Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladóak az alábbi kifogástalan állapotban lévő cuccok dobozban és tartozékaival, már nem garos:
ZD 50mm macro, 12-60SWD és 50-200SWD, EC-14 és EX-25 közgyűrű, FL-36 vaku+aksi+töltő
{ irányárakat mindenki ismeri, reális ajánlatokat várok a mailcímemre, megfelelő rugalmasságot is tanusítok is Télapó elött :-) mars2001@freemail.hu }
Eladó olcsón 14-140 Mega OIS Panasonic stabilizált optika hibátlan, szinte új állapotban, protector előtéttel, első hátsó kupakkal, zacskójával, napellenzővel. Az optika egy szett része, a szettre még másfél év gar van. Üzletben 250 ezer körül van az ára, nálam most 140 ezer. (aki nem ismerné, a súlya 40 deka!)
Eladó egy m4/3-os Panasonic Lumix 14-42mm f/3.5-5.6 G Vario Aspherical MEGA OIS 3 hónapos, keveset használt dobozos objektív, minden tartozékával együtt.
Az objektívre nincs magyarországi garancia mivel külföldön lett vásárolva. Az objektív Budapesten található.
40-150mm 4-5,6 ED – kupak,napellenző - 1db : 33.000Ft
Olympus FL-36R (erős szövet tok) 38.000Ft
Olyimpus FL-36 (mű bőr tok) 33.000Ft
Metz 48AF-1: 52.000Ft
Után gyártott portrémarkolat 2db: 20-20.000Ft
Vakuvezérlő ( 1adó – 3 vevő) 15.000Ft
Vezetékes távkioldó RM-UC1: 9.000Ft
Eredeti és után gyártott akku 1-1db :8 és 4 ezer Ft
Objektívet csak vázzal együtt adok el. Objektív + váz vásárlása esetén ajándékba adok egy CF kártyát és egy táskát.Tel: 0630 kettőharminckettő 0940 , lemezem@citromail.hu
Eladó egy 90mm-es Panagor (Vivitar) makro objektív.
Minolta MD bajonettes, szóval 4/3-on tökéletesen működik. Én is Olympuson használtam. Nagyon szép rajza van, és valami elképesztő háttérmosása. Megválni is csak azért válok meg tőle, mert rendszert váltottam, és már nincs vele végtelen. Ha érdekel valakit szívesen küldök képet és 100%-os kivágásokat is.
falper - Lehet, hogy vasárnap d.u. elmentél hóbagolyyal egerészni (lúd utáni diéta?), vagy van másféle éjjeli solymászat? Semmi gond, csak szólhattál volna…
Eladó egy Németországból 2010.11.29-én vásárolt Panasonic Lumix G Vario 45-200mm F4.0-5.6 MEGA O.I.S (H-FS045200) m4/3-os képstabilizátoros teleobjektív. Az objektív keveset használt, kiváló állapotban van. Jár hozzá doboz, puha tok, napellenző, kupakok.
Tisztában vagyok vele, hogy a sigma leamortizálta a tele-makro fogalmat a gagyi 70-300 és társaival, de ez más. Nem hinném, hogy újabb fajta lenne a maga cirka 30évével, kiron mivoltával. Itt van néhány link:
Jól olvastam vissza, hogy ez nem a "klaszikus" fix 55mm/2.8 macro (M42 vagy OM, vagy?), hanem valami újabb macro-zoom féle??? MFT lehetne nálam a vége, de zoomnak nem...
Peches mondat volt...az ilyen kitételre mindenki ugrik. Viseld férfiasan, ha már vol arcod egy nyitott beszélgetős, finoman beszólogatós fórumra ezt beírni :)
Ugy tunik, hogy sok unatkozo emberke tolti az idejet feleslegesen a forumon es fejti ki velemenyet, annak ellenere, hogy magyarul irtam le, hogy "CSAK azok irjanak, akik rendelkeznek ilyen elado objektivvel!", de legalabb van min csamcsogni... :)
Ugyanez volt, amikor a 20mm-es Panarol irtam ugyanilyen felkerest es a sok "velemeny" es rosszindulat ellenere kb. 2-3 ora mulva kaptam is a mailt az elado obirol, masnap az obi az enyem volt.
Ha most nem jon ossze, akkor januarban majd csatolok egy kepet a 72e Ft-os szamlarol.
"Azert nem erdekel 72e Ft felett, mert ennyiert megvasarolhato ujonnan 3 ev garanciaval, csak nagy a valoszinusege, hogy belecsuszna januar elejebe amig megerkezik, es nekem max. dec. kozepeig szuksegem lenne ra."
Keresek Olympus M.Zuiko 45mm 1.8-as objektivet. Csak azok az ajanlatok erdekelnek, amely 72.000 Ft-ot nem haladjak meg es garanciaban van az obi.
Azert nem erdekel 72e Ft felett, mert ennyiert megvasarolhato ujonnan 3 ev garanciaval, csak nagy a valoszinusege, hogy belecsuszna januar elejebe amig megerkezik, es nekem max. dec. kozepeig szuksegem lenne ra.
Az lenne a keresem, hogy CSAK azok irjanak, akik rendelkeznek ilyen elado objektivvel!