Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
Érdekes. A legtöbb ember akit ismerek a Vargát isteníti. Bár nekem is van mindkettő de valahogy az MMGst jobban szeretem. Jobban kézre áll akkor is ha nem vízszintesen kell vágni és a vágott felület is szebb.
közben itt van pár kép a csőhajlítási projektről még itt tartok, van még mit csinálni rajta de közeledek már a végéhez.a kocka megtámasztás nem kocka lesz hanem egy olyan tag amibe majd belefekszik a cső
sziasztok köszönöm mindenkinek a választ! én is inkább majd plazmában gondolkoznék,, idén megvenném a kompresszort mert az jó sok mindenre és a plazmát meg jövőre.
Guszti a nagyobb 175A-ról írta a tapasztalatokat, de gondolom ez is ugyanolyan jó, csak erre csak 5kg-s dobot lehet rátenni. (felül fekvő helyzetben van a hegesztő huzaldob)
Tanultam az esetből - nem keveset- sokat! Most már van egy 125-ös 1250 W-os sarokköszörűm a jobb fajtából, az bírta a gyűrődést. Majd jön minden szépen sorba -békebeli oszlopos fúrógép és hogy esztergám is lesz az is biztos.
De ami hátráltat és elgondolkodtat az a három fázis hiánya.