Én egy régi (kb.90-es években látott) RTL klub-os TV filmet keresek, ami az Igaz történetek sorozatban volt. A címét szeretném megtudni, mert arra nem emlékszem. Egy tanárnő és egyik tanítványa szerelméről szól a film, akik titkolják kapcsolatukat, ami kiderül, de akkor már terhes a nő, és a börtönben szüli meg gyermekét. A fiú anyja neveli a kicsit, szoptatni hordják csak be a börtönbe a csecsemőt, és a pelenkába írva üzen a nő mindig a fiúnak, akitől persze eltiltották, mert még fiatalkorú a srác. közben a nőnek vannak saját gyermekei is és férje is, akiktől szintén eltiltják a nőt, és csak felügyelet mellett láthatja őket. Mikor kijön a börtönből a nő, nem szabadna semmilyen kapcsolatot tartania a fiúval, de ők mégis találkoznak, és az a vége, hogy egy kocsiban szeretkeznek az autóúton félreállva, és egy rendőr igazoltatja őket, így buknak le. Utána már csak szóban mondják el, hogy mi lett a két főszereplő sorsa.
Ismerős valakinek?
Kérlek, írjatok a címemre, ha valaki emlékszik a filmre!
Nagyjából átfutottam a topicot, de nem találtam meg azt a filmet amit keresek, illetve két filmet. Ha tudnátok a megtalálásában segíteni azt megköszönném.Mind a kettőt pár éve láttam a tv-ben. Mindkettő amerikai és gimikben játszódnak ill tinikről szól.
1. Egy csaj(legyen csaj1) nemrég költöztek a környékre. a suliban lesz egy barátnője aki a legnépszerűbb a suliban és úgy emlékszem még pénzes is. Csaj1 kinyírta, hogy a "helyébe" léphessen és így ő lesz a suliban a legmenőbb csaj. Különböző jótékonysági cuccoknak lesz így ő a szervezője és persze a meggyilkolt lány pasija is az övé lett.
2. Egy srác az egyik gimiben a foci csapatkapitánya. Van egy barátnője ebben a suliban és egy másik suliban is. A másik sulis barátnőjét megöli amikor az közölte vele, hogy terhes. És egy gombon bukott le amit a megmaradt barátnőjének adott. Egy sárga-lillás, pillangó vagy virágformájú gomb volt,
Előre is köszönöm a segítségeteket. További jó pihenést az ünnepre.
Két amerikai film címét keresem. Mindkettő pár hónapja ment a tv-ben.
1: Fiatal suhancok (hárman) igyekeztek mindenáron piát szerezni- az egyik főszereplő "barátnőjének" ígérte be a cuccot, amit végül egy buliból lopnak el. Szerepel benne egy rendőrpáros, akik összebarátkoznak az egyik fiatal szereplővel- (a lúzerrel), aki épp egy boltból igyekszik kamu személyivel beszerezni a piát. Az másik főszereplő egy dagi, nagypofájú kölök.
2. Amerikai egyetemista zenekarok (dobosok) versengenek egymással.
Segítséget kérnék egy amerikai filmmel kapcsolatban. Ha jól emléxem, egyetemisták szerepeltek benne, és az iskolák dobos csapatai versenyeztek egymás közt.
Egy milliomos úgy végrendelkezik, hogy aki sír a temetésén az örökli minden vagyonát. Kizárólag egy hölgy sír a temetésén, aki elvileg véletlenül keveredik a gyászmenet közelébe és mindössze azért sírja el magát, mert a kalapját elfújja a szél, vagy beleesik a sárba vagy valami ilyesmi. Lényeg, hogy csak a kalapját siratta és emiatt milliomos lesz. :)
Valami hasonló volt a Videopoly c. filmben, ebben számítógéppel változtatták meg a valóságot, pl. a negatív főhőst úgy szívatták, hogy vakká változtatták és betették egy forgalmas úttest közepére.
Volt egy gép, amiben a napi történéseket lehetett újrajátszani, pl. ha lezuhant egy repülő, akkor este be lehetett a játékban ülni a pilóta helyére, és a computer lemodellezte, hogy mi történhetett. Aztán lett ebből egy csavar, mert meg lehetett este változtatni a napi történéseket.
Talán a Smaragdháború http://www.port.hu/smaragdhaboru_green_ice/pls/fi/films.film_page?i_film_id=50577&i_city_id=&i_county_id=-1&i_where=2&i_topic_id=2
Eszembe jutott még egy film a 80-as évekből, aminek nincs meg a címe. Az elején drog-, gyémánt-, vagy máscsempészeket fognak, majd levetkőztetik és legéppisztolyozzák őket. Máskor meg banditák a bokrok közül géppisztolyoznak le egy terepjárónyi katonát. A film vége felé pedig egy ember lóg le egy felhőkarcoló tetejéről, egy sínbe kapaszkodva, amin valami városnéző (?) kabin jár. Jön a kabin, az ember lezuhan.
Én egy szovjet munkatáboros filmet keresek, amelyben a főhős úgy szökött meg a táborból, hogy deszkákból csinált egy álfalat, pont olyan méretűt, mint amekkora a tehervagonok fala, és azt a vagonban maga elé tartva bújt el. Mi volt a címe?
Egy thriller címét keresem, még a '80-as években láthattam.
Egy nő és egy kislány beköltöznek egy régi, baljóslatú házba. Afféle ír/skóciai hangulata van a háznak, az atmoszféra is olyan (nagyon szürke, nagyon borongós). A házhoz tartozik egy baljóslatú kert, talán sövénylabirintus, de ebben nem vagyok biztos. A kislányt nagyon vonzza a kert. A kert furcsán kezd "viselkedni", magába zárja a lányt - összezárul a sövényfal bejárata. Rémlik, hogy amikor a kertben felébred a "gonosz", erősen fújni kezd a szél.
Tudom, ez elég kevés, de idegesít, hogy hiába keresem :)
Filmcímet keresek. Amit tudok ( nem biztos, hogy jól emlékszem ):
Kb 15 éve láttam a tv-ben. Egy színházi társulatról szól, a 19. század környékén játszódik. Egy szekérrel mennek és azt hiszem a Halál is velük van vagy csak néha megjelenik.
Én egy film címét keresem, nem emlékszem a főszereplőkre sem, de a sztori szerint a főhős meg az asszonya nagyon szerettek volna gyereket, de sehogy sem jött össze, míg orvosi tanácsra anyu hőmérőzött otthon, és amikor a legtermékenyebb volt, akkor felhívta aput, aki kocsiba pattant, és hazament a munkából intézkedni. A rendőrök meg lekapcsolták gyorshajtásért, de mivel rendesek voltak, bünti helyett rendőri felvezetéssel mehetett hazáig...
Ennyi a töredékmemóriám. Mi lehetett ez a film? Minden infót (akár szereplőket is) megköszönök, amin el lehetne indulni!