én nagyon sokáig egyáltalán nem néztem tv-t; most is csak háttérként hallgatom; de, az biztos, hogy frey egy dufla nulla, bizony, Jusztnak igaza volt! szilvike nagyobb galádságot, mint amit szanyoi Tibivel elkövetett, nem tud elkövetni; most sem tudom, miről van szó, de, nem sajnálom, nálam akkor végleg elkapart, pedig csak a fórumon olvastam, mennyire tisztességtelen volt, és hogy tapsolt neki a jobb oldal; az sem vigasztal, és nem válik tisztességessé, ha most jobberek fújnak rá
nekem sosem volt kedvencem. azt is szögezzük le, ez a mostani eset kicsit más kategória, mintha valaki szimplán szemétkedik egy politikussal: ez a dolga, csak lehetőleg pártállástól függetlenül szemétkedjen. ez a mostani ez nyílt átba**ás, és mint ilyen a nézők semmibe vétele. ezt egyetlen médiaszemélyiség sem úszhatja meg. nézd meg Freit, milyen jkanosszát járt, pedig az övé ehhez képest ártatlan gegparádé volt.
igazad van, nem lehet csak a műsorvezetővel elvitetni ezt a balhét. de ehhez ő kellett, ő adta az arcát, a végső személyes felelősség mégiscsak az övé.
nagyon emléxem, mikor szilvikétek 2002-ben behívta Szanyi tibit, és, előzetes tákjékozódás ellenére, előállt a heti Hetesben leadott gyermekvilágrahozási, elhíresült szöveggel, amin szanyi Tibi felháborodott! ez volt a beírása a Game overben, amit a moderatura kivágott, és, nem tudta bizonyítani, hogy ő csak elítélte; szóval, akkor kulik úr meg a többi jobber nagyon meg volt elégedve Szilvike nem egészen egyenes módszaraival; én akkor sem, azóta sem nézem, mertt nulla, csak örömmel látom, hogy taláőn valamivel kihúzta a gyufát jobberéknél is
Számomra Krizsó kb, ugyanolyan csalódás, mint az Ibolyka, mert befeküdt ennek a parazita bandának. 4 évvel ezelőtt még volt tartása, és valóban függetlennek és tisztességesnek látszott. Talán emlékszik valaki, hogy az Este c. műsorban például hogyan szívatta meg a Szanyit a mocskos szája miatt. Tény azonban, hogy ezt a mostani balhét nem egyedül kell elvinnie, a főnökei nélkül ezt aligha mutyizhatta le a gyurcsánnyal.
aztan azert, mert a politikusok nagyon hulyek, es imadnak nyalogatos tevekben szerepelni.
egyebkent meg a kozteve hitele mostanra romlott le szep fokozatosan olyan szintre, hogy talan mar nem szamit annyira.
(2002-ben a ket fordulo kozott a kemeny m1-es kormanypropaganda sajat ertekelesuk szerint sok helyen hozott eredmenyt - ez persze az en ervelesem gyongiti, mar ha igaz ;)
ebben van valami, a kérdés akkor csak az, miért szállják meg a pártok a köztelevíziót, ha politikailag semmi értelme? valamit csak hoz a kormányra, nem?
(bár szvsz a fidesznek + 5 százalék lenne, ha hatalomra kerülve sóval behinteni az MTV-t, a Dunából meg csinálna egy magyar ARte-t, és utána elfelejtené az egészet. a hírtvénéek csurrantana egy kis zsé-t, hogy jobb legyen, aztán a közszolgálati tévét elfelejtené négy évre. Ehhez persze kétharmados trv. kellene, annyi meg nem lesz meg 2006-ban sajna)
elvben, persze, de hat itt az orszag egyik fele helybol nem tekinti hitelesnek az allami tv hiradojat, a masik fele meg akkor is el akar hinni a musornak mindent, ha sajat maga tudja, hogy nem igaz, amit hall.
akiket meg nem igazan erdekelnek a hirmusorok, azok nem ilyen alapon szavaznak.
Ebben nem az OVI-ra utalás, hanem a kvázi érzelmi okokból elhalasztott beszéd utólagos rákérdezése a beszéd előtt órákkal a gusztustalanság netovábbja, persze ha úgy gondolod, meg lehet magyarázni, nyugodtan fogj hozzá, érdeklődve várom:))
igen, de az egyértelmű volt, hogy a beszéd előtt készült az interjú úgy, mintha a beszéd után készült volna. az eset azért is kínos, mert a tévénéző ezek után (és a Medgyessy-interjú után), joggal teszi fel a kérdést, ha ebben hazudtak, mi lehet a többi híradással, amelyek valóságtartalmát nem tudják ellenőrizni?
Isteni, ahogy Krizsó fideszes kötődését fejtegetik itt jópáran. Bár azok után, hogy az egyik szoci ismerősöm Balót is lefideszesezte, már nem lepődöm meg semmin. Egyébként K.-val kapcsolatban az egyetlen igazi hiányérzetem, hogy anno nem ő vezette a "leggyengébb láncszem"-et. Igazi testhezálló feladat lett vóna számára, kb annyira, mint a bőrszerkó a korbáccsal. Ezért is találtam a tegnap esti babucis ruháját teljesen hiteltelennek.
"(...) - Műsorvezető (Krizsó Szilvia): Politikára visszatérve, hiszen nem lehet elmenni amellett, hogy ma október 23-a van. Az Operaházban mondott egy szokatlan beszédet a megemlékezésekkel kapcsolatban.
- Gyurcsány Ferenc: Hát, vagy inkább ilyen szótlanságba forduló beszédet,"
Hát ez a tények ismeretében, (Gyurcsány még a beszéde előtt volt!!!) alaposan emlékeztett arra amikor egy közszolgálati műsor visszaél hatalmával, csúsztatt, hazudik, kihasználja hatalmát egy kormánypárt politikai hatalma megtartása, hatalom akarása érdekében.
Bennem rossz érzéseket kelt.
Félelmet ébreszt.
Mindez történik 2005 október 23-án.
ui:
alaposan belerúgott azokba a magyar demokratákba az Mszp akik pontosan 49 évvel azelőtt a Rádió előtt életüket adták a sajtó szabadságért.
Ez idáig rendben van. De egy normális médiában, valakinek akármilyen jó lába is van, akármilyen szimpatikus, ha kiderül, hogy részt vett egy ilyen átlátszó médiacsalásban (lsd. Jason Blair), megy.
és mindezt a mi pénzünkből. ez az igazi pofátlanság benne. minden eddigi kormányzat sajnos rájárt a tévére lopni és próbálta több-kevesebb sikerrel befolyásolni a hírműsorokat, de ami most folyik, az minden eddigin túltesz, pofátlanságban határtalan.