Szerintem eddig szuper vicces ez a műsor! Mindenki kellően lökött ahhoz, hogy jól szórakozzunk! Gáspár Laci kijelentése, hogy ez Kozsó, az nagyon ütött! Nevetőgörcsöt kaptam ettől! :D
Új formátumként belenézek, háthahoz valami új, jó színvonalat. Mindesetre a zsűritől, vagy nyomozóktól nem vagyok hanyatt esve.
Gáspár Laci már az X-Faktorban is rém idegesítő, és ellenszenves volt. Miért nyomják mindenhol ennyire ezt a primitív kőbunkót?
Dancsó Péter egy pojáca. Régen egy jó videós volt, komoly hangvételellel fogalmazott meg filmkritikákat, és vicces filmparódiákat is csinált. Ma meg már csak 10 éveseknek nyomja az igénytelen trash szart. Már vagy három éve nincs egy természetes, őszinte mozdulata sem. Egyébként vagy szét fogja trollkodni a műsort, vagy a normális oldalát akarja majd mutatni, és görcsösen komolykodni fog. Akárhogy is, egész biztosan szánalmas lesz.
Csobot Adél szintén idegesítő a műcuki, bájolgó, erőltetett, állandóan műanyag vigyorgó stílusában. Már az X-Faktorban is falra másztam a negédeskedésétől, gondolom most is ugyanez lesz.
Egyedül Balázsban bízok. Néha ő is sok tud lenni, de szerintem ezt rutinból úgy is megoldja, és ő legalább jó fej is, jobban fog ez passzolni hozzá, mint a kvízműsorok vezetése.
Istenes Bencének is örülök, hogy újra láthatjuk műsort vezetni, és végre nem Kiss Ramóna szerencsétlenkedését kell nézni.
Szombaton a Mi kis falunk megy, az tarol a nézettségben, milliós nézőszámmal, oda nem teszi.
Szerintem a TV2 most nem gondolkodik jól, mert hiába indítja 18.45-kor a műsorát, a nézők -mert tetszett nekik az egy héttel korábbi RTL-es műsor-, maximum csak negyedórát néznek bele a műsorukba és inkább visszakapcsolnak az RTL-re.
Ha hozzák a régi formájukat, a műsor elején úgyis ökörködik a Tilla vezette csapat és 10-15 percig csak magukkal lesznek elfoglalva.
A produkciók színvonalát egyébként jól mutatja a jelmezeik igénytelensége: szerepet kapott az alufóliától kezdve a mosószeres műanyag flakonig minden! Nem véletlen: román az eredeti verzió! :D