Keresés

Részletes keresés

4umos Creative Commons License 2008.08.21 0 0 2129

ez igaz, de a letöltések világában, amikor világszinten egyre szarabbak a lemezeladások, akkor pont egy ilyentől vár a kiadó /v. maga a mester/ óriási nyereséget? bár, gondolom nem csinálnák, ha eleve bukóra lenne ítélve.

mondjuk én a warchest dobozt elsősorban a külső dizájn miatt vettem meg, sok újat nem nyújtott, de ez a mostani válogatás elég purittánnak van beharangozva. egy normál tokos dupla cd-s kiadvány.

egyébként ha jól számolom ez lesz a zenekar 5. válogatásos megjelenése. továbbra is sokallom!

Előzmény: Simple (2128)
Simple Creative Commons License 2008.08.21 0 0 2128
Szerintem azok veszik meg, akik a.) fiatalok, akik kíváncsiak, és inkább nem egy albumot vesznek zsákbamacskaként, hanem egy nem kevés számot tartalmazó válogatást b.) gyűjtők, akiknek az eredeti, a remasterelt, a japán, a kóreai, az új zélandi, és ki tudja milyen kiadású is megvan. Nehogy már pont ez hiányozzon!!!
Előzmény: 4umos (2127)
4umos Creative Commons License 2008.08.20 0 0 2127
elnézést, vissza kell vonnom a korábbi feltételezést, ugyanis csak most néztem meg a hivatalos honlapon az ehhez kapcsolódó hírt, és látom, h fent van az összeállítás, és bizony sehol a két bonus dal... hát, így ultra ciki, és nem tudom ki fogja ezt megvenni??? vicces! nem tudom ezzel mi a cél. lehet menekülnek a jelenlegi kiadótól, viszont teljesíteni kell egy előre leszerződött lemezmennyiséget, meg lehet azért is ez a lázas tempójú jövő év elejére tervezett új lemez is. hiszen alig, h befejezték a 1,5 éves világturnét. na, majd meglátjuk úgyis.
4umos Creative Commons License 2008.08.20 0 0 2126

valamin ki kell adni az UA bonus nótáit... bodies left behind, black swan. tuti erre megy ki a "játék". igen, számomra is ez inkább kínos már, mint örömteli hír. tavaly a warchest-re miért nem tudták már felpakolni... egy doboznyi hely volt rá. :-D így meg milyen már... egy válogatás lemez után kiadni még egy válogatás lemezt... ezt általában nagyon a végét járó zenekarok szokták csinálni.

az új stúdió lemez nem elképzelhetetlen jövőre, mert egy teljesen új stúdiót vett a mester, amit elkezdtek saját ízlésre szabni, meg sztem Lomenzo-val nagyon emberére talált, biztos inspirálják egymás zenei ötleteikkel, amiből akár egy nagyon jó lemez is születhet.

megaa Creative Commons License 2008.08.20 0 0 2125
Dupla CD a szokásos számokkal. Erősen pénzhajhász szaga van a dolognak. Nem tudom hány bőrt akarnak még lehúzni erről..
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 2124
Az hova volt írva, hogy válogatás? Én csak ennyit láttam kiírva ott, hogy: "..a zenekar Dave Mustain vezényletével ősszel stúdióba vonul, hogy rögzítse új albumának anyagát, melynek megjelenése a jövő év első felére várható. "

Van valami bővebb hír is?
Előzmény: megaa (2122)
Mirrmurr Creative Commons License 2008.08.19 0 0 2123
A kiadónak biztos nem kínos, Mustaine-nek nem rossz, nekem meg tökmindegy.
Előzmény: megaa (2122)
megaa Creative Commons License 2008.08.19 0 0 2122
Újabb Megadeth válogatás jelenik meg.... Már kezd kínos lenni....
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.15 0 0 2121
Az ilyen "neal" féle épületes megszólalások után itt van végre egy olyan hír, amire asszem régóta vártunk: http://www.hardrock.hu/?q=node/7051
neal and jack and me Creative Commons License 2008.06.27 0 0 2120
nem tudtok semmit.
murray Creative Commons License 2008.06.25 0 0 2119

ezt már én is megtettem 86ban mikor megjelent a Reign in Blood..mit ment az a kazetta..MK29es magnóval hallgatva/másolva. :-)

Előzmény: Simple (2114)
Simple Creative Commons License 2008.06.06 0 0 2118

Höhö!

