Na, látom, nem nagyon nézitek már, de azért irogatok, miért ne:D Szóval ez az évad nagyon betalált eddig, nekem legalábbis bejön,.- Paul Young és az irritáló majdnem-neje ugyan a legérdektelenebb szál, hiába akarják titokzatosra venni, de pl. Gaby és az igazi lánya esetében gyakorlatilag meg mertem volna esküdni egy ilyen kimenetelre, eddig, persze. Meglátjuk, hogyan folytatódik... Lynette egyszerűen LOL! Bree és Renee csodásan egymásra találtak:D A törpés jelenet konkrétan vinnyogós volt nálam... Susan meg khm... nos... lebukás a láthatáron szivi!
Igazad van, sokat fogyott Carlos, emlékszem az első évadokra, amikor még erősen mackós benyomását keltette:D -nekem most sokkal jobban bejön, az arcszőrzetes pasasokat sosem bírtam... :)))
Susannál sokesélyes, ki veszi észre, de Scavo-ikrek sanszosak, vagy Mike valamelyik kádvás barátja...
Suzy drága új melójánál minden részben várom,mikor bukik be... :D Mike már betoppant egyszer... de már valaki biztos felfedezi online... lehetne tippelni, ki lesz az:D Tom? Carlos? Paul? Vagy Mrs Mekkulászki:D
Jó volt a harmadik rész is... de, hogy ilyen hamar kiderüljön a gyerek-gikszer... Gaby meg naná, hogy nem áll le, és meg akarja találni a leánykát. Kemény témába kezdtek, kíváncsian várom, mit hoznak ki belőle és milyen eredménnyel.
A hét beszólása volt a betéptél az oregánótól mondat. :-D
Erősen szoktak félreinformációzni 1-1 terhességnél, most sem lennék meglepve, de majd úgyis kiderül, előbb-utóbb feltűnik, ha terhes, vagy ha nem lesz jelen a sorozatban:D Mindenesetre meg tudnák oldani kiírás nélkül is, de... ebbe nincs beleszólásunk.
Most olvastam valami kacsa-szintűt: Eva Longoriát kiírják a soriból, mert nagy hassal nem kell. Excuse me, nem is tudtam, hogy várandós, kezdjük azzal. :D Baromság lenne kiírni mindenesetre. Bármelyik nő kikerül, a nézettségnek annyi.
Háhá-azért Beverly-t remélem, nem kerekítenek belőle; öregedő Beverly Hills:D Egyébként gyógyulgass, a másik topikban olvastam a karodat... ilyen veszélyes nézni a Spartacust? :D