Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
Tehát ezek szerint technikailag mégiscsak kivitelezhető. Igen, a legjobb valamilyen tapasztalat megosztás lenne jó, sőt több ember tapasztalatát lenne jó tudni a témát illetően, de nemhogy többet még egyet sem nagyon talál az ember.
Meg lehet, csak nem ennyiért, és nem 16A-es biztiről :-) Az a baj ezeknél az oroszoknál (ukránoknál) hogy nincsenek összhangban az adatok. Persze attól hogy kamu a 250A attól még lehet hogy használható gép.
Kár, hogy nem vagyok járatos a témában de találtam a lenti MMA invertert, amiről nem tudom mennyire neves vagy megbízható márkájú de 60e FT-ba kerül, elvileg 250A tud és 1x230-ról működik. Ez is kamu lenne?
Nem oroszból ilyen árkategóriában nekem a Iweld Gorilla Pocketpower 130-t ajánlották itt, de ahol kinéztem éppen most vitték fel az árát 5e Ft-al ~30eFt-ról.
Jelezd légyszíves ha találtál valamilyen elfogadható masinát ebben a kategóriába és árfekvésben! Megteszem én is.
Nektek volt már olyan, hogy a 200bar-os új palackban 220bar legyen? Tegnap cseréltem Sol argont. Nem sütötte a nap, védett árnyékos helyen volt, otthon a garázsban sem volt 15 foknál melegebb, tehát nem hőtágulás. 10% bónuszt kaptam:-))
Valóban, az árát elfelejtettem leírni. 25.000 Ft-ért lenne 1 év garanciával. Láttam már 22e-ért is de az tőlem távol eső településen volt hirdetve, így egy esetleges garanciális ügyintézés miatt a közeli 25e ft-ost nézegetem.
Valójában nem ragaszkodom én ehhez a típushoz, szívesen fogadom más, bevált ismertebb típusok ajánlatait is hasonló árkategóriában.