Én '93-ban ismerkedtem meg ezekkel a zenekarokkal! A '94-es Slayer koncerten ott is voltam! A '97-es Megadeth-en is, nem beszélve a '95-ös Kreator/Grip Inc-ről, ahol Lombardoval sikerült egy kis időt eltölteni és fényképezkedni vele - meg Millével... Szóval a Kreator nekem a Renewalt jelenti, azt viszont a világ egyik legjobb, legigényesebb, legötletesebb albumának tartom! És hogy on is legyek, ma Megadeth-et reggeliztem, és egész tetszett! A UA! Főleg a címadó dal, az űber! Na God bless everyone!

Előzmény: neal and jack and me (2116)
Atom-anti Creative Commons License 2008.06.05 0 0 2117
A Testamentet már ronggyá hallgattam.

Slayert már régóta ismertem, de valahogy sese tetszett motonsága és szárazsága miatt. Mostanra újra előszedtem és megbarátkoztam vele, jobban látom a pozitívumait.

Kreatort csak nemrég ismertem meg. Egy ideig nem forogtam műértő körökben és ez nekem valahogy kimaradt.
neal and jack and me Creative Commons License 2008.06.05 0 0 2116

mostanában kaptok csak rá?!

te eddig hol éltetek?

Simple Creative Commons License 2008.06.05 0 0 2115
Meg Testament!!!!
Simple Creative Commons License 2008.06.05 0 0 2114

"Mostanában kezdek rákapni a Slayer/Kreator vonalra."

Ugyanez!!!

Előzmény: Atom-anti (2109)
Mirrmurr Creative Commons License 2008.06.03 0 0 2113
Néha kell az ilyen is.
neal and jack and me Creative Commons License 2008.06.03 0 0 2112
Jeff Waters - Megadave jófejsége
[2008-06-03]

Jeff Waters az Annihilator frontembere szólt eképp zenekari fórumukban: “Egyik haverom felhívott, hogy meséljen egy sztorit két srácról, kik apjukkal együtt nézték volna meg a Gigantourt Calgary-ben. Sajnos az apjuk egy motorbalesetben elhunyt. Ugyanakkor a srácok szerintem ennek ellenére boldogok. Az édesanyjuk nevében szeretnék köszönetet mondani Dave Mustaine-nek, a turnémenedzsernek, Willie technikusnak, Shawn Drover dobosnak, az In Flames-es Jespernek és az összes bandának/roadie-nak, hogy segítettek elterelni a fiúk gondolatait erről a szörnyű tragédiáról. Tudom, hogy ez magánügy, meg rengeteg egyéb ember is segített már másokon, de például MegaDave egy órán át beszélgetett velük, megengedték nekik, hogy játszanak az ő és James Lomenzo hangszerein, megnézhették a teljes bulit a technikus állomásról, de legfőképpen biztosította őket arról, hogy bármiben segít nekik! És őszintén gondolta! Szívszorító történet ez, amely azt is bizonyítja, hogy bizony jólelkű emberek is részei ennek a kíméletlen zenei iparnak a sok deviáns között.”

