A DVD megjelenése csúszik kb 1 hetet. Amúgy a Hűség koncertről 6 dal kivételével minden szám rá fog kerülni. Ezek azok a dalok lesznek, amik az Ikon videon szerepeltek:
Ikon
Szabadíts fel
Öngyilkos álom
Végre
Ilyenek voltunk
Szívsebész
Tehát a DVD programja:
Intro
Mindenki táncol
Huség
Ikon
1984
Örök április
Szabadíts fel
Ki helyett szeretsz?
Lázadj fel újra
Angyali szereto
Ne fájjon többé
Hello
Titok
Mire vagy jó?
Áradás
Fénykép
Öngyilkos álom
Csak te vagy
Kezem a fegyveren
Méreg
Táncolj a tuzön át
Végre
Keresem az utam
Ilyenek voltunk
Ismerj fel
Nagyvárosi angyal
Szívsebész
Ideális popsztár
Adjon Isten...
Nem. én azt kérdeztem, hogy hova akar utazni, és ezek után egy amerikai államot kellett neki ismételgetni (térden a nagyon gyengék kedvéért). És szólt közben az Ákos kazi - Indiántánc.
Kedves Trixy,
1. még nem kell sírógörcsöt kapni, csak a magam visszafogott stílusában arra próbáltam rávilágítani, hogy Nighty meggyőzési módszere mennyire kultúrált, én nem lennék ilyen a helyében, én jobban szeretem sokkolni az embereket.
2. De De!! A sex mindenhol jelen van, én szeretem belekeverni a dolgokba, igaz van akinek csak másfél éve igazán jó, van akinek régebben.
3. Bocs, de valóban nem olvastam figyelmesen hozzászólásaidat, szóval te nem vagy elvakult, ez jó, ennek annyira örülök, hogy
na jó azért mindenhova ne keverjük bele a sexet.
4. nekem a nyilatkozatai nem mindig tetszenek, néha úgy érzem, hogy ő nagyon nagy embernek hiszi magát, hát ezen lehetne vitatkozni (ráérünk, majd az unokáink, ha emlékeznek rá).
Bravo! Sikerült megfognod a lényeget!! Gratulálok! Ebbe is ugye muszáj volt belekötni!! Te már csak ilyen vagy! Nem mindegy? Istenem, nem ez volt a lényeg! De igazad van, természetesen a rajongók is kérdezhetnek hülyeséget! Talán mondtam az ellenkezőjét??? Jaj, ne kötöszködj már!
Ja, amúgy van egy kis különbség: a Bálvány nem "hülye riporterek hülye kérdéseire" válaszolt. A kérdések a rajongóitól származtak. Ezzel a rajongókat, voltaképpen saját magadat hülyézted le? Vagy csak a riporterek képesek hülyéket kérdezni, a rajongók már nem?
Out: nem értem miért kellene sírógörcsöt kapnom, ezt nem is értem egészen, bizonyára ez túl magas nekem. De nem is ez a fontos, hanem az, hogy miért érzitek, hogy meg tudtok győzni? Nem tűnt még fel, hogy ízlésről nem lehet embereket megyőzni!! Pl. én nem szeretem a lecsót, de apukám imádja. Hiába mondja el nekem, hogy milyen finom, meg milyen jó illata van, ha egyszer nekem nem ízlik, akkor nem fogom hirtelen más kedvéért megszeretni. És ugyanez fordítva: azért mert vki nem szereti a kék színt, azért én még szerethetem. Nyilván ez nagyon sarkított példa volt, de talán sikerült rávilágítanom a lényegre. Nekem pl. ha évekig magyaráznád, hogy milyen jó a Kispál, akkor sem szeretném meg, mert hányok tőle. Nem tehetek ról, nem tetszik. Az ízlés már csak ilyen: egyedi és testre szabott!
Amúgy meg én aztán abszolút realista "rajongó" vagyok, nem nézem őt istenként, ahogy Te írtad, sőt. Nagyon is kritikus vagyok vele szemben. Egy régi hozzászólásomban írtam is egy olyan ócsároló kritikát róla, hogy az kicsit fel is borzolta itt a kedélyeket. Szerintem is el van szállva magától, és tud baromságokat mondani, de ez minden emberrel így van. És ettől még nagyon tetszenek a számai, a zenéje, a színpadi produkciói, a dalszövegei (még véletlenül sem írtam, hogy versei!), és főként, ahogy cinikusan tud nyilatkozni, az zseniális!
A sexet meg nem hiszem, hogy ide kéne keverni, bár az igaz, hogy Ákos zenére nagyon is jókat lehet szer.... hmm, na mindegy...:o)))
Kösz a választ, legalább nem álnicket használtál hozzá, ez már önmagában dícséretes, csak egyetlen dologra kérdeznék rá: mindketten ugyanakkora intenzitással foglalkozunk Ákossal, épp csak ellenkező előjellel, miért baj ez, hm? Nem csak Ákos-drukkerek írhatnak ide, ezt már megbeszéltük.
