Bár egyszer már leirtam, itt van még1x:
/Forrás: Wanted/
A tiszai árvíz károsultjainak megsegítését célzó jótékonysági koncert kerül megrendezésre április 29-én, vasárnap, Budapesten a Népstadion közelében található Olimpiai Csarnokban. A fellépők: a Nyers, a PUF, a HS7, a Másfél, a Quimby, Sub Bass Monster és kísérőzenekara, a Korai Special Beat, a NEO, a Tankcsapda, a Fresh Fabrik és az Anima Special Project.
A szervezők a koncert teljes jegybevételét az árvízkárosultak segítésére fordítják.
A jegyek (a koncert jellegéből fakadóan) a helyszínen és elővételben is 2000 Forintba kerülnek majd.
Na, találtam infót:
Elvileg este 8-tól hajnali 2-ig tart majd a következő fellépőkkel:
Anima Sound System
FreshFabrik
Heaven Street Seven
Korai Special Projekt
Márta István és Hobo
Másfél
Neo
Nyers
Pál Utcai Fiúk
Quimby
Republic
Sub Bass Monster
Tankcsapda
Szerintem pontosan, tehát 18.00-kor! (max.10-15 perc csúszás lehet...)Ezt onnan gondolom, hogy mindenhol hangoztatják, hogy pont 18.00-kor, siessen mindenki stb. + Pityesz külön kihangsúlyozta Gyöngyösön, hogy köti őket a "műsoridő" stb, stb. Szóval húzzál bele és 18.00-kor legyél ott, vagy lemeradsz 1-2 számról! :-(
De, ha a lap alján található ?-re, vagy a kattints ide feliratra klikkelsz, akkor autómatikusan megmutatja a menüpontokat.
Már csak 1 nap és indulunk Sopronba! :-) Ki jön még?
csak úgy eszembejutott, ha valakit érdekelnek nyugatmagyarországi koncertekről rendszeres és naprakész beszámolók, az kedvencekezze be az index.west.hu -t
szerintem érdemes nézegetni, mert például amatõr zenekarok koncertjeirõl is vannak írások, ami szerintem ritkaság más portálokon...
Ezt inkább nem írnám meg... Az viszont tény, hogy attól még néha-néha idelátogatnának. Na mindegy...
Jó pihenést mindenkinek, és kedden újra ugyanitt! :-)
Tőlem célozgathatsz, ha úgysem olvassa el a Fabrik, akkor mit érsz vele? :-) Egyébként valamennyire igazat adok neked, bár én hallottam egy remek kifogást, csak épp nem hiszem el!
Mostmár csak mi ketten fogunk ide írni?! Mi van, a többieken kitört a tavaszi fáradtság?
Bevallom őszintén oda se mentem. Semelyikhez nem volt kedvem, de azért azt már elmondanám, hogy a SButt, abból a szempontból jobban "bejön", ha szabad ezt mondanom itt és most, hogy irnak a fórumba, válaszolnak a levelekre, foglalkoznak a honlappal, meg 1általán hallatnak magukról stb stb.. Szóval ez most egy célzás volt.. A Fabrik is aktivizálhatná már magát 1 kicsikét :) Amúgy örülök, hogy élvezted a bulit LBB.. Holnaptól Te is zökkensz vissza a jó kis 7köznapi kerékvágásba!! ::))