Igaz, azért az afféle "művi rendetlenség". De én ezt azért szeretem! És töredelmesen bevallom, hogy előre papíron megterveztük a kertet (akkor még nem volt tervezőprogi(m)... Jólesik, hogy azt írod, jó a kertünkben lenni, ennek örülök, mert akkor jó munkát végeztem. Én is így érzem magam benne -- az otthon egyfajta kiterjesztésének érzem. Nem annyira tökéletes, de nagyon otthonos szerintem is.
A fű... hát tudod, a miénk milyen. Sőt, nem is vagyok hajlandó pázsitot ültetni. Ennyire azért vagyok környezetvédő. De olyan szép a kis fehét virágokkal! És ha nem is annyira a szép -- a miénk! :-)
Az angolkert szép KELL legyen. Tetszik is, de a francia is.
De az (nekem) igazi kertben nem mindig minden szép. Legalábbis nem úgy, ahogy a "nagykönyvben meg van írva". Nincs színharmónia, a pirosak, sárgák, rózsaszínek, lilák összekeverednek a zöldekkel, fehérekkel, szürkékkel, barnákkal, kékekkel. Nincs előre a kicsit, hátra a nagyobbakat, vagy középre a nagyokat, köré a kisebbeket elrendezés. Csak összevissza. És mindenhonnan nézve van valami néznivaló, kicsi, nagy, akármekkora. Nincsenek utak, semmivel sincs egy centi sem burkolva. És köze sincs a tájkép(i)hez. És a fű sincs kétnaponta nyírva, sőt fésülgetve sem.
Jöhetnek a kövek!:)))))
A Te kerted nekem tetszik, jó benne lenni, kényelmes, otthonos érzés. Az én anyukám nem tette gyakran rosszallóan szóvá, amikor tavaly új ágyást készítettem, csak amikor találkoztunk:) De idén tavasszal a hagymások virágzásánál visszavonta a rosszallását:))) Bárcsak már a rózsák is megtalálnák a helyüket, és belelendülnének a növekedésbe!
sziasztok!én is csináltam egy uj fórumot,kérlek benneteket,rakjatok fel képeket,kedvenc növényeitekről,nyaraláskor látott tájakról,bármiről.nincs off téma:)
Szia, Keszthely1!!! A Cameliaról majd beszélgessünk, mert imádatunk kölcsönös! Éljenek a kaméliaimádók! Most megyek felkaparni a szénné égett pizzát a sütőlapról!
Szénné égettem a pizzát a sütőben, hurrá!!!! ez legalább mínusz 300 kalória!!! A tetejét lekapartuk, most viszem Rozinak a maradékot, és a szomszéd kutya is kapott. Pedig egyébként tök jó pizzát tudok sütni. Chest la vite! Most csomagolok, mert elutazunk holnap. Ez azért kell, hogy kipihenhessétek a hülyeségemet!! Még lehet, hogy felnézek erre a klassz kis topicra a fogkefe és a strandpapucs pakolása között... :-)))
kedves keszthely 1 ezt a topikot azért "hoztuk" létre mert bizonyos topikokban nem lehet off témákat hozni és szerettünk volna egy olyant ahol nincs off téma.tehát ez a topik nem rózsákról szól,hanem nagy többségben a rózsa topik lakói szavazták meg.szóval jöhetnek a szép pálmás képeid:))