Amúgy nincs igazad: halálosan irigy vagyok Ákosra a lényeglátó és magasröptű válaszaiért, ez az angyalos, bákker, ezt én akartam volna válaszolni, a legújabb verseskötetem bemutatója kapcsán, mindent pontosan elterveztem, és erre tessék, jön ez az Ákos gyerek, és lelövi a poénomat, ezt NEM fogom neki SOHA megbocsátani, kiásta a csatabárdot, örök harag, és annak ellenére, hogy féltékeny vagyok rá a tündöklő zsenialitása miatt, azon leszek, hogy több ilyen szép és okos dolgot, ha lehet, ne mondjon.
Kedves Trixy,
tudom, hogy nem nekem írtál, mert én nem vagyok ellendrukker, de szerintem sem az igazi Á.
Mivel számomra nem mond olyan igazságokat, nem fog meg annyira, hogy mondjuk, ahogy az iskolában tanították katartikus élményt éljek át. De igaz, a Bonanza se volt ilyen, sőt szerintem rossz volt, de nem szeretem a Roxette-t sem, a Madonna sem vonz. Csak úgy ezek jutottak eszembe.
Ha te szereted Ákost, semmi baj, de ne modjátok légyszi, hogy ő egy isten, vagy ő egy költő. Mert ha egy kortárs költő bűnrossz, akkor ő sem költő, és nem Ákos válik ettől azzá.
Nightwish azért ír nektek annyit, mert komolyan szeretné, ha érveit megfontolnátok. Ha én lennék a helyében, akkor én inkább arra törekednék, hogy te Trixy például mondjuk sírógörcsöt kapjál. Mindebből látszik, hogy Nighty jóindulatúan áll a kérdéshez, már kérdeztem tőle, hogy miért, de ez az ő szívügye. Szóval csak annyit, ha sikerül őt hallgatásra bírnotok, majd megpróbálom én helyettesíteni.
Remélem sikerül előbb utóbb meggyőzni valakit, ez olyasmi, mint a jó sex, amíg nem tudod milyen, addig, lehet, hogy nem is élvezed. Mielőtt valaki írna nekem, nem, sexről szó sem lehet.
Üdv
Out
Impozáns jelenet... (: az Ákos-féle eszméket, hogy az emberben maradjon már ember vagy valami ilyesmi... de tényleg nem fogadják el a kortársosok... ami persze szerencse, mert a legtöbb kortárs költő, sajnos, nagyon szar.
Kedves Nightwish: engedd meg, hogy hozzászóljak egynémely aprósággal az általad leírtakhoz - minden arrogancia nélkül.
Ha Neked 15 éve minden áldott héten legalább 1-szer (kb.) hülye riporterek hülye kérdéseire kellene válaszolnod, és már szinte előre tudod mit fog kérdezni, 1623465-szörre tudnál valami igazán frappánsat válaszolni? Ugye nem?! Hát ő sem tud. Nem is lehet. És szavaidból ítélve Ákos akármilyen válasz adna, abba is belekötnél. Ezt ismerd be! Az ő esetében még a kákán is csomót keresel! Ha szó szerint azt válaszolná, amit mondjuk kedvenc médiaszemélyed, vagy költőd, akkor sem tetszene, mert Ákostól van - ez nyilvánvaló. De már engedtessék meg nekünk, hogy mi azért szeressük őt! Valamiféle hittérítőnek érzed magad, hogy meggyőzz minket arról, hogy Ákos valójában milyen unitelligens álművész, aki ráadásul NEM is KÖLTŐ!!!!????? Hát akkor most felvilágosítalak, hogy erre egyáltalán nincs szükségünk, mi jól megvagyunk vele, mert mi nem tudunk olyan magas szellemi szintre kerülni, mint Te!!! (igen, ez most naggggyon cinikus volt) Ákost szeretni és tisztelni nem BŰN, ezt jól vésd a fejedbe! Nem kell minket a rossz útról eltéríteni, ettől még tök normális emberek vagyunk mi is! Merthogy valami olyasmit írsz, hogy
"Amúgy lassan már én is unom, hogy ennyit kell írnom a művész úrról, de ha ennyi anyagot szolgáltat, mit lehet tenni"
Hohó! Nem KELL enyit írnod, miért is kellene! Nem kötelező! HÁt pont erről beszélek, hogy nem kell téríteni, senki nem klrt rá!!!
Hát ennyit akartam írni, ez persze nem csak Neked szólt, hanem minden kedves ellendrukkernek!