Szerintem az nem rontás, hanem pech, de ezen nem veszük össze.
S tény az utolsó frameben egyikük sem jött ki jól a splitekből.
S szerintem a végén Dott egész jól játszott.
Nagyon szép hosszúkat lökött, az igaz, hogy nem olyan, mint Ronnie, de olyan csak egy van.
Matthew-nak is volt egy pont ugyanolyan. Ami valójában nem is pech egyiküknél sem, hanem rontás.
Nagyon elégedetlen vagy Matthew játékával, nekem továbbra is az a benyomásom, hogy nem veszi annyira komolyan, mint kéne. Amikor bajban volt, odafigyelt, lökött négy erős breaket, aztán azt hitte, hogy onnantól már magától fog menni minden. Még egyszer pedig már nem tudott felpörögni, ahogy az ilyenkor már lenni szokott. Ez a Matthew nem érdemel döntőt, hiába jobb Dottnál. Ennek ellenére szerintem még mindig ő a sanszosabb, elég jó versenyző típus, a meccsek végén jól szokott játszani. Dott meg már Higgins ellen is bizonytalankodott, csak ott behozhatatlan előnye volt, most ilyen várhatóan nem lesz.
Elhiszem, hogy szarok voltak, nem megkérdőjelezni akartam. Matthew szerintem nem koncentrál eléggé, Dott meg a nagy lehetőségtől parázik. Talán ez az oka, hogy mindketten gyengélkednek.
Azért kellett volna lássad a második felét is. Persze, hogy izgalmas, de a színvonal.... Azért izgalmas, mert sok a hiba. Nekünk, nézőknek nem igazán izgalmas egy 147-es break, bármilyen szép is legyen. A kommentátor egy pillanatban rákérdezett, vb-elődöntőt látunk?
Róla, mivel ő került be, másról nem beszélhettem :) Miért ne lenne ott a helye? Nyert három meccset, lehet azt mondani, hogy könnyű sorsolása volt (szerintem ez nem teljesen igaz), de a vb-n 3 meccset nyerni szerintem elég komoly dolog, bárkik ellen is történik.
A session második felét nem láttam, de az első fele kifejezetten jó volt. Nem lehet Ronnie-hoz hasonlítgatni, amit most ő csinál, az emberfeletti. Hendry is leckét kap, ha már ezt a szót használtad. Ezt a játékot jelenleg senki nem tudja még csak megközelíteni sem.
A másik elődöntő legalább izgalmas :)
Go Matthew!