Akkor nem feltétlen, de ez itt nem releváns kérdés.
hogyan jelentkezik koka adocsalasa?
Állítólag úgy, hogy egy rendezvény után egy miniszter (sem Kóka, sem a Colombus nincs megnevezve) a fogyasztás áfa nélküli összegét akarta kifizetni, számla nélkül, zsebbe.
Kettőn áll a vásár. Van olyan ország, ahol már egy fagylaltnál is kötelező a számlaadás. Ha nincs számla, megbüntetik a fagylaltost és a fagylaltozót is...
Menj be a Columbusba és éjfélkörűl fogyassz, maj kérj számlát!
Azonfelűl mint írtam: nem a befogadó hanem a kibocsátó felel a számla valódiságtartalmáért!!
Ha dátumot xarúl állította be - vagy a gépnek van egyéb sajátossága: mikor kezdték a fogyasztást, arra napra nyomja de csak napot, az időt nem- ez csak elszámolás kérdése.
Tennap még dávidot basztattad.
mindegy nektek mivan csak fika legyen!
Bezzeg amikor fideszközeliknél van hasonló akkor a saját szemeteknek, semminek nem hisztek!
2007. február 7-én bejelentette indulását az SZDSZ elnöki tisztéért, majd március 31-én a párt küldöttgyűlése szavazategyenlőség (377:377) után második, megismételt szavazással 380:367 arányban meg is választotta Fodor Gáborral szemben. ( Wikiben találtam )
Szerintem tulajdonképpen elég a dátum, hiszen az adóhatóságnak biztosan nem kell óra/perc. Tehát el tudom képzelni, hogy van ilyen beállítás, de azért jó lenne tudni. Ha ugyanis nincs ilyen beállítás, akkor tuti, hogy a számla utólag készült, ha viszont van, akkor ideje visszavonulót fújni, mert semmit sem lehet bizonyítani. Vagyis arról a momentumról beszélünk, amin az egész eset múlik.