, hogy aki sír a temetésén az örökli minden vagyonát. Kizárólag egy hölgy sír a temetésén, aki elvileg véletlenül keveredik a gyászmenet közelébe és mindössze azért sírja el magát, mert a kalapját elfújja a szél, vagy beleesik a sárba vagy valami ilyesmi. Lényeg, hogy csak a kalapját siratta és emiatt milliomos lesz. :)

Tudja valaki mi ez a film?

Előre is köszönöm!
Spidermans Friend Creative Commons License 2009.12.21 0 0 1746
Valami hasonló volt a Videopoly c. filmben, ebben számítógéppel változtatták meg a valóságot, pl. a negatív főhőst úgy szívatták, hogy vakká változtatták és betették egy forgalmas úttest közepére.

Ennyit találtam róla:
http://www.cinema.de/kino/filmarchiv/film/videopoly-oder-duponts-verschwinden,1299360,ApplicationMovie.html
Előzmény: Tomchy01 (1743)
Spidermans Friend Creative Commons License 2009.12.21 0 0 1745
Köszönöm, ennek utánanézek!:)
Előzmény: Dirty Lyle (1740)
Spidermans Friend Creative Commons License 2009.12.21 0 0 1744
Köszönöm, ez lesz az!:)
Előzmény: Thibi (1741)
Tomchy01 Creative Commons License 2009.12.21 0 0 1743
Esetleg még egy sci-fi:

Volt egy gép, amiben a napi történéseket lehetett újrajátszani, pl. ha lezuhant egy repülő, akkor este be lehetett a játékban ülni a pilóta helyére, és a computer lemodellezte, hogy mi történhetett. Aztán lett ebből egy csavar, mert meg lehetett este változtatni a napi történéseket.

Valakinek ismerős story?

Üdv
Tomchy
Tomchy01 Creative Commons License 2009.12.21 0 0 1742
Szia!

Köszönöm!!! ezer éve gondolkodom rajta.

Üdv
Tomchy
Előzmény: ambrozia (1734)
Thibi Creative Commons License 2009.12.21 0 0 1741
Talán a Smaragdháború
http://www.port.hu/smaragdhaboru_green_ice/pls/fi/films.film_page?i_film_id=50577&i_city_id=&i_county_id=-1&i_where=2&i_topic_id=2
Előzmény: Spidermans Friend (1739)
Dirty Lyle Creative Commons License 2009.12.21 0 0 1740
Gulag
Bár a gugli egy másikra is ad találatot, de az olasz hadifogoly tábor.
Előzmény: Spidermans Friend (1738)
Spidermans Friend Creative Commons License 2009.12.21 0 0 1739
Eszembe jutott még egy film a 80-as évekből, aminek nincs meg a címe.
Az elején drog-, gyémánt-, vagy máscsempészeket fognak, majd levetkőztetik és legéppisztolyozzák őket. Máskor meg banditák a bokrok közül géppisztolyoznak le egy terepjárónyi katonát. A film vége felé pedig egy ember lóg le egy felhőkarcoló tetejéről, egy sínbe kapaszkodva, amin valami városnéző (?) kabin jár. Jön a kabin, az ember lezuhan.
Spidermans Friend Creative Commons License 2009.12.21 0 0 1738
Üdv!

Én egy szovjet munkatáboros filmet keresek, amelyben a főhős úgy szökött meg a táborból, hogy deszkákból csinált egy álfalat, pont olyan méretűt, mint amekkora a tehervagonok fala, és azt a vagonban maga elé tartva bújt el. Mi volt a címe?
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.21 0 0 1737
Sziasztok

Egy thriller címét keresem, még a '80-as években láthattam.

Egy nő és egy kislány beköltöznek egy régi, baljóslatú házba. Afféle ír/skóciai hangulata van a háznak, az atmoszféra is olyan (nagyon szürke, nagyon borongós). A házhoz tartozik egy baljóslatú kert, talán sövénylabirintus, de ebben nem vagyok biztos. A kislányt nagyon vonzza a kert. A kert furcsán kezd "viselkedni", magába zárja a lányt - összezárul a sövényfal bejárata.
Rémlik, hogy amikor a kertben felébred a "gonosz", erősen fújni kezd a szél.

Tudom, ez elég kevés, de idegesít, hogy hiába keresem :)
Thibi Creative Commons License 2009.12.20 0 0 1736
Talán A hetedik pecsét.
Úgy rémlik van benne egy kis színtársulat,de csak mellékszereplők
Előzmény: fehér fal (1735)
fehér fal Creative Commons License 2009.12.20 0 0 1735
Filmcímet keresek. Amit tudok ( nem biztos, hogy jól emlékszem ):

Kb 15 éve láttam a tv-ben. Egy színházi társulatról szól, a 19. század környékén játszódik. Egy szekérrel mennek és azt hiszem a Halál is velük van vagy csak néha megjelenik.

Mi lehet ez?
ambrozia Creative Commons License 2009.12.20 0 0 1734
Forró szíves, hideg lábak (Warm Hearts, Cold Feets, 1987, Tim Matheson, Margaret Colin) Nagyon bírtam ezt a filmet annak idején, ezerszer láttam. :-)
Előzmény: Tomchy01 (1733)
Tomchy01 Creative Commons License 2009.12.19 0 0 1733
Sziasztok!

Remélem Ontopic leszek itt...

Én egy film címét keresem, nem emlékszem a főszereplőkre sem, de a sztori szerint a főhős meg az asszonya nagyon szerettek volna gyereket, de sehogy sem jött össze, míg orvosi tanácsra anyu hőmérőzött otthon, és amikor a legtermékenyebb volt, akkor felhívta aput, aki kocsiba pattant, és hazament a munkából intézkedni. A rendőrök meg lekapcsolták gyorshajtásért, de mivel rendesek voltak, bünti helyett rendőri felvezetéssel mehetett hazáig...

Ennyi a töredékmemóriám. Mi lehetett ez a film? Minden infót (akár szereplőket is) megköszönök, amin el lehetne indulni!

:-?

Tomchy

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!