heavymetal.hu

Törölt nick Creative Commons License 2008.05.31 0 0 2111
Mellesleg szólva már a crypticen is megmutatkozott ez a fajta menedzsment szemlélet. Bár nekem nagyon bejött akkoriban az album a youthanasiás csalódásom után, de már a cryptic megjelenése előtt is azt nyilatkozta mustaine, hogy az album koncepciója a következő: 4 lassú, 4 közepes és 4 gyors szám és ennyi.
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.31 0 0 2110
Valamelyik '97-es MH-ben ecsetelgette Mustaine, hogy valójában mennyire is okos, meg tanulékony...stb. Itt említette meg azt is, hogy folymatosan képzi magát, akkor például éppen üzleti menedzsmentet tanult. Hát, meg is látszik... Azt jól megtanulta, hogyan kell minimális erőfeszítéssel valami nagy dolognak tűnő fost lerakni a vásárlója elé.
Nekem az utolsó 3 album közül még a system jött be leginkább. Az UA újbóli végighallgatására pedig egyszerűen képtelen vagyok magam rávenni.
Előzmény: Atom-anti (2109)
Atom-anti Creative Commons License 2008.05.31 0 0 2109
Szerintem egy közepes lemez. Elsőre nem tetszett, aztán egy rövid ideig rajongtam érte, de ezután gyorsan beleuntam. TWNAH és TSHF albumokkal van egy szinten, azoknál talán csöppet jobb. Úgy érzem, egy ideje (szerintem '97 óta) eme kedvenc bandám nem tud újat felmutatni és már nem meghatározó tényezője a műfajnak. Sajnos. Szódával elmegy lemezeket csinál, saját magához mérten nem fejlődik.

Minap hallgattam az MD45-öt. Jó témák vannak rajta, csak a kidolgozottsággal van baj. Ha kicsit dolgozik még rajta Mustapapa és Megadeth címszóval adták volna ki, megkockáztatom jobb lett volna a Crytic Writings-nél is. A Risk-nél még így is jobb.

Mostanában kezdek rákapni a Slayer/Kreator vonalra. Csont száraz. Ehhez képest a Megadeth popdal műfajnak tűnik.
Előzmény: neal and jack and me (2108)
neal and jack and me Creative Commons License 2008.05.29 0 0 2108

továbbra is a leggyengébb lemeznek tartom. ötlettelen, céltalan. önmagát ismétlő igénytelenség - véleményem szerint.

a legjobb a legelső.

akkor is.

Előzmény: 4umos (2103)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.15 0 0 2107
Szinte látom magam előtt, amint a stúdióban a mester és tanítványai szemezgetik a kávét, miközben a tagok azon bosszankodnak, hogy ez most benne van-e a szerződésükben vagy nincs... Ha a metallica helyében lennék, most szólnék be mustaine-nek, hogy inkább gyakorolni kellene kávészemezgetés helyett.
4umos Creative Commons License 2008.05.15 0 0 2106

én a napokban hallgattam, és most jobban tetszett, mint korábban, bár lehet amiatt, h már rég hallgattam. VISZONT AZT NEM ÉRTEM, H MI A F@SZÉRT NEM ADTÁK MÉG KI A 'BODIES LEFT BEHIND' BÓNUSZ NÓTÁT? Erről tud valaki valami közelebbi info-t?

A Túlemann ezen verziója nekem túl sok. Máig nem értem miért került fel ez a nagylemezre. Inkább ezt adták volna ki bónuszként!

Előzmény: Simple (2105)
Simple Creative Commons License 2008.05.15 0 0 2105
Nekem szépen illeszkedik a sorba a polcomon:)) Néha bekerül a lejátszóba! És mindenkivel ellentétben a kedvencem a Túlemaaan!!!
4umos Creative Commons License 2008.05.15 0 0 2104

bocs' most vettem észre, h azt írtad 'vitáztunk' . így már értem.

és egy helyesbítés: united abominationS

4umos Creative Commons License 2008.05.15 0 0 2103

hú, ez a "vita" már szerintem lepörgött egyszer ebben a topicban. Azért érdekes az index-es cikkben, h a szemeket maga Mustaine válogatja. Aki ezt benyalja, az megérdemli. De egyébként, h egészen pontos legyen a dolog  acéget Mustaine felesége vezeti, és csinálja, Mustaine csak egy jó név a kávé business-hez.

Egyébként tegnap 1 éve, h megjelent a United Abomination, arre lennék kíváncsi, hogy kinek mi a véleménye 1 év után, mennyire érett be/ vagy sem stb.

Előzmény: Mirrmurr (2102)
Mirrmurr Creative Commons License 2008.05.13 0 0 2102
Ide is, ha már vitáztunk rajta: kávébiznic.
Fafara Creative Commons License 2008.03.21 0 0 2101
abszolút.
Előzmény: Törölt nick (2100)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.21 0 0 2100
Az élő Friedman albumban - két szám után - nagyságrendekkel több spiritusz van, mint a stúdiólemezben